HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.04.05. 09:30 :: lowoa

2019. április 5. Az Úr Jézus…

„Drága gyermekeim! Imára hívlak fel benneteket. Imádkozzatok még többet, mert mondom nektek, az ima megbénítja a sátánt. Haladékot kaptok Atyám irgalmas szívétől, mert nem akarja, hogy csak egy is elvesszen közületek, hanem azt, hogy megtérjen és éljen.

 

Az ima kulcs a békéhez és az üdvösséghez. Leesdi a kegyelmet, megnyitja az eget, és üdvözít benneteket. Ne sajnáljátok az időt az imára! Sokkal többet haladtok előre, ha imádkoztok, mintha csak dolgoztok. Kell a munka, de az párosuljon az imával. Úgy osszátok be az időtöket, hogy minden nap tartsatok lelkiismeret vizsgálatot. Ha megbántottatok valakit, azonnal kérjetek tőle bocsánatot. Tegyétek jóvá vétkeiteket, hogy ne kelljen szégyenkeznetek Előttem, és ne égjetek emiatt a tisztítótűzben.

 

Drága gyermekeim! Most azért kérem különösképpen az imát, mert ellenfelem, a sátán, és a hozzá tartozó démonok ellepték a Földet. Feketéllik tőlük az ég. Most minden erejüket be akarják vetni ellenetek. Legfőképpen a lelketek ellen, hogy az örök kárhozatra taszítsanak titeket. De ő az örök vesztes. Csak annyit tehet, amennyit ti megengedtek neki. Szabad akaratot kaptatok Tőlem. Álljatok ellene minden kísértésnek! Bízzatok Bennem, és adjátok át az életeteket Nekem! Akkor tehetetlen lesz veletek, Én pedig megvédelek titeket. Járuljatok a szentségekhez! Gyónjatok, áldozzatok! Szent Testem és Vérem a ti védőpajzsotok. Atyám, ha Szent Véremet látja rajtatok, megenyhül haragja, és elfordítja tőletek a fenyítést. De ehhez az kell, hogy szívből bánjátok, gyónjátok meg bűneiteket, és tegyétek jóvá vétkeiteket. Ha megteszitek, amit kérek, örök biztonságban lesztek. Ne nem kell félnetek semmitől, mert Én megóvlak titeket. Erre áldalak meg benneteket, Szívem minden emberi értelmet meghaladó, végtelen örök szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

 

Szentírási megerősítés: Galata 3, 18: „Isten ígérete”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr2414748189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása