HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.04.05. 09:29 :: lowoa

2017. április 5. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Ne az ideig valókkal foglalkozzatok, eszmékkel, tanításokkal, felfogásokkal, kultúrákkal, tárgyakkal. Ezek mind elmúlnak, megsemmisülnek, nyomtalanul eltűnnek. Ti csak csüngjetek az Én szerelmes Szent Szívemen, mint a szerelmesek arájuk szeretetén, mert Én vagyok a ti imádott isteni Jegyesetek, Aki örökké együtt maradok veletek. Velem töltekeztek, Velem egyesültök minden Szentáldozásban, minden Szentmisében, imában és szeretet-megnyilvánulásban. Én örökkön-örökké egy vagyok veletek, elválaszthatatlanul. Legyetek hűségesek Hozzám mindhalálig, szeressetek Engem lángolóan, és így mutassatok példát embertársaitoknak, mert a leghitelesebb tanítás a példamutatás.

 

Drága gyermekeim! Az égen már gyülekeznek a sötét viharfelhők. Hamarosan olyan dolgoknak lesztek tanúi, amilyen még nem volt Egyházam történetében. De ne botránkozzatok meg rajta, mert ami a Szentírásban meg van írva, annak be kell teljesednie. Ti csak tartsatok ki mindhalálig! Ne foglalkozzatok az eretnektanításokkal! Hagyjátok figyelmen kívül, mintha nem is létezne! Ti csak szüntelen legyetek elmerülve Bennem, Engem imádjatok, szeressetek, szolgáljatok, és teljes szívetekből vágyakozzatok Hozzám, Szent Színem látására. A lelkekért pedig imádkozzatok, hogy megkapják a tisztánlátás kegyelmét, hogy a jó oldalra álljanak, ha majd megítélem őket, az áldottak közé tudjam sorolni.”

 

Legyetek igaz, hű katolikusok életetek végéig! A protestánsok ingoványos talajon járnak. Hiányzanak náluk a szentségek, ezért a sátán erőteljesebben tudja támadni őket. Felszentelt katolikus papjaimat, Pongrácz Istvánt, Grodecz Menyhértet és Kőrösi Márkot megölték hitük miatt. Ők a kassai vértanúk.

 

 

Eleve elrendelés nem létezik, mert Isten, amikor megteremtette az embert, szabad akarattal és értelemmel ruházta fel. Ez akkora méltóság, hogy még a sátán sem veheti el. Illetve megkísérli, de Én mindig megadom a menekülés útját a kísértésekből. Ha nem így volna, nem létezne pokol és tisztítótűz, hanem csak Mennyország, mert Én üdvözíteni akarok minden embert. Azért jöttem, hogy életük legyen, és bőségben legyen. Sajnos az ember szabad akarata húzza keresztül Isten rá vonatkozó örök, szent tervét. Emiatt hiúsítják meg magukban kegyelmemet, ezért pokolba hullnak, jobb esetben pedig a tisztítótűz fenekére. Az Egyház-szakadás az ördög műve azért, hogy legyengítse az embereket, megfossza Tőlem, a Védőpajzstól, Aki az Oltáriszentségben valósággal jelen vagyok. Miután megfosztotta, könnyűszerrel leteperi és kárhozatba dönti.

 

Kicsi gyermekeim! Határolódjatok el minden leszakadt tagtól! Maradjatok meg az Általam alapított katolikus=egyetemes Egyházban, amelyet drága Szent, értetek kiontott Véremmel és kereszthalálommal pecsételtem meg. Erre áldalak meg titeket, Szívem túláradó végtelen szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szentírási megerősítések: Kol 4, 2. 5. 6: „Legyetek kitartók és éberek az imában meg a hálaadásban. A kívülállókkal való érintkezésben legyetek okosak. Beszédetek legyen mindig szíves, sóval ízes, akkor majd helyesen meg tudtok felelni mindenkinek 12: „Teljesen és tökéletesen megvalósítsátok Isten akaratát.”

Mk 12, 29: „Jézus válaszolt”  Tit 3, 10: „A tévtanítót… kerüld”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr7912475737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása