HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.04.03. 09:28 :: lowoa

2014. április 3. Szentségimádáson Jézus…

„Drága gyermekeim! Készüljetek! Az idő rövid. Hamarosan olyan eseményeknek lesztek tanúi, amelyekről nem hinnétek, hogy megtörténhetnek. Éljetek szüntelen készenlétben, mert hamarosan kitör a harmadik világháború. Rengeteg lesz a halott. Ne féljetek a haláltól, mert ez minden halandó sorsa. Ezt senki sem kerülheti el. Inkább nézzetek szembe a halállal, és készüljetek fel rá! Ne az elmúlást lássátok benne, mert az csak a testre vonatkozik, amely porból lett, és újra porrá lesz. A lélek életére fordítsátok figyelmeteket, amely halhatatlan. Ezért mondtam: „A lélek az, ami éltet, a test nem használ semmit.” A szüntelen készenlét, amelyet az Evangéliumban kértem, azt jelenti, hogy éljetek halálra készen. Más szóval: várjátok kitörő örömmel a nagy találkozást Velem, Isteni Megváltótokkal, Aki úgy szerettelek benneteket, hogy az életemet adtam oda értetek, hogy aki hisz Bennem, el ne vesszen, hanem örökké éljen.

Gyermekeim! Az idő elszáll. Itt a földön minden ember élete véget ér. Ezért aki bölcs, arra készül, ami felé halad. Ha előkelő vendéget vártok, milyen körültekintő felkészüléssel előzitek meg. Kitakarítjátok a házat, mindenféle finomságokat vásároltok be, és jó ebédet készítetek a tiszteletére. Engem, a második Isteni Személyt hogyan vártok? Először is vegyetek fürdőt a bűnbocsánat szentségében! Bánjátok meg, és gyónjátok meg minden bűnötöket, így tegyétek ragyogó tisztává lelketek szobáját, amely az Én lakásom. Gyűjtsetek be minél több tiszta, önzetlen szeretetből fakadó jócselekedetet! Ezzel ajándékozzatok meg Engem! Amit a kicsinyek közül egynek adtok, azt Nekem adjátok. Végül lángoljon a szívetek az Irántam való szeretettől, így várjátok epekedve a Velem való nagy találkozást, kérve magatokra a jó halál és a végső állhatatosság kegyelmét! Ha így éltek, nem lesz félelmetes a halál, hanem a földi lét velejárója. Ha hisztek az örök életben, amelyet megígértem, minden Bennem hívőnek, akkor örülni fogtok, és várjátok halálotok napját, amely örök boldogságotok kezdete lesz, ha úgy éltek, hogy megtartjátok parancsaimat. A főparancs a szeretet. Az első az Isten szeretete, a második a felebarát szeretete. Atyám azoknak készítette országát, akik Őt szeretik. Igyekezzetek megmaradni a keskeny úton, amely a mennybe visz! Éljetek bűn nélkül, akkor tágasra nyitom előttetek országom kapuját, és bevezetlek benneteket az örök boldogságba. Erre áldalak meg mindnyájatokat az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr847319278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása