2018. 05. 18, Péntek

 

A Szűzanya előttem haladt és bevezetett a kútvölgyi kápolnába egyenesen az Oltáriszentség elé. Édesanyám letérdelt és könnyezett, miközben az Eucharisztiára nézett. Én mellé térdeltem és mély együttérzéssel megkérdeztem: „Édesanyám, miért sírsz? Mi a baj?” Erre ő azt felelte:

 

„Gyermekeim, térjetek vissza a kútvölgyi kápolnába, az engesztelés kezdeti helyére. Oda menjetek, ahová Natália nővéren keresztül hívtalak titeket ideiglenes időre, amíg az engesztelő kápolna fel nem épül. Ha továbbra is ott maradtok a Normafánál, akkor a Sátán műve észrevétlenül elhatalmasodik és még több kárt fog okozni, mint eddig valaha. Ám egy pillanatra se gondoljátok azt, hogy minden eddigi szentmise, imádság és szentségimádás kárba veszett volna. Látni fogjátok áldozataitok gyümölcseit, amely tovább fog folytatódni a kútvölgyi kápolnában megfelelő egyházi vezetés alatt. E kápolnában a kegyelmek egyesülni fognak, miközben a Sátán műve hamar összeomlik. Az Eucharisztia állandó jelenlétében engeszteljetek! Legyetek tiszták, alázatosak és szelídek, miképpen Fiam is szelíd és alázatos szívű! Legfőképpen ezen erények által jöhet létre az az egység, melyet a Szentháromság elvár tőletek.”

 

Édesanyám miközben e szavakat mondta, egy pillanatra sem vette le könnyes tekintetét az Eucharisztiáról.

 

Jézus: „Gyermekeim, az Egyház jóváhagyása nélkül nem juthattok előrébb az engesztelő kápolna felépítéséhez, amellyel a világ sóhaja sürget titeket. Ez a sóhaj a lelkek felkiáltása, akik rászorulnak a ti engesztelésetekre. Ha Engem méltóképpen imádtok és tiszteltek, akkor a Sátán meggyengül és elbukik. A háborútól megóvlak titeket, amennyiben kitartóan imádkoztok, hűségesek maradtok Hozzám és törekedtek betartani a tízparancsolatot. Ne féljetek, mert a kútvölgyi kápolna csak a kezdet! Innentől fogva Én és Édesanyám vesszük kézbe az Egyház áldása által az engesztelők vezetését, akik eddig pásztor nélkül voltak. Olyan pásztorra van szükségetek, akit maga a bíboros jelölt ki személyesen (hivatalos jóváhagyással) az engesztelés vezetésére. Ha nincs folytonosság (régen az apostolok kijelölték utódjaikat, ma a püspökök jelölnek ki papokat különböző feladatok ellátására), akkor a kegyelem is megszakad. Édesanyám minden jelenése során elküldte engedelmes közvetítőit a helyi püspökhöz, mert ragaszkodott a püspök jóváhagyásához, hiszen az Egyház áldása nélkül nem tud igazán kibontakozni Isten terve, amit a Sátán gátlástalanul mindig meg akart akadályozni. Gyermekeim, ha alázattal és engedelmességgel meghajoltok Erdő Péter bíboros előtt, akkor fognak áldozataitok jó gyümölcsöt teremni. Csak azok nyerhetnek áldást, akik egyházammal együttműködnek. Akik Egyházammal (beleértve a magyar egyházat) szemben állnak, azok Velem állnak szemben, hiszen Én állok mögötte. Legyetek engedelmesek a bíboros felé, aki jó úton halad, és tisztában van azzal, hogy a döntések mérlegelésénél mit várok tőle! Akik fiammal szemben állnak, azok Atyám akarata ellen lázadnak, aki személyesen hívta meg őt erre a hivatásra és az eltörölhetetlen pecsét jegyét hordozza testében és lelkében. A Sátán tudja, hogy ha egyházammal együttműködtök, akkor megrövidül az ideje és Édesanyám Szeplőtelen Szent Szíve diadalmaskodni fog felette. Most minden össze fog omlani, de Én újjáépítek mindent a ti közreműködésetekkel. Sokan üldöznek titeket, mert félnek ahelyett, hogy bíznának Bennem és Édesanyámban.”