HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.04.06. 09:33 :: lowoa

2018. április 6. Szentségimádáson az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Ég és Föld elmúlnak, de az Én Igéim soha el nem múlnak. Készüljetek, mert hamar beteljesülnek a próféciák! Ha figyeltek üzeneteimre, és tettekre váltjátok, megmenekültök. Ha nem, áldozatul estek.

 

Kicsinyeim! Nem Én büntetek. Ti büntetitek magatokat az által, hogy a sátánhoz szegődtök. Beleegyeztek kísértéseibe, és a bűn rabszolgájává váltok. Ezt mondtam: az igazság szabaddá tesz titeket. Én vagyok az Út, az igazság és az élet. Tanításom igazság. Ha megteszitek, állni fogtok. De ha ellene mondotok, elkárhoztok.

 

Gyermekeim! Örök sorsotokat ti választjátok meg. Ha Rám hallgattok, üdvözültök. Ha ellenfelemre, elkárhoztok.

 

Kicsinyeim! Országomban csodálatos helyet készítettem nektek. De oda csak azok jöhetnek be, akik Istent szeretik. Istent szeretni annyit jelent, hogy megteszitek törvényeit. Szakítsatok a bűnnel! Térjetek meg! Akkor soha nem látott boldogságban lesz részetek a Mennyben. Imádkozzatok minden nap! Kérjétek magatokra a hit kegyelmét! Ha őszinte lélekkel fordultok Atyámhoz, teljesíti kéréseiteket. Én is imádkozom értetek Atyámhoz. Megáldalak titeket Szívem túláradó, hazaváró szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

 

Ezt üzenem X-nek: Drága kislányom! Az idő rövid. Élj halálra készen! Légy türelmesebb a környezetedhez! Te sokkal többet kaptál, mint ők. Erről kérlek számon. Szeress engem lángolóan! Vágyakozz Hozzám még jobban! Ne hagyd, hogy a napi gondok és tennivalók teljesen lefoglalják gondolataidat! Szakíts Rám több időt! Soha ne aggódj! Én mindig gondodat viselem. Te csak adj hálát szüntelen! Jóért és rosszért egyaránt. Bízzál gondviselő szeretetemben! Mindent a javadra fordítok. Élj úgy, ahogy halálod pillanatában szeretnéd, hogy éltél volna! Dolgozz úgy, mintha örökké itt lennél! Imádkozz még többet ellenségeidért! Imáidra csodákat teszek. Add át magadat Nekem! Én teljesen lefoglallak Magamnak és szentté teszlek. Megáldalak Szívem minden emberi értelmet meghaladó csodálatos szeretetemmel az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

 

Ezt üzenem Y-nak: Drága kislányom! Ezt a betegséget azért engedtem meg, mert meg akarsz halni. Ne hidd, hogy odaát jobb lesz. A tisztítótűzben milliószor annyit kell szenvedni, mint itt. Ráadásul annyi ideig, amennyit itt kellene lenned. Ezt tanácsolom neked: fogadj el mindent úgy, ahogy van! Légy közömbös minden személy és esemény iránt! Szakadj el mindenkitől és mindentől! Egyedül Hozzám kötődj! Én legyek a te Istened és mindened, egyedüli reményed és boldogságod. Ha megfogadod tanácsomat, megadom neked a kegyelmet, hogy békében és lelki örömökben töltsd el hátralévő napjaidat. Fogadd szeretetteljes áldásomat, amely megadja neked a békét és a reményt, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

 

Ezt üzenem Z-nek: Drága kislányom! Bízzál Bennem! Veled együtt harcolok. A győztes Én vagyok. Most foglak végleg megszabadítani ellenségedtől. Te csak imádkozd a szabadító imát, és tedd meg mindazt, amit meg kell cselekedned. Szüntelenül veled vagyok. Én irányítom sorsodat. Megáldalak Szívem minden emberi értelmet meghaladó végtelen szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr9813847998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása