HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.04.10. 09:32 :: lowoa

2012. április 10. Szentségimádáson Jézus:

 
“Drága kislányom! Eljön az óra, sőt már itt is van, amikor eljövök megítélni a világot. Evangéliumomban ezt mondtam: “Vajon talál-e hitet az Emberfia, amikor eljön?” Nézd, mennyien elfordultak a hittől! Nem kell az Isten, csak az okkultizmus. Mindenbe kapaszkodnak, ami hamis és félrevezető, de Engem, a Megváltót elutasítanak. Tudod miért? Azért, mert nem akarnak szakítani a bűnnel. A bűnök, mint hegyek állnak Köztem és az ember között. Ezekre a hegyekre, mint akadályokra is értettem: A hittel teli ima hegyeket mozdít el. Mondjátok ennek a hegynek, vesd magad a tengerbe, és úgy lesz. Vagyis ha valaki hittel imádkozik Hozzám, minden akadály elhárul, hogy megtérjen, és Velem, az Istennel egyesüljön.
 
Ezt mondtam: amikor eljön az Emberfia, a föld minden táján hirdetni fogják az Evangéliumot. Ma elég egy gombnyomás, és az internet segítségével minden információt elolvashattok. A skype-on a világ egyik végéből a másikba beszélhettek, sőt még láthatjátok is egymást. Ne mondjátok: senki sem tudhatja, mikor jön vissza az Emberfia. Olvassátok el a Szentírást, és figyeljétek a jeleket! Az igaz, hogy a napot és az órát egyedül csak az Atya tudja, de értelmet kaptatok Tőle. Fogjátok fel végre a jeleket, és egyeztessétek össze a Szentírással!
 
Tegyétek fel magatoknak a kérdést: kinek az érdeke, hogy ne fogadjátok el a Tőlem kapott üzeneteket? Talán az Isten érdeke, Aki meg akar menteni benneteket általa? Nem. A sátán érdeke, hogy legyetek süketek és vakok felhívásaimra, hogy maradjatok meg bűneitekben, és ő pedig a kárhozatra taszítson benneteket.
 
A Szentírásban benne áll: “Ne oltsátok ki a Lelket, s a prófétai beszédet ne vessétek meg! Vizsgáljatok felül mindent, a jót tartsátok meg!” (I. Tessz. 5, 19-21.) “Bizony semmit sem tesz az Úr Isten anélkül, hogy titkát ki ne nyilatkoztassa szolgáinak, a prófétáknak.” (Ámosz 3, 7-8.) Engedjétek meg Nekem, Megváltótoknak, hogy felnyissam szemeteket, hogy felrázzalak benneteket csipkerózsika álmotokból! Ne mondjátok: elég a Szentírás! Az utolsó apostollal lezárult a kinyilatkoztatás. Akkor miért fogadta el az Egyház Lourdes-t és Fatimát? Szent Fausztina által adott irgalmasságom üzenetét? Alacoque Szent Margit által adott Szent Szívem tiszteletét, és még sorolhatnám, amelyek által gazdagodott az Egyház. Nem arról van szó, hogy új Evangéliumot hirdetnek, hanem csak megerősítik azt. Engem is elvetettek, sőt keresztre feszítettek, mert féltékenyek voltak, és nem értettek. Pedig világosan megmondtam: “Nem azért jöttem, hogy eltöröljem a törvényt, hanem hogy beteljesítsem azt. Prófétáim által sem hirdetek új tant, hanem a régire hívom fel a figyelmeteket.
 
Isten száját nem tudjátok befogni. Engem nem lehet elnémítani. Apostolaimat megvesszőzték, de ők annál bátrabban hirdették tanításomat, sőt hálát adtak azért, hogy méltóknak bizonyultak Értem szenvedni. Ez ma is így van. Prófétáimat nem hagyom elnémítani. Olyan belső erőt adok nekik, hogy vállalják a vértanúságot is Értem, és üzeneteimért. Fogjátok fel végre, hogy csak magatoknak ártotok vele, ha nem fogadjátok el üzeneteimet, és a sátánt juttatjátok győzelemre magatok fölött. Szívleljétek meg szavaimat, és nézzétek a gyümölcsöket, mert gyümölcséről ismerik meg a fát. Higgyetek üzeneteimben! Vizsgáljátok meg azokat, és váltsátok tettekre, ha jót akartok magatoknak, és ha az Én dicsőségemet keresitek.
 
Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
 
 
 
2012. április 10. Szentségimádáson a Szentlélek imája:
 
“Imádott édes jó Jézusom! Hála és dicsőség legyen Neked most és mindörökké! Te vagy életünk értelme és végső célja. Te vagy a Megváltónk. A Te Szent kiontott Véred és értünk feláldozott Szent Tested által nyertünk örök életet. Te vagy drága váltságdíjunk, hitünk és örök boldogságunk. Kérünk, jöjj vissza erre a földre! Állítsd vissza a teremtés eredeti rendjét, a földi paradicsomot! Te tanítottál így imádkozni, és Egyházad minden Szentmisében ezt imádkozza: “jöjjön el a Te országod”, a Te királyságod, ahol Te vagy az Úr. “Legyen meg a Te akaratod, amint a mennyben, úgy a földön is.” Ó, Uram, teljes szívemből óhajtom, hogy ez mielőbb valóra váljon! Marana Tha! Jöjj el Uram Jézus! Ítéld meg a földet! Ne legyen többé gonoszság és igazságtalanság, hanem a jóság és a szeretet uralkodjon a lelkünkben és minden emberi közösségben! Éljünk úgy, mint az első keresztények: tiszta, önzetlen, őszinte, igaz szeretetben, egymást segítve. Te Magad mondtad: arról ismernek meg benneteket, hogy Hozzám tartoztok, ha szeretettel vagytok egymás iránt. Ó Uram kérlek, add meg nekünk ezt a szeretetet, hogy teljes szívünkből szeressünk Téged, embertestvéreinket pedig úgy, ahogy magunkat. Jézusom! Királyom! Úgy kérlek, jöjj el erre a bűnös földre! Irtsd ki a bűnt, és add meg helyébe a szeretetet! Szüntesd meg az önzést, és tedd helyébe az önzetlenséget! Irtsd ki a paráznaság férgét, és add helyébe a szent tisztaságot! Teremjen a szív tiszta szerelmet! Egyetlen megfogant életet se hagyjanak elpusztulni! Jézusom, Te szeress általunk, és add, hogy Téged szeressünk a másik emberben! Imádott Jézusom! Jöjj vissza a földre! Állítsd vissza a földi paradicsomot, hogy olyan legyen, mint a bűnbeesés előtt, amikor Te sétáltál az emberrel, és beszélgettél vele. Jézusom, jöjj! Marana Tha! Várunk. Ámen. Ámen.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr467319156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása