HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenetei

2020.03.11. 01:54 :: lowoa

2013. március 11. Szentségimádáson Jézus:

Drága gyermekeim! Engem lássatok mindig mindenben, mert minden mögött Én állok. Így lássátok az eseményeket, a jövőt, mert mindent a ti javatokra, lelketek üdvösségére adok, vagy engedek meg. Ne féljetek a jövőtől! Én mindig veletek vagyok. Veletek szenvedek, és soha nem hagylak el. Ha kiáltotok Hozzám, meghallgatom. Ha hittel kértek, megsegítelek. A derűt ne engedjétek ki soha a lelketekből! A félelem és a kétségbeesés a sátántól van. Ha átadjátok az életeteket Nekem, és teljes bizalommal Rám hagyatkoztok, nem szégyenültök meg, mert Én vagyok a ti Megváltó Istenetek, Aki a keresztfán kínhalált szenvedtem értetek. Bízzatok Bennem! Higgyetek az örök életben, amelyet akkor kaptok meg Tőlem, amikor a lelketek kirepül testetekből. Tartsatok ki mindhalálig a Belém vetett hitben! Éljetek az Evangélium szellemében, és akkor elnyeritek az örök boldogságot. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

Drága gyermekeim! Hamarosan bezárják templomaimat. Kidobják Az Oltáriszentséget és a gyóntatószéket. Megszüntetik a Szentmisét. Helyette gyalázatos tévtanításokat fognak templomaimban prédikálni. Mindezt a hamis ökumenizmus jegyében teszik. Engem ugyanúgy nem fognak elfogadni, mint amikor a földön éltem. Most is el fognak utasítani. Megvetik tanításomat, és elvetik törvényeimet, mert azokat túl szigorúnak találják. Helyette a saját ízlésük, bűneik szerint hoznak törvényeket. Eltörlik a cölibátust (papi nőtlenség). Megengedik a homoszexuálisok és a nők pappá szentelését, az abortuszt és az eutanáziát. Eltörlik a tíz parancsot. A bűn fogalmát elvetik. Helyette teljes szabadosságot engednek meg az élet minden területén. Az emberi méltóságot lábbal tiporják. Az embert az állat szintje alá süllyesztik. Ki fog törni a harmadik világháború, amely sokkal nagyobb pusztítást végez, mint az első kettő együttvéve. Rengeteg lesz a halott. Az emberek kétharmada kipusztul. Tűz által tisztítom meg a földet. (2 Péter 3, 10. 12.) Akik életben maradnak, azt fogják hinni, hogy egyedül vannak, mert oly ritka lesz egy-egy élő ember. A föld sivár és kietlen lesz. Ember és állat elpusztul. Mindez azért történik, mert annyira elhatalmasodott a bűn, hogy a pokol összes ördögét kiszabadították a földre. Mindezt azért engedem meg, mert lélekben újra keresztre feszítenek Engem az által, hogy még a legszentebb Eucharisztiát is ki fogják dobni. 

Gyermekeim! Készüljetek! Most az Egyház ketté fog szakadni. Nyissátok meg ajtótokat a menekülni kényszerülő keresztények, szerzetesek, és igaz papjaim előtt! Fogadjátok be őket házaitokba! Úgy gondoskodjatok róluk, mintha Engem, személyesen fogadnátok be! A rejtekben ünnepeljétek meg a Szentmisét, amely nagy kincs lesz, mert nagyon ritka lesz. Úgy fogadjátok a szívetekbe a legméltóságosabb Oltáriszentséget, mint utolsó útravalótokat, mert egyáltalán nem biztos, hogy halálotok előtt még újra meg tudtok áldozni. 

Gyermekeim! Tartsatok ki Mellettem mindhalálig, még életetek feláldozása árán is! Ha mindvégig kitartotok tanításom megtartásában, egy soha nem látott gyönyörű országba viszlek benneteket, a mennyországba. Atyám tárt karokkal fogad majd benneteket, és elnyeritek az örök életet.

Gyermekeim! Most nagy megmérettetés következik erre a világra. A jókat különválasztom a gonoszoktól, az igazakat a képmutatóktól. Éljetek szüntelen halálra készen! Járuljatok a Szentségekhez, amíg még lehet! Papjaimat hamarosan elhurcolják, azokat, akik nem hódolnak be az új tanításnak és az Antikrisztusnak.

Miután megtisztítottam a földet, visszajövök, és felvirágoztatom azt. Lesz egy kis gyökér, amely majd kisarjad. Sok gyermek fog születni. A földet virágos kertté változtatom. A sátánt ezer évre megbilincselem, és a pokol fenekére taszítom. Az emberek békében és szeretetben fognak élni. Köztük leszek az Oltáriszentségben. Imádni fognak Engem, és megtartják törvényeimet. Istenük leszek, és ők a népem lesznek. Nagy egyszerűségben, a két kezük munkájából fognak megélni. Nem lesznek többé uzsorások, akik kihasználják és becsapják őket. Népem igazságban és egyszerűségben fog élni. A kölcsönös szeretet és a béke fog köztük uralkodni. De ezt csak kevesen érik meg. Mindazok, akik meghalnak, elnyerik méltó jutalmukat, vagy büntetésüket, a szerint, amit érdemelnek.

Gyermekeim, készüljetek! Mindaz, ami most következik, az emberek bűneinek a következménye. Mivel Nélkülem akartak élni, és elvetették törvényeimet, ellenfelem markába kerültek. Mivel tiszteletben tartom szabad akaratukat, átengedem őket a sátánnak, akit bűneikkel szolgáltak. Vérkönnyeket sírok mindazokért, akik örökre elvesznek. 

Gyermekeim! Ti, akik szerettek Engem, és törvényeim szerint éltek, engeszteljétek fájdalmas Szívemet! Imádjatok Engem a legméltóságosabb Oltáriszentségben, és fogadjatok tiszta szívetekbe gyakran! Így engeszteljetek azok miatt, akik halálra sebeznek Engem halálos bűneikkel! Szeretlek benneteket, és felviszlek titeket Atyám trónja elé, a végtelen boldogságba. Megáldalak mindnyájatokat az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr266214111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása