HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

2020.03.21. 01:13 :: lowoa

Az első felajánlás a Szent Korona előtt

 

2015. 03. 21, Szombat

Jézus kérésének megfelelően ezen a napon megtörtént az első felajánlás. Ezalatt jött a következő üzenet.

Jézus: „Drága gyermekeim, miközben odatekintek az Országházra, áldásomat küldöm felé, és amikor bementek oda, akkor Én veletek fogok tartani Édesanyámmal. Számomra fontos a Szent Korona misztériuma, amit Magam adtam Magyarországnak. Azt akartam, hogy a koronát a magyar keresztényeknek készítsék el. Mert előre tudtam, hogy Szent István királyotok egy napon felajánlja Édesanyámnak magyar nemzeteteket. Eljön az idő, amikor látni fogjátok azt, hogy hány alkalommal térdelt le Elém a ti Mennyei Édesanyátok és járt közben hazátok megmentéséért különösen akkor, amikor egy magyar ember haldokolt. Természetesen Édesanyám a világ összes haldoklója mellett ott áll és imádkozik értük. De ti gyermekeim, Édesanyám szívében az első helyen vagytok. Ha körbe néztek a világban, akkor vajon hány ország van felajánlva a Szűzanyának? Nem véletlen, hogy Magyarországon nagy kegyelmi áradat van. A Lélek adományait egyre többen megkapják, sokan közületek már látnak és hallanak. Választottaim száma növekszik, mert tervem van veletek. Ti vagytok az Én engesztelő országom, mert bekapcsolódtok életfelajánlásotokkal, életállapototok rendezésével és imádságaitokkal misztikus szenvedésembe. Ti közreműködtök megváltó művemben, és ez a folyamat a világ végezetéig tart. Amikor megemlékeztek Rólam, ott vagytok keresztem alatt Édesanyám oldalán, aki kezével Felém mutat, hogy figyelmetek mindig rám tudjon szegeződni. Bennetek találom minden vigaszomat, miközben sérelmek és elutasítások érnek Engem. Amikor egy lélek elkárhozik és örökre elvész, az olyan fájdalmat jelent Nekem, mintha Szent Szívemből tépnének ki egy darabot. Bízom bennetek, mert tudom, hogy fontosnak tartjátok életetekben a lélekmentést. Szeretlek titeket, és neveteket a szívembe véstem! Érezzétek szeretetemet! Időnként megtapasztalhatjátok jelenlétemet, de szükségetek van a lelki szárazságra is, hogy hitetekben megerősödjetek. Ilyenkor Velem vagytok a pusztában, és a kísértéseket le kell győznötök. Megáldalak titeket az Atya a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szent Korona előtti felajánlás: Láttam lelki szemeimmel, hogy a magyar Szent Korona jobboldalán térdelt a Világ Győzedelmes Királynője és imádkozott. Közben Jézus nagy dicsőségében kezeibe vette a koronát és Édesanyjával együtt elvitték a Mennyei Atyához. A Mindenható Isten a trónszékében ült, és előtte úgy egy méterrel láttam a Földet. Isten bal keze mellett egy olyan koronát láttam, amely az Ő királyságát jelképezi a világmindenség felett. Jézus a mi magyar koronánkat az Atya jobb kezéhez helyezte. Miután Mennyei Atyánk néhány pillanatig szemlélte a Szent Koronát, majd így szólt: „Jobbomon akarom tudni a magyar Szent Koronát. Mert amikor rátekintek, akkor legszentebb leányom – közben odanézett a Szűzanyára– téged látlak benne. A te szenvedésedet szemlélem Magyarországért és a világért, amelyet Szent Fiam keresztje alatt vállalsz. Amikor Szent István király felajánlotta neked ezt a nemzetet megpecsételődött a magyar nép jövője. Mert Én, a ti Atyátok ráhelyeztem kezemet erre az országra, és azóta sem vettem le róla még akkor se, amikor a magyar népnek sok borzalmas eseményt kellett elszenvednie. A megpróbáltatás szükséges az emberek számára, mert ha hagynám, hogy gyermekeim a bűn homályában éljenek, akkor sokan nem gondolnák át az életüket és nem ismernének fel Engem, akitől az életet kapják. Atyai szeretetemet csak Te, Fiam és Leányom ismeritek tökéletesen. Általatok megmutattam az emberiségnek a Hozzám vezető utat. Nélkületek nem lenne Megváltás és gyermekeim nem részesedhetnének az Én országomban. Szeretetem és hálám örökké fennáll, amikor rátok tekintek. Ezért minden kéréseteket meghallgatom, mert Atyai szívemben első helyen álltok. Szomorúan látom, hogy gyermekeimnek más elképzeléseik vannak az Én gondviselésemről, az Én akaratomról. Ennek oka az, hogy még nem jutottak el a tökéletes szeretetig. A magyar nép egyszerű és nem nagy létszámú, mégis Én nagyságomat közvetítem általuk a világ felé. Azt üzenem a magyaroknak, hogy aki még nem tért meg, az mielőbb mutasson Felém tökéletes bűnbánatot, hogy időben megmenthessem lelkét. Ugyanis Magam előtt látom az igazakat és a gonoszokat, a szétválasztás ideje nemsokára lezárul és utána a gonoszok sorsa lepecsételődik. Felszólítom a magyar püspököket és papokat is a megtérésre! Ne higgyék azt, hogy nem látom elhomályosult értelmüket és cselekedeteiket! Minden felszentelt szolgámnak most még adok kegyelmet, hogy titokzatos módon felismerje hívásomat és igazságomat. Ám ha nem élnek a lehetőséggel, hogy most megváltozzanak, akkor nem tudom megmenteni őket. Kérem az engesztelőket, hogy sokat imádkozzanak a püspökökért és a papokért. A kegyelem idejének már az utolsó szakaszát éli az emberiség. Ami utána következik, arra senki ember ne legyen kíváncsi!”

Irgalmasság órájában Szent István király megjelent előttem látomásban és így szólt hozzánk: „Drága magyar gyermekeim, Én a ti első királyotok láttam felajánlásotokat a Szent Korona előtt, amelyet országotok érdekében megtettetek. Amíg itt imádkoztatok, én egyenként odamentem hozzátok, megöleltelek titeket és megérintettem vállatokat bizalmam jeleként. Ti gyermekeim, az én példámat követtétek és boldog a szívem, hogy olyan magyar emberekre találtam, akik képesek elkötelezni magukat hazájukért, miközben a Szűzanya kezeibe helyezik életüket, családjukat és minden vagyonukat. Gyermekeim, a kezemben tartom Magyarország kelyhét, amelyet felajánlásom pillanatában Mennyei Édesanyátok nyújtott felém és az utolsó cseppig ki kellett innom. Ez a kehely szimbolizálja a magyarokra váró későbbi szenvedéseket. Csakis a Szentlélek kegyelméből tudtam erőt venni magamon, hogy elfogadjam ezt a kelyhet, hiszen a szívemben éreztem a súlyát és felelősségét. Hálám ajándékaként most elhoztam közétek e kelyhet, mert meg akarom osztani veletek, hogy ti is ugyanolyan részt vállalhassatok belőle, mint én. Körbe megyek közöttetek, és a kelyhet a kezetekbe helyezem, hogy igyatok belőle. Miközben isszátok, én a szíveteket szemlélem és Isten kegyelméből királyi szívemből odateszem igazi hazaszeretetem lángját a szívetek mélyére, amelyet mindig is hordoztam magamban az életem során. Ugye tudjátok gyermekeim, hogy az én életemben is fontos szerepe volt az engesztelésnek. Uralkodásom alatt sok fizikai és lelki fájdalmat tapasztaltam meg, amit felajánlottam Jézus Krisztusnak a Szűzanya Szent Szívén keresztül. Most itt áll mellettem Magyarország őrangyala és az én őrangyalom, velük együtt elmegyünk a Megváltóhoz, aki a kereszten függ a mai napig is. Jelenlétetekben leveszem fejemről a Szent Koronát és arra kérem az angyalokat, hogy vigyék fel Jézushoz, és helyezzék a koronát a fejére. Közben a ti Édesanyátok is csatlakozott hozzánk. Elmondom nektek, hogy amikor felajánlottam országotokat tudtam, hogy a Szűzanya a magyar népet nemcsak magához öleli, hanem Szent Fia elé is viszi. Így is történt, ami a Mennyben számomra világossá vált. Azért szenved a magyar nép, mert Krisztus él közöttetek. A Trianon eseménye öt részre választotta szét nemzeteteket, miként Jézusnak is öt Szent Sebe van.” Jézus mély szenvedései közepette letekintett ránk és azt mondta Szent István királynak: „Fiam, nemsokára ez az ország látni fogja a paradicsomot. Azt akarom, hogy minél több magyar ember szentté váljon és helyet foglaljanak a Mennyben az Én jobbomon, miként a te királyi családod és leszármazottaid is. A magyaroknak a jobbomon a helye. Ez az a szép jövő, amely Atyám üdvözítő tervében is jelen van. Megáldalak titeket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Mária Magdolna

http://engesztelok.hu/egi-kegyelmek-zapora/925-az-elso-felajanlas-a-szent-korona-elott

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr1006214048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása