2019. 05. 01, Szerda

Láttam, ahogyan Szent József Jézus előtt térdelt és könnyeit hullatta a világban élő családokért. Szent József szomorúan figyeli, hogy a családok milyen könnyen széthullanak. Az ördög elérte, hogy a családtagok egymás ellen forduljanak. Hallottam, hogy Szent József ezt mondta:

„Uram, fájdalommal szemlélem, hogy a családokban milyen erős a gonosz jelenléte. A szeretet elveszett a családtagok között. A Te hiányod miatt üressé válik a szívük és így hagyják, hogy a rossz elsodorja őket. Uram, Te nagy feladatot bíztál rám. Azt kérted, hogy járjak közben a családokért. Ám közbenjárásom akkor hathatós, ha ők maguk kérnek tőlem segítséget.”

 

Jézus azt felelte: „Ne félj József! A végső időkben, amikor minden veszni látszik a reménytelenség miatt, akkor sokan fognak feléd fordulni. Neked, nevelőatyám,megadtam a kegyelmet, hogy amiért te közbenjársz, az meghallgatásra talál. Édesanyám Szeplőtelen Szíve hamarosan győzedelmeskedni fog. A te szíved is áldott, kegyelemmel teljes a tisztaságod és alázatosságod miatt. Te vagy a férfiak és családfők pártfogója, oltalmazója. Azt akarom, hogy a te szíved is győzedelmeskedjen, különösen a családok fölött. Rád és édesanyámra alapoztam a szent család mintaképét. Ó, milyen nagy kegyelemben részesültek azok a családok, akik kitartottak egymás mellett! Nem is tudják, hogy ők a Szent Család oltalmát élvezik. Ezt a kegyelmet azoknak adom meg, akik Isten mellett kitartanak.”