HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

2020.03.11. 01:56 :: lowoa

Szent Jobb és a Szent Korona

2018. 03. 11, Vasárnap

Szent István Bazilika

Szent István jobb kezének ereklyéjét hatalmas fény vette körül és láttam, hogy a kézben az erek cikáznak a fénytől. Az ereken belül a vér természetfölötti módon áramlott úgy, mintha élne. Az Úr így szólt:

„Szent István jobb keze épségben maradt, ami egyedülálló a világtörténelemben. Bizony mondom nektek, hogy Szent István királyotok Istenhez méltó módon tudta gyakorolni az igazságosság, az irgalmasság és a bölcsesség erényét. Ő osztatlan szívvel szeretett engem és a földi világ mulandó javaihoz sohasem ragaszkodott. Tudta, hogy az egyedüli kincs az Istennel való kapcsolatban rejlik és ezt a tanítást a családjának is átadta, különösen Szent Imrének. Gyermekeim, az Én kegyelmem által köszönhetitek, hogy ez a kéz ereklye ma is látható számotokra. Ugyanakkor ez egy jelzés a Föld egyes királyainak és az országok politikai vezetőinek, hogy Szent István király példás kormányzását kövessék, aki mindig megvallotta a Szentháromságban való hitét családja, népe és a hadserege előtt. Szent István király intelmeit Szentlelkem sugallta. Azt akarom, hogy ez legyen a mérce minden vezető és nép előtt. Mindazok a királyok és politikai vezetők, akik a Szentháromságot tagadják és nem hajlandók alázattal meghajolni előtte, el fognak bukni és nevük semmivé válik a történelemben.”

Magyarország felajánlása a Szentléleknek

Láttam, hogy a Szent Koronát angyalok sokasága veszi körül, akik Isten parancsára őrzik és védelmezik, mint Szűz Mária királyságának jelképét. Láttam, hogy a Szent Korona egy fényből álló oszlopon belül van, amely összeköti az eget és a földet. Amikor közelebbről szemléltem a magyar koronát, akkor a korona tetején egy élő fehér galamb állt, aki egy pillanatra sem szállt le róla. Ez a galamb néha kitárta szárnyait, máskor pedig a tollait igazgatta.

Szentlélek: „A Szent Korona összeköti az eget és a földet, mert a benne rejlő törvények és őseitek tanítása méltó Atyám akarata előtt. Egy pillanatra sem szállok le a koronáról, hiszen ez Krisztus és Szűz Mária országának földi jelképe. Országotokat nem hagyom el, miképpen az egyházat sem. Nemzeteteknek az a küldetése, hogy óvja és védelmezze a kereszténységet, mint a világ egyetlen és igaz vallását. Kegyelmemet kiárasztom Magyarországról a világ minden népére, hogy az emberek szívét felébresszem az igazságra és figyelmüket ráirányítsam Istenre és az Ő szent törvényeire. Jelenlegi kormányotok Istent nem tagadja, sőt megvallja, így olyan kegyelem száll a magyar népre, amely hosszú ideig megtartja a nemzetet és annak jövőjét. Imádkozzatok, hogy a magyar nép felismerje a hazugság atyját, aki eszközein keresztül megosztást és gyűlöletet akar kelteni!"

Mária Magdolna

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr6413898232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása