HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.04.09. 09:05 :: lowoa

2009. április 9. Nagycsütörtökön éjjel Szentségimádáson Jézus:
 
„Drága kislányom! Ma van az Oltáriszentség, az Én drága Szent Testem és Vérem az alapításának az ünnepe. Szeressetek Engem teljes szívetekből és teljes lelketekből, Aki meghaltam ti bűneitekért, és Önmagammal táplállak titeket bűneitek bocsánatára. Tekintsétek ezt a legnagyobb ajándéknak és kegyelemnek, mert nagyobbat senki sem adhat, mint aki az életét adja oda másokért. Én az életemmel fizettem a ti lelketek megváltásáért. Nagyon-nagyon szeretlek titeket. Akarjatok megjavulni, letérni a bűn útjáról, és Engem követni az életszentség útján. Csak így nyerhetitek el az örök életet. Ti pedig, akik az életszentség útján Engem követtek, imáitokkal és áldozatos életetekkel mentsétek meg a lelkeket. Az Én kínszenvedésem örök érdemeivel egyesítve ajánljátok fel magatokat Atyámnak égi Édesanyátok hétfájdalmas Szeplőtelen Szíve- és könnyei által. Így a mi érdemeinkkel egyesülve még nagyobb értéke van áldozatos és imádságos életeteknek, és sok lelket menthettek meg a kárhozattól. Ma, amikor elhatalmasodott a bűn, még több ilyen áldozatos lélekre van szükség, hogy túláradjon a kegyelem. Drága kicsinyeim, Szívemnek választottjai! Így tekintsetek szenvedéseitekre, amikor megengedem azokat, mert Én az Üdvözítő minden rosszból jót hozok ki. Én, a Megváltó, a szégyen fájából (a keresztből) az üdvösség jelét adtam számotokra. Így tekintsetek minden rossz dologra a világon, amelyeket megengedek, mert a lelkek megmentéséhez éppen ezekre van szükség.
 
 
Imádj! Imádj! Imádj! Nagy volt a lelketek ára! Jobban vigyázzatok lelketek tisztaságára, mint szemetek fényére! Én, az Üdvözítő kínhalált szenvedtem értetek. Járuljatok Hozzám! Mossátok tisztára lelketeket a bűnbánat szentsége által, és úgy járuljatok a szentáldozáshoz, hogy ne az ítéletetekre, hanem az üdvösségetekre vegyétek. Most még hívlak benneteket. A mai nap még a tiétek, de nem tudhatjátok, hogy mit hoz a holnap. Életet vagy halált. Amikor meg kell állnotok ítélőszékem előtt, csak ezt a két dolgot kérdezem: Szerettél-e, követtél-e? Számot kell adnotok minden cselekedetetekről. Földi életetekben döntitek el örök sorsotokat. A ti szabad akaratotoktól függ, hogy Engem, a szerető Üdvözítőt választjátok, vagy a csalót, a hazugság atyját, aki a pokol tüzére akar taszítani titeket. Ne hagyjátok magatokat megtéveszteni! Ma még nem késő. Jöjjetek Hozzám gyermekeim! Én végtelenül irgalmas vagyok, és tárt karokkal várlak titeket a gyóntatószékben, és Magamat kínálom nektek az Oltáriszentségben. Ez a legnagyobb kegyelem, az örök élet Kenyere, amely Én Magam vagyok. Nagyon szeretlek titeket. Ó, ha tudnátok, mennyire, belehalnátok a meghatódottságba és az örömbe. Atyám csodálatos országot készített nektek, de ide csak azok jöhetnek be, akik méltóknak bizonyulnak rá életszentségük révén.
 
 
Most kínszenvedésem titkáról beszélek neked. Amikor kihirdették felettem a halálos ítéletet, beleremegtem. Jóllehet, Én, mint Isten, mindent előre tudtam, mégis nagy hatással volt Rám. Tudtam, hogy a világ összes bűnéért Nekem kell elszenvedni az elégtételt. Megostoroztatásomkor rettenetes kínokat álltam ki. Az ólomgolyók, amelyek az ostor ágainak a végén voltak, valósággal felszaggatták Testemet. Minden csapás helyén lyukak keletkeztek, amelyekből ömlött a vér. Volt olyan csapás, amikor húsdarabokat tépett ki a Testemből. Ez akkor volt, amikor nagy erővel vertek. Egy oszlophoz kötöttek, mert egyébként elzuhantam volna. Szemem elhomályosult, és szédültem a sok vérveszteségtől, és a rettenetes kínoktól. Ó, ha tudnátok, hogy bűneitekkel ti is hozzájárultatok megváltói kínszenvedésemhez. Ha az isteni erő nem támogatott volna, belehaltam volna. De a bűnök óceánja még több áldozatot kívánt. A ti gőgötök és kevélységetek nyomta ártatlan fejemre a töviskoronát, amely olyan volt, mint egy sapka, vagyis az egész fejemet befödte. A hatalmas tövisek egész a koponyámig hatoltak. Hosszú hajam átázott a kiömlő vértől, amely patakokban folyt le a hátamon és a karomon. Nem tudjátok felfogni, milyen iszonyatos kínokat kellett elszenvednem a ti makacs gőgötök miatt. A kigúnyolások, az ütlegek, a leköpések is ekkor jöttek. Amikor a keresztutat jártam az ötven kilós gerendával a vállamon, akkor az erőm már nagyon elfogyott. A rengeteg vérvesztés miatt a lábaim inogtak, reszkettem a gyengeségtől. Ezért háromszor is elestem, Arcra, mert még annyi erőm sem volt, hogy a fejemet fölemeljem. Láncokat kötöttek Rám hóhéraim, mint valami kutyára, és azzal vonszoltak. A Testem csupa seb volt, és még azt is felhorzsolták. Amikor már látták, hogy végképp nem bírom a nagy keresztgerendát, Cirenei Simont kényszerítették, hogy vigye helyettem. Ő eleinte zúgolódott, de amikor Rám nézett, elfogta a részvét, és szívesen vitte.
 
Ó, ti vak bűnösök! Hogy tudtok vétkezni, amikor látjátok keresztre feszített Testemet, hogy mi volt az ára?!!! Keresztre feszítésem kínjairól már beszéltem neked. (III. kötet 81. old.) Azt nem lehet kifejezni, amit akkor szenvedtem. A világ összes szenvedése nem mérhető hozzá. Nincs az az áldozat, amit Én meg nem hoztam a ti lelketek üdvösségéért. Ha mégis elkárhoztok, azt kizárólag magatoknak köszönhetitek. Ne halogassátok megtéréseteket, mert a halál nem kopogtat, hanem hirtelen jön. Hívogatlak titeket kegyelmeimmel. Sokan úgy térnek meg, hogy szenvedést bocsátok rájuk, ami által Hozzám folyamodnak. Ha hajlandóak megtérni, leveszem róluk a keresztet, és boldogokká teszem őket. De ha nem, akkor még több keresztet adok, hogy ezáltal, kényszerítsem őket a megtérésre. Gyermekeim! Ne legyetek vakok! Mindent a ti üdvösségetekért adok. Ne Engem hibáztassatok, ha rosszul megy sorsotok, hanem magatokat, mert bűneitekkel vontátok magatokra a büntetést. Adjatok inkább hálát szenvedéseitekért, a betegségekért, mert ez segít fel benneteket eleséseitekből, hogy őszinte bűnbánatra térjetek, és üdvözüljetek. Így lássátok a kereszteket, amely a ti üdvösségeteket szolgálja.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr977318998

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása