HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.05.23. 08:20 :: lowoa

2018. május 23. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus…

„Drága gyermekeim! Szabad akaratot adtam az embernek, ezért rajta múlik, hogy mennyire nyitja meg lelkét kegyelmeim özöne előtt. Azok, akik megnyílnak és befogadják, eljutnak a csúcsra. Először a Golgotára és a keresztre, ahová Engem, Üdvözítőjüket követnek, mert kereszt nélkül nincs megdicsőülés. De ha hűségesen kiállták a próbát, akkor följönnek dicsőségembe, hogy ott legyenek, ahol Én vagyok.

Drága gyermekeim! Elképzelni sem tudjátok azt a nagy boldogságot, amit Isten azoknak készített, akik Őt szeretik. Jól teszitek, ha mindig figyeltek törvényeim megtartására, üzeneteim tettekre váltására és a Szent Evangélium megélésére. Mindez maga az életszentség. Ezt az egyet kértem tőletek: szentek legyetek, mert Én Szent vagyok. Azért, mert csak így vagytok méltóak Hozzám, és csak így tudjátok megtapasztalni Isten végtelen szentségét, Aki emésztő tűz, Aki Magába alakít minden teremtményt anélkül, hogy elvenné szabad akaratukat. Megtartva méltóságukat, de kiégetve belőlük minden tökéletlenséget, ami nem a szeretethez tartozik. Isten tekintete átlát mindent. Előtte mindenki üvegből van, akit az Úr, a Teremtő tökéletesen ismer. Ezért, drága gyermekeim, váltsátok tettekre a főparancsot, a szeretetet, mert csak a szeretet tudja formálni a lelketeket Istennek tetszővé, és csak a szeretetben tudtok átalakulni, hogy szentek legyetek, és így betöltsétek a feladatot, amit az Úr rátok bízott. Atyám végtelenül szeret minden embert, a tökéletleneket is, de csak az életszentségben élők juthatnak közel Hozzá. A tökéletlenek távol maradnak Tőle, mert bűneik akadályozzák őket, hogy közelebb jussanak. A bűn hegyeket jelent, akadályokat Isten közelébe jutni. De van megoldás: a hegyeket el lehet hordani és a halmokat is meg lehet semmisíteni egyetlen jó döntéssel, amikor szakítotok a bűnnel. Vétkeiteket megvallva, meggyónva megsiratjátok azokat. Átadjátok az életeteket Nekem, és kéritek, hogy Én legyek szívetek Ura és Királya. Akkor leszállok hozzátok, lelketek trónjára ülök, bekötözöm sebeiteket, amelyeket a bűnök okoztak. Felüdítelek titeket, és boldog örömre hívlak meg már itt a Földön, amely az Én szolgálatomat jelenti. Gondoskodom rólatok, vállamra veszem terheiteket, és együtt megyek veletek, hogy célt mutassak nektek és értelmet nyerjen életetek.

Drága gyermekeim! Ezt mondtam: „Nélkülem semmit sem tehettek.” Ha boldogok akartok lenni, azt csak Velem együtt éritek el. Itt a Földön mindig megédesítem szenvedéseiteket. Jóllehet, sokszor mást adok, mint amit kértek, de Én Isten vagyok, és isteni távlatokból szemlélem egész életeteket. Ezért ezen a Földön minden kegyelmet úgy adok, ahogy az az üdvösségeteket szolgálja. Mindentől megfosztalak benneteket, ami a kárhozatotokra válik. Legyen az emberi kapcsolat, élvezet, vagy anyagiak. Mert mit ér az embernek, ha az egész világot megnyeri, de a lelke kárt szenved. Ezek helyébe saját Magamat adom nektek, a Legnagyobbat, Akit fölfogni nem tudtok, Akit a világ be nem fogadhat: de az Engem szerető, hívő ember birtokolhat. Magamat adom nektek a hitben, a békében, a reményben és a szeretetben. Papjaim által Én Magam oldozlak fel bűneitektől. Én ragyogok a lelketekben, a Legméltóságosabb Oltáriszentségben. Kisugárzok minden emberre, akik észreveszik ezt, és jólesik számukra az Én jelenlétem. Ezért szívesen vannak a közeletekben. Így készítem fel őket arra, hogy megnyissák lelküket a ti evangelizálásotok előtt. Nektek, akik Engem birtokoltok, a szívetekben hordoztok, életpéldátokkal, szavaitokkal és tetteitekkel kell hirdetnetek a Szent Evangéliumot, az Én tanításomat. Meg kell élnetek a szeretetet. Oda kell fordulni a szegényhez és a rászorulóhoz. De mindig úgy, hogy előbb Engem adjatok neki, mint lelki táplálékot, mint tanítást, és csak másodsorban az anyagi javakat. Ha ez a tanítás csak egyetlen szelíd mosolyra korlátozódik, mert az illető nem tudja befogadni, akkor is Én mosolygok rajtatok keresztül, és Én vonzom Magamhoz a lelket. Nagy titok ez. Az Én végtelen szeretetem rejtőzik benne. Azt akarom, hogy senki el ne vesszen, hanem mindenki üdvözüljön. Erre áldalak meg benneteket Szívem csodálatos, minden emberi elképzelést felülmúló, végtelen szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szentírási megerősítés: Máté 21,42: „Jézus mondta”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr4314023024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása