HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenetei

2020.05.03. 07:40 :: lowoa

2015. május 3. Szentségimádáson Jézus: „Drága gyermekeim! Az idő rövid, készüljetek! Hamarosan sokan meg fogtok halni. Ha készenlétben, vagyis a kegyelem állapotában ér benneteket a halál, akkor csak átmentek az örök életbe, ahol szem nem látta, fül nem hallotta, emberi szív fel nem foghatja, amit Isten azoknak készített, akik Őt szeretik. De ha nem álltok készenlétben, akkor van mitől félnetek. Tartsatok bűnbánatot, és kérjétek, hogy fogadjalak be titeket az Én irgalmas Szívembe! Akkor megmenekültök a kárhozattól, és sokkal kevesebbet fogtok szenvedni a tisztítótűzben.
Kicsinyeim! Ne rendezkedjetek be erre a földi életre! Ez csak egy átmenet. Inkább az örökkévalókkal foglalkozzatok! Ismerjétek meg törvényeimet, az Evangéliumot, és váltsátok tettekre! Így készüljetek föl az örök életre! Akkor boldogok lesztek a földön, és örökké a mennyben. Atyám egy csodálatos országot készített nektek, ahol örök gyönyörűségek és boldogság vár rátok. Isten minden kegyelmét és szeretetét élvezhetitek mindörökké. De ehhez az kell, hogy már itt a földön is szeretetben éljetek. Szeressétek teljes szívetekből a Legszentebb Szentháromságot, és lángoló szívvel imádjátok Őt. Istenben szeressétek egymást önzetlenül, úgy, ahogy Én szerettelek titeket, hogy az életemet adtam értetek.
Gyermekeim! A szeretet mindig áldozatokat kíván tőletek. De olyan lelki boldogságot ad, amit semmi más úton nem kaphattok meg, csak ha szeretetben éltek. Isten Maga a szeretet. Az Ő végtelen szeretetéből hívott létre benneteket. Azért, hogy viszontszeressétek Őt, és Őbenne egymást. Erre vagytok teremtve. Valamennyien szomjaztok a szeretetre. Isten és egymás szeretetére, és csak akkor vagytok boldogok, ha kölcsönös szeretetben éltek. Kicsinyeim, ezt nem pótolja semmi. Ti kezdjétek el szeretni a környezeteteket, akkor majd választ kaptok rá. Ha mégsem, akkor Maga Isten jutalmaz meg érte titeket. Elsősorban Istent szeressétek viszont, Aki előbb szeretett titeket azzal, hogy egy csodálatos világot teremtett nektek, és életre hívott benneteket.
Gyermekeim! Ne kövessetek el bűnt, mert ezzel elszakítjátok magatokat Istentől, és megszomorítjátok Őt. Maga a természet is fellázad az emberiség bűnei miatt. Ezért vannak természeti katasztrófák, és a kedvezőtlen időjárás, ami miatt kevés a termés.
Kicsinyeim! Értsétek meg: a bűn nem tesz boldoggá senkit. Miért akartok magatoknak és másoknak is rosszat, szenvedéseket, könnyeket és tragédiákat? Magasztaljátok inkább Istent, örüljetek az Ő kegyelmének, és éljetek egymással szeretetben, békességben!
Kicsinyeim! A bűnöket nem lehet megúszni, és meg nem történtté tenni. Már itt a földön, és odaát az öröklétben mindenki ugyanazt kapja vissza, amit a másiknak okozott. Ugyanúgy fogtok szenvedni, ahogy a másik ember szenvedett a ti gonoszságotok miatt. Mindenki azzal a testrészével fog szenvedni, amellyel vétkezett.
Gyermekeim! A bűn csak büntetést szül. A bűnös saját magát bünteti azzal, hogy elvágja magát a kegyelemtől, az életszentségtől, amely már itt az örök boldogság kezdete.
Kicsinyeim! Ti, akik olvassátok üzeneteimet, nagyon kérlek, beszéljetek róla azoknak, akik a bűn rabságában élnek, és imádkozzatok értük, hogy kiszabaduljanak ellenfelem csapdájából, és megtérjenek Hozzám, Üdvözítő Istenükhöz, örök életük Szerzőjéhez. Legyetek ti is apostolaim! Hirdessétek az Evangéliumot, amíg még a kegyelem ideje tart! Erre áldalak meg benneteket, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.
Ezt üzenem X-nek: Drága kislányom! Élj mindenkivel szeretetben! Mindenkiben Engem láss, még ellenségeidben is! Értük még többet imádkozz, mint másokért, mert ők ellenfelem csapdájában vergődnek, és csak imával és böjttel = önmegtagadással lehet őket kiszabadítani. Tetszik Nekem életviteled. Menj végig ezen az úton, amely a mennybe vezet. Én fogom a kezed, és amikor nehéz, a karomra veszlek. Ne félj, ha az út egyre rögösebb és meredekebb lesz! Csak kapaszkodj Belém, bízzál Bennem! A szentek is így tettek, és ők már célba értek. Figyeld lábnyomaikat, és kövesd őket! Ne keseredj el, ha útközben megbotlasz, vagy elesel. Azonnal állj fel, és folytasd fáradhatatlanul utadat! A szentek is elestek, de mindig felálltak. Azért engedtem meg, hogy elessenek, nehogy elbízzák magukat. Légy alázatos, kisded lélek! Bízzál még jobban Bennem! Bizalmad mértékében kapod Tőlem a kegyelmet. Mindig megadom, amire szükséged van. Gondoskodom rólad, hogy megérkezz az örök hazába. Soha ne aggódj, és ne vádold magad! Mindig csak Rám tekints, Engem magasztalj és imádj! Adj hálát jóért és rosszért egyaránt! Tudatosítsd magadban, hogy Én, úgy szeretlek téged, amilyen vagy. Hagyatkozz Rám még jobban, mint piciny csecsemő szerető édesanyjára! Csak a jelen pillanatban élj! A múlttal ne foglalkozz, a jövő ne érdekeljen! Elég neked az Én kegyelmem. Ezt mondogasd Nekem: Jézusom, köszönöm, hogy szeretsz, hogy gondomat viseled. Köszönöm, hogy szeretlek. Kérlek, add kegyelmedet, hogy egy egész örökkévalóságon át szeresselek és imádjalak Téged, és hálát adjak Neked! Ámen.
Ezt üzenem Y-nak: Nagyon szeretem őt. Nemsokára Magamhoz veszem. Tartson ki mindhalálig, mentse a lelkeket, és Én örök boldogsággal koronázom meg. Odaát nagyon gyönyörű lesz. Fiatal és szép. A mostani állapotot vegye úgy, mint egy rossz álmot, amely hamar véget ér, de ha mindhalálig kitart, örök jutalommal fizetek meg neki. Megáldom őt Szívem túláradó, megerősítő szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr106214027

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása