HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenetei

2020.05.16. 09:16 :: lowoa

2015. május 16-án, itthon a Szűzanya: „Drága gyermekeim, nagyon szomorú jövő vár rátok. Az üldözés már a küszöbön van. Nagyon sok gyermekemnek a vérét fogják kiontani a hitük miatt. Legyetek éberek, figyeljétek a jeleket! Nemsokára már csak a rejtekben fogják bemutatni a Szentmisét. A hivatalos Egyházban eltörlik a mindennapi áldozatot, helyette felállítják a vészt hozó undokságot. Beteljesülnek Dániel próféta szavai. A fatimai 3. titok folyamatosan teljesül. Ez főleg a keresztényüldözésre, de minden másra is vonatkozik. Az Egyházat belülről veri szét a sátán. Az ő emberei már bent vannak, a hitehagyás belülről és felülről kezdődik. Éljetek szüntelen készenlétben! Minden pillanatot úgy éljetek meg, mintha a következőben már át kellene lépnetek az örökkévalóságba. Az üldözés hirtelen fog kitörni. Imádkozzatok magatokért és vértanú testvéreitekért és társaitokért, hogy elnyerjék a jó halál és a végső állhatatosság kegyelmét! Rejtőzködjetek el Istenanyai szent Palástom alatt! Az én Palástom az égi angyalok sokasága, akik segítségetekre vannak. Azokat, akik Palástom alá rejtőzködnek, nem érheti el a gonosz, mert fényemmel beborítalak benneteket és az én világosságom és fényességem elől menekül az ördög és minden csatlósa.

 

Kicsi gyermekeim! Éljetek életszentségben, hogy akár éltek, akár haltok, mindig az Úréi maradjatok! Egyedül csak a bűn tud elválasztani titeket Szent Fiamtól és Tőlem. Mindazok, akik megfogadják Édesanyai tanácsaimat, üdvözülnek.

Drága gyermekeim, nagyon-nagyon szeretlek benneteket. Szívem szeretete körülvesz titeket, mint mennyei fénysugár, mint anyai védelem, ezért Fiam úgy tekint rátok, mint legdrágább kincseire, és úgy véd meg titeket, mint saját dicsőségét. Szent Fiam nekem soha nem tud nemet mondani. Az Ő akarata és az Én akaratom mindig egy. Az Ő Szíve szándéka és az Én Szívem szándéka ugyanaz.

 

Drága gyermekeim, kérjétek az erős hit és a lelkierő kegyelmét, hogy szembe tudjatok szállni a gonosszal, amely most sokkal jobban leselkedik rátok, mint valaha. Mivel rövid az ideje, érzi a vesztét. Ne féljetek tőle! Vonuljatok Szeplőtelen Szívem menedékébe és győzni fogtok! Szeplőtelen Szívem megígért Diadala, amelyről Gobbi atyának beszéltem, hamarosan megérkezik a Földre, amely egybeesik Szent Fiam Dicsőséges Visszajövetelével. Várjátok kitörő örömmel ezt a nagy és szent napot! Akkor Szent Fiam ezer évre megkötözi a sátánt és beköszönt az új világ hajnala. Azé a világé, amelyet az ezer éves béke uralmának hívnak. Boldog, aki ebben a világban élhet. Szent Fiammal együtt a szentek is visszajönnek uralkodni a Földre. Az Ég és a Föld egy lesz, az angyalok úgy fognak énekelni, mint Szent Fiam megszületésekor. A Föld szinte magától megtermi bőségben az eledelt. Az embereknek lesz idejük az Isten dicsőítésére és imádására. Oly nagy tisztelet, szeretet és imádás fogja körülvenni a legméltóságosabb Oltáriszentségben jelenlévő feltámadott Fiamat, mint kezdetben, az első keresztények idejében.

Kicsinyeim, várjátok ezt a magasztos, felemelő és szép korszakot, amiben a szeretet és a béke, csókot váltanak egymással. Mindazok, akik arra vannak kiválasztva, hogy vérük kiontásával pecsételjék meg Isten iránti szeretetüket, teljesítsék be küldetésüket a Szentháromság dicsőségére! Akik pedig az új világban való szolgálatra lesznek meghívva, ott teljesítsék feladatukat! Imádkozzatok, hogy mindenki maradéktalanul beteljesítse Isten rá vonatkozó örök szent tervét! Imáitokat fölviszem Mennyei Atyám színe elé, és veletek együtt esdeklek kegyelemért.

 

Ezt üzenem X-nek: Kisfiam, te nagy hivatást kaptál Szent Fiamtól. Imádkozz magadért szüntelen, hogy teljes szívedből szeresd Őt és beteljesítsd mindazt, amit öröktől fogva eltervezett rólad. Téged meghívott az életszentségre, az önátadásra és a szolgálatra. Még sok feladatot szánt neked az Úr. Őrizd a szívedben a lángot, hogy soha ki ne aludjon Jézus iránti szereteted! Őt lásd mindig magad előtt, hogy milyen nagy árat fizetett a te személyes üdvösségedért és a rád bízottakért! Ezért semmi áldozat ne essen nehezedre, amit majd az Úr még kér tőled a lelkekért. Rendkívül fontos vagy Szent Fiamnak. De csak addig tud használni, amíg igent mondasz az Ő akaratára. Ezért már most kérd a kegyelmet, hogy életed végéig „igen” légy Isten örök tervére. Lesznek sötét napok, kísértések, amikor az ördög el akar venni a feladattól, mert jól tudja, ha sikerrel járna, rengeteg lelket rántanál magaddal. Ezért azt tanácsolom neked, soha ne engedd el Jézus Kezét. Kérd, hogy az Ő irgalmas Szívében lakjál, zárjon be oda és ne engedjen ki. Ha ezt hittel kéred, megkapod. Akkor hűséges leszel mindhalálig és királyi gazdagon érkezel meg az örök hazába.

 

Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szentírási megerősítés: Kolosszei 1, 25. „Isten szava…”


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr486214013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása