HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.04.11. 09:31 :: lowoa

2010. április 11. Szentségimádáson Jézus: „Drága Jézusom! Te, Aki meghaltál értem a keresztfán, kérlek, fogadj be engem a Te irgalmas Szívedbe! Szíved legyen az én lakásom, örök menedékem. Védj meg engem a sátán támadásaitól! Te légy az életem központja, öröme, békéje és biztonsága. Te légy a cél, Akihez költözöm. A Te irgalmad öleljen körül engem most, éshalálom óráján. Ámen.”
Az Úr Jézus: „Imádkozzál! Így kérj Engem:
Imádott Jézusom! Kérlek, add nekem a Te erõdet, a Te hitedet, és a Te szeretetedet! Add, hogy úgy szeresselek Téged, ahogy Te szerettél engem, amikor a Getszemáné kertben rám gondoltál. Bár remegtél a halálfélelemtõl, és vérrel verítékeztél, mert mint Isten elõre láttad azt az iszonyú kegyetlenséget, ami Rád várt, mégis irántam való szeretetbõl kimondtad: Atyám, ne az Énakaratom legyen, hanem a Tiéd. Én is így akarom kimondani Veled együtt. Ehhez adj nekem erõt, hitet, és végtelen szeretetet, hogy életem minden nehézségében Veled együtt újra meg újra ki tudjam mondani: Atyám, a Te akaratod legyen, ne az enyém. Ámen”

A Szentlélek imája bennem:

„Hõn imádott édes jó Jézusom! Köszönöm, hogy itt lehetek a Te drága Szent Színed elõtt. Köszönöm, hogy szeretsz engem, és Te szerettél elõbb. Köszönöm, hogy Neked terved van velem, és minden megfogant élettel, még mielõtt megfogant, már létezett a Te gondolatodban. Imádott Jézusom, köszönöm ezt a nagy kegyelmet, amelyet nekem adtál. Köszönöm, hogy hallom szavadat, hogy leírhatom, és nagyon köszönöm, hogy ebbõl tanulhatunk, erõt, bölcsességet és vigaszt meríthetünk, mert Te Magad erõsítesz minket, a Te bölcsességedet adod nekünk, és Te vigasztalsz meg, amikor csalódunk, mert mi hiszékenyen szóba álltunk a sátánnal, és õ becsapott minket. Istenem szeretlek Téged teljes szívembõl, teljes lelkembõl, teljes elmémbõl és minden erõmbõl. Csak Téged imádlak. Csak Neked adok hálát. A halál nem választ el Tõled. Sõt, ha meghalunk, akkor nyerjük el az örök életet. Drága Jézusom, imádott Királyom! A szívem egyre csak örvendezik Benned azért, hogy feltámadtál, és Veled együtt mi is fel fogunk támadni. Azért, hogy köztünk vagy és velünk maradtál. Az Igében, a legméltóságosabb Oltáriszentségben és a szeretetben. Ez utóbbiban nem kell hinni. De ha szeretetben élünk, megtapasztalják az emberek, hogy Te itt vagy köztünk.
Te Magad vagy a menny, az örök élet, és ez mind egyetlen szóban benne van: szeretet. Szeretni Téged, annyit jelent, mint birtokolni az örök életet. Szeretni a felebarátot, annyit jelent, mint szeretni Téged. Mert amit egynek tesztek, azt Velem teszitek.
Így mondtad Jézusom. Csodálatosak a Te szavaid. Neked nincs szükséged a mi gondoskodásunkra, de a Te szereteted kívánja meg tõlünk, hogy a rászorulókon segítsünk. Jézusom, köszönöm ezt a tanítást, mert ha megtesszük, boldog lesz ez a világ.”
2010. április 11. Szentségimádáson Jézus: „Drága kislányom! Az idő elszáll. Élj szüntelen készenlétben! Ne foglalkozz a mával, a holnappal, csupán a pillanattal, mert csak ez a tiéd. A holnapot Én irányítom. Te csak higgyél szavamban, és tedd meg, amit kérek! Az út, amelyen mész, lassan véget ér. A legvége lesz a legrögösebb, a legnehezebb. Ezért imádkozzál! Így kérj Engem: Imádott Jézusom! Kérlek, add nekem a Te erődet, a Te hitedet, és a Te szeretetedet! Add, hogy úgy szeresselek Téged, ahogy Te szerettél engem, amikor a Getszemáné kertben rám gondoltál. Bár remegtél a halálfélelemtől, és vérrel veritékeztél, mert mint Isten előre láttad azt az iszonyú kegyetlenséget, ami Rád várt, mégis irántam való szeretetből kimondtad: Atyám, ne az Én akaratom legyen, hanem a Tiéd. Én is így akarom kimondani Veled együtt. Ehhez adj nekem erőt, hitet, és végtelen szeretetet, hogy életem minden nehézségében Veled együtt újra meg újra ki tudjam mondani: Atyám, a Te akaratod legyen, ne az enyém. Ámen
 
Ha így teszel, végig mégy az úton, amelyet Én jelöltem ki számodra. Megkapod Tőlem az erőt, a hitet és a szeretetet. Olyan lángoló szeretetet adok, amely megkönnyíti terhedet, és megédesíti igádat. Te Deumot fogsz Nekem zengeni, és beteljesíted küldetésedet, amellyel megbíztalak. Áldásommal erősítelek téged, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
2010. április 11. Szentségimádáson Jézus: “Ezt üzenem X-nek: Drága kislányom! Az idő hamar elszáll. Hamarosan megállsz Előttem. Lepereg előtted az életed. Kéredzkedj be az Én irgalmas Szívembe! Így kérd: Drága Jézusom! Te, Aki meghaltál értem a keresztfán, kérlek, fogadj be engem a Te irgalmas Szívedbe! Szíved legyen az én lakásom, örök menedékem. Védj meg engem a sátán támadásaitól! Te légy az életem központja, öröme, békéje és biztonsága. Te légy a cél, Akihez költözöm. A Te irgalmad öleljen körül engem most, és halálom óráján. Ámen.”
Egy imacsoportnak ezt üzeni az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Folytassátok az imát továbbra is! Nagy örömömet találom bennetek. Imátokra sok kegyelmet adok a bűnösöknek, akik közül sokan elkárhoznának, mert rajtatok kívül senki sem imádkozik értük. Ti vagytok az Én kis seregem, akik imáitokkal győzelmet arattok a sátán fölött. Majd csak a mennyben fogjátok megtudni, milyen nagy kegyelmeket vonzottatok le a mennyből. Mert ahol imádkoznak, ott Én, a Mindenható cselekszem. Kérésetek felhatol fülembe, és minden kegyelmet megadok, ami az üdvösségetekre válik. Folytassátok az imát! Akikért imádkoztok, azoktól elfut a sátán. Mindenható kegyelmemet kiárasztom rájuk. Irgalmas szeretetemmel körülölelem őket, és lángra gyújtom szívüket az Irántam való szeretetre. A mennyben annak fogtok legjobban örülni, hogy a földön imádkoztatok. Mert az ima a lelki irgalmasság legmagasabb fokú jócselekedete, és ezt az Én nagyobb dicsőségemre teszitek. Folytassátok! Abba ne hagyjátok! Ezt az egyet kértem, hogy szüntelen tegyétek. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr587319058

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása