HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.02.26. 09:08 :: lowoa

2017. február 26. Itthon az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Hamarosan eljövök dicsőségemben megítélni a Föld lakóit. Éljetek szüntelen készenlétben, mert nem tudjátok sem a napot, sem az órát! Amiben most éltek, az a nagy hitehagyás korszaka, amire kétezer évvel ezelőtt ez mondtam: „vajon talál-e hitet a Földön az Emberfia, amikor visszajön dicsőségében?” Amióta ember él a Földön, még soha nem volt ekkora szellemi háború a lelkekért. A sátán most egyenesen a hitetek elvesztésére törekszik. Ezért állítja elétek ezt a rengeteg tévtanítót, ezért mutat be Engem úgy, mint egy nyájas öregapót, aki csak jutalmaz, és már évtizedek óta azt sugallja, hogy nincs ördög és nincs pokol, mert ami nincs, az ellen nem kell védekezni.

 

Gyermekeim! Ti tartsatok ki a Szentírás tanítása mellett! Csak azt fogadjátok meg, amit az Evangéliumban mondtam nektek, mert az az igaz kép Rólam, hogy irgalmas, szerető Isten vagyok, de egyben igazságos is, Aki a jókat megjutalmazza, de a gonoszokat megfenyíti.

 

Drága gyermekeim! Életetek minden pillanatában tudatosítsátok magatokban, hogy az Én állandó Jelenlétemben vagytok. Én, Aki Isten vagyok, Aki megteremtettelek benneteket, nem csak annyit látok belőletek, mint a másik ember (szavaitokat, tetteiteket), hanem Én, Aki alkottalak, a szívek és a vesék vizsgálója vagyok, látom a gondolataitokat, érzelmeiteket, ismerem szándékaitokat, még mielőtt megvalósítanátok azokat. Ezért mondtam: a szív bőségéből szól a száj, és hogy minden cselekedet a szívből indul ki. Amilyen a szívem, olyanok a tetteim. Erre is érvényes: gyümölcséről ismerik meg a fát. A bűnös ember cselekedetei gonoszak és rosszak, ezért elvetendőek. Az életszentségben élő ember szavai és tettei erényesek, építőek, jóindulatúak, szeretetteljesek. Mindezt azért mondtam nektek, mert közel az óra, és már itt is van, amikor mintegy tükörben meg fogjátok látni magatokat, kik is vagytok valójában. Hova tartoztok. Engem követtek-e a keskeny ösvényen az önmegtagadásban és a kereszthordozásban, vagy a széles úton jártok, a kicsapongásban, a züllésben, az önzésben és a paráznaságban. Mert minden út oda torkollik, ahova vezet. A bűnös ember útja a pokolra vezet, de az életszentségben élők útja a Mennybe. Nagy kegyelem számotokra, hogy meg fogjátok látni, hogy most hol tartotok. Azért, mert még kaptok Tőlem egy esélyt, hogy letérjetek a gonoszság útjáról, és Hozzám csatlakozzatok. Nagyon sok ember fog ekkor megtérni, amikor látja, hogy cselekedeteik hova vezetnek, és megijednek, amikor megmutatom nekik a poklot, hogy mennyit kell ott szenvedni vég nélkül, mindörökké.

 

Kicsinyeim! Vegyétek nagyon komolyan figyelmeztetésemet, mert örök sorsotok múlik rajta. Lehet, hogy keménynek és szigorúnak tartjátok intéseimet, de Én az igazságot mondom nektek. Igazságosságom épp olyan mély és tökéletes, mint irgalmasságom. Irgalmazok mindazoknak, akik megbánják bűneiket és szakítanak bűnös életükkel. Igyekeznek megismerni és tettekre váltani törvényeimet. De megfizetek igazságosan mindazoknak, akik hátat fordítanak Nekem és törvényeimnek, és kitartanak bűnös életük mellett. Vegyétek nagyon komolyan szavaimat, amelyet Szent Véremmel és kereszthalálommal pecsételtem meg. Legyek Én intő jel és példa számotokra, hogy mily hatalmas árat fizettem megváltásotokért, amikor bűneiteket Magamra véve ártatlanul kínhalált szenvedtem, hogy lerójam adósságotokat. Szeretetem mérhetetlen és végtelen irántatok, de értsétek meg: nélkületek nem tudlak üdvözíteni benneteket. Minden kegyelmet megadok a bűnösnek, hogy vonzzam Magamhoz, hogy megtérjen, de ha nem akar, nem alkalmazok erőszakot, mert tiszteletben tartom szabad akaratát. Újra mondom: vérkönnyeket sírok minden egyes elkárhozott lélek miatt. De nem dönthetek helyette. Értelmet és szabad akaratot kaptatok. Egyedül ti döntitek el örök sorsotokat. Jobban tennétek, ha nem vesződnétek a mulandóság foglalatosságaival, a megélhetési gondokkal, ha beérnétek kevesebb anyagiakkal és fordítanátok időt lelketek fejlődésére, hogy előkészítsétek megtéréseteket. Ha csak napi 5-10 percet olvasnátok az Evangéliumot, ha csak egy kis fejezetet olvasnátok belőle, az már elegendő lenne arra, hogy megismerjétek törvényeimet, és a szerint éljetek. Akkor már nem tudna becsapni a sátán, mert ismernétek az igazságot, hogy Én mennyire szeretlek benneteket és a javatokat akarom.

 

Drága kicsinyeim! Imádkozom értetek Atyámhoz, hogy egy se vesszen el közületek, hogy mindannyian megtérjetek: ha előbb nem, legalább halálotok óráján. Arra vágyom, hogy ti is ott legyetek, ahol Én, és lássátok dicsőségemet. Üzeneteim fölkészítenek a Velem való nagy találkozásra, amikor megálltok ítélőszékem előtt, és számot adtok gondolataitokról, szavaitokról és cselekedeteitekről. Megáldalak benneteket Szívem végtelen szeretetével, megerősítő áldásommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szentírási megerősítés: Mt 14, 16: „(Jézus) válaszolt”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr7312300267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása