HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.04.17. 09:58 :: lowoa

2018. április 17. Itthon az Úr Jézus: „Nyisd ki a Szentírást!” Ide nyílt ki: Máté 24, 42-44: „Legyetek tehát éberek, mert nem tudjátok, mely napon jön el Uratok. Azt pedig értsétek meg, hogy ha tudná a házigazda, melyik őrváltáskor jön a tolvaj, ébren volna és nem engedné betörni a házába. Legyetek tehát készen ti is, mert amelyik órában nem gondoljátok, eljön az Emberfia.”

  

„Drága gyermekeim! Értsétek meg végre, hogy ha üdvözülni akartok, éberen kell várnotok Uratokra, mint az okos szüzek. Előlem nem lehet elrejtőzni. Minden gondolatotok, szavatok, cselekedetetek fel van írva. Előttem számot adtok mindenről. Amikor Éva és Ádám vétkeztek, elrejtőztek, de nem tudtak. Amikor Káin megölte Ábelt, ő is elrejtőzött, de Én láttam őt és Magamhoz hívtam. Azok is, akik bűnben élnek, próbálnak rejtőzködni Előlem, de végül is, amikor kiszólítom őket porhüvely testükből, minden napvilágra kerül, és számot adnak életükről, mert minden ember élete végén a külön ítélet következik. Ott nem lehet mások hibáival takarózni, mások rossz dolgaira hivatkozni, ott csak az egyén felel magáról, csak az ő életvitelét és cselekedeteit fogom megítélni.

 

Akik megfogadják tanításomat, és tettekre váltják, azok nagyon boldogok lesznek a Nagy Figyelmeztetéskor, ami már nem várat sokáig magára. Látni fogjátok azt a sok jót, amit cselekedtek, és jó életpéldájukkal mutattak.

 

Drága gyermekeim! Tartsatok ki ebben mindhalálig! Haladjatok előre az életszentség útján, hogy biztos léptekkel megérkezzetek Országomba. Tegyétek meg mindig Isten törvényeit, kutassátok akaratomat, kérjétek a tisztánlátást, és ha fölismertétek szándékomat, azt váltsátok tettekre. Erre áldalak meg titeket Szívem túláradó, végtelen szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szentírási megerősítések: Máté 20, 13: „Jézus válaszolt”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr8313916450

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása