HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.04.21. 09:59 :: lowoa

2019. április 21. Húsvét vasárnapján az Úr Jézus…

 

„Drága szeretett gyermekeim! Feltámadtam mindnyájatok nagy örömére. Szent Édesanyám volt az első, aki megpillanthatott. Sírt és nevetett örömében, hogy újra életben látott. Testem jobban fénylett, mint a Nap. Kimondhatatlanul örültünk egymásnak. Aztán jöttek a tanítványok. Elképzelni sem tudták, mit jelent feltámadni. Alig hittek a szemüknek, amikor megláttak. Azért ettem velük, hogy elhiggyék, hogy valóban élek, és van Testem. 

 

Drága gyermekeim! Örüljetek és ujjongjatok, mert ti is fel fogtok támadni. A lelketek örökké él, és a testetek is fel fog támadni az utolsó napon. De ennek egy feltétele van. Az, hogy szeressétek az Istent. Atyámat, Engem és a Szentlelket. Mibennünk, a teljes Szentháromságban pedig egymást. Úgy, ahogy Én szerettelek titeket.

 

Gyermekeim! A szeretet mindig áldozatokat és lemondásokat kíván. A szeretet mindig a másik emberre irányul. Arra, hogy segítségére legyetek, és mindazt adjátok meg neki, amire szüksége van. Ne sajnáljátok az időt egymásra! Gondoljatok arra, hogy amit e kicsinyek közül eggyel tesztek, azt Velem teszitek. Az utolsó ítéleten annak fogtok örülni, ha jót tettetek felebarátaitokkal.

 

Gyermekeim! Az életetek ezen a Földön rövid. Gyűjtsetek magatoknak kincseket, amiket magatokkal hozhattok az Örök Hazába. Ezek a kincsek a szeretetből fakadó jócselekedetek.

 

Kicsinyeim! Ne gyűlöljétek egymást! A bűntől iszonyodjatok, de szánjátok a bűnöst, és imádkozzatok érte! Legyetek irgalmasok, hogy nektek is irgalmazzak. Mindenki azt kapja vissza odaát, amit a másiknak adott. Erre gondoljatok, mielőtt bosszút forralnátok ellenségeitek ellen. Törekedjetek a békére! Akkor a békesség Istene megjutalmaz benneteket az örök békével, és öröklitek a Mennyet. Erre áldalak meg benneteket Szívem végtelen, örök szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

 

 

Szentírási megerősítés: Máté 26, 13: „(Jézus) mondja”

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr9714781154

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása