HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.04.20. 10:08 :: lowoa

2017. április 20. Szentségimádáson Jézus: „Drága gyermekeim! Készüljetek! Hamarosan meg kell vallanotok Engem. Ne féljetek! Olyan ékesszólást adok nektek, hogy nem tudnak ellene mondani. Maga a Szentlélek fog beszélni általatok.

 

Kicsinyeim! Az ég és a föld elmúlnak, de az Én igéim soha el nem múlnak. Mint ahogy az égből jövő eső megtermékenyíti a földet, úgy Szent Igém is elvégzi a lelkekben, amiért küldetett. Sok lélek fog megtérni Szent Evangéliumom által. Ne féljetek, amikor üldözésről fogtok hallani! Az Írásnak be kell teljesülni. Örüljetek, amikor mindezek bekövetkeznek, mert sok vértanúm látja meg dicsőséges Arcomat. Visszajövetelem pedig egyre közeledik, amikor szám leheletével elsöpröm a gonoszt, és letörlök szemetekről minden könnyet. A Mennyben annak fogtok örülni, hogy hűségesek voltatok Hozzám mindhalálig.

 

Kicsinyeim! Hagyatkozzatok Rám teljesen! Engedjétek, hogy szenteket formáljak belőletek! Ti magatok nem tudtok azzá lenni, de Én Mindenható vagyok.

 

Drága gyermekeim! Az óra itt van. Már benne éltek az időben, amikor beteljesülnek a Szentírás szavai. Éljetek szüntelen készenlétben! A napot és az órát nem ismeritek, de a jeleket látjátok. Várjátok kitörő örömmel dicsőséges visszajövetelemet! Akkor Magamhoz emellek benneteket Atyám Házába, ahol vég nélkül fogtok dicsőíteni és magasztalni Engem. Örökké hálát fogtok adni megváltásomért. Erre áldalak meg benneteket, Szívem mindeneket felülmúló, csodálatos szeretetével, megerősítő áldásommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr2912565815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása