HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.03.02. 09:49 :: lowoa

2018. március 2. Szentségimádáson az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Ismét a keresztről szólok hozzátok: jöjjetek Hozzám mindnyájan! Gyűljetek keresztem alá, különösen most, a Nagyböjtben! Imádkozzatok! Imádkozzatok! Imádkozzatok! Imáitokra még sok kegyelmet adok. Már sötét viharfelhők gyülekeznek az égen. Ellenfelem el akar veszejteni és ki akar irtani benneteket. De csak annyi történhet meg, amennyit Én megengedek. Engeszteljétek értetek átdöfött szeretettől lángoló, irgalmas Szívemet és a Mennyei Atyát, Akinek oly sok keserűséget okoznak az emberek bűneikkel. Most megismétlem Édesanyám Fatimában mondott felszólítását: Penitenza! Penitenza! Penitenza! Tartsatok bűnbánatot! Engeszteljetek a világ bűneiért, mert csak az imádkozó, engesztelő kicsinyek tartják fenn ezt a bűneiben elmerült világot.

 

Gyermekeim! Meg lehetett volna akadályozni a II. világháborút, ha az emberek megtértek volna. Ha lett volna elég imádkozó. Most figyelmeztetlek benneteket: megakadályozhatjátok a III. világháborút, vagy enyhíthetitek a csapásokat. Ahol elegendő imát és engesztelést látok, oda nem engedem be a pusztítás angyalát. Vegyetek példát Ninivéről! Ők megtérésükkel elkerülték a beígért büntetést. Hittek Jónás szavainak és engedelmeskedtek felszólításának. Ti miért nem hisztek? Azért, mert gőgösek vagytok, és nem akartok szakítani bűneitekkel. Ezért a sátán csapdájában vergődtök. Vegyétek komolyan figyelmeztetéseimet! Térjetek meg még ma, mert nem tudjátok, mikor kell itt hagynotok testeteket és mindazt, amit gyűjtögettetek. Szüntelen imát és készenlétet kértem. Erre fordítsátok Tőlem kapott időtöket! Minden percről számon kérlek benneteket. Az életetek rövid, mint egy szempillantás. Nem tudjátok, mikor jön el a vég. Vegyétek komolyan figyelmeztetéseimet! Nagyon sokan kárhoznak el, mert nem hallgatnak Rám, Aki oly nagy szeretettel akarlak megmenteni benneteket. Engem a földön, a kereszten találtok meg. Ne zúgolódjatok, ha keresztet kaptok! Egyesüljetek Velem a szenvedésekben és a próbatételekben, mert csak ez válik az üdvösségetekre. Úgy szerettelek benneteket, hogy az életemet is odaadtam értetek. Szeressetek viszont! Jöjjetek Hozzám minél gyakrabban, Aki az Oltáriszentségben köztetek maradtam! Egyesüljetek Velem a Szentáldozásban minél gyakrabban! De előtte tisztuljatok meg a bűnbánat szentségében! Hívlak és várlak benneteket! Szomjazom rátok, hogy üdvözítselek benneteket! Fogadjátok megerősítő áldásomat, melyet Szívem minden emberi értelmet meghaladó szeretetével adom rátok, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szentírási megerősítés: Márk 8, 32: „(Jézus)…mondta”

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr9713718652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása