HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

június 2019
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK


 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2019.05.23. 08:22 :: lowoa

Drága Mennyei Édesatyám!
Köszönöm! Köszönöm a szeretetedet, köszönöm a megváltott életemet, köszönöm, óh, Atyám, hogy tudhatom, Te velem vagy. Köszönöm, hogy nem hagysz sohasem magamra. Köszönöm azt, hogy munkálod az életemet, köszönöm, hogy megajándékozol, köszönöm, hogy szólsz hozzám, hogy Igéddel igazgatsz. Köszönöm a tavaszt, köszönöm a napot, mely rám ragyog. Köszönöm a családomat, a Testvéreimet, és köszönöm az örömöt, amelyet a teremtett világod számomra nyújt. És köszönöm azt az örömöt is, amely abból fakad, hogy tudhatom, Te szeretsz mindennél és mindenkinél jobban. És nem utolsó sorban köszönöm, Jézusban értem is meghozott áldozatodat. Köszönöm, hogy befogadhattam, Őt, és köszönöm annak az örömét, hogy benne üdvösségem, és örök életem van.
Óh, Atyám túlcsordul a szívem a hálától ezen a gyönyörű napon, amikor újra elém adtad megszabadításom Igéjét, csodás ígéretedet ”nem azért küldte el a Fiút a világba, hogy elítélje a világot, hanem, hogy üdvözüljön a világ általa. (Jn 3, 17) Köszönöm Neked Uram Istenem. Ámen


M.D.


Hálás vagyok azért mennyei Atyám, mert tagja lehetek szent népednek. Tudom, ez nem egy tökéletes közösség, sőt… Már csak miattam se. De köszönöm, hogy egy nyitott szívű, kegyelemre szoruló közösség lehetünk. ÁmenMennyei Édes Atyánk az Úr Jézus Krisztus által!

Hálát adunk a Szentlélek ajándékáért, aki kitöltetett ránk, és bennünk lakozik. Aki ha kell: vigasztal, erősít, bátorít, békességet teremt bennünk, bölcsességet ad. Aki irgalomra indít, és mások szeretetére ösztönöz. Aki segít, hogy felülemelkedjünk félelmeinken, bátorít a hitben, közösségbe von Krisztussal. Aki a TE áldott szeretetedről való tanúbizonyságra buzdít. Aki leleplezi bűneinket. Könyörülj rajtunk, hogy meg ne szomorítsuk Szentlelkedet! Szentlélek Isten jöjj szívünkbe, igen óhajtunk!

(Szalma Józsefné)


Istenem! Szeress, hogy azt tehessem, amit mindig is tenni akartam: önzésmentesen szeretni! Ámen.


URam! Add, hogy akaratod szerint tudjak élni és örömel szolgálni Neked! ÁmenUram, beteg a látásunk, gyógyíts meg minket. Add, hogy láthassuk csodáidat a világban, s ha egymásra nézünk, ne a hibákat, hanem Krisztus arcát láthassuk a másikon. Egymás bántásával ne szomorítsunk Téged, hanem tudjunk áldássá lenni ebben az elvakult világban. Vedd le szemünkről a hályogot, hogy ne csak nézzünk, de lássunk is! Krisztusért. Ámen

/P. Tóthné Szakács Zita/URam! Add, hogy cselekedni tudjam életem kiteljesedését is hozó akaratodat! Ámen


Uram! Áldd meg jelenemet, hogy a holnapom ne fájjon a tegnapom miatt! ÁmenUram, Istenem! Te látod életünk kusza dolgait, Te hallod siránkozásainkat, s Te tudod mi miért történik életünkben éppen úgy, ahogyan!
Adj nekünk bölcs szívet, tiszta értelmet, hogy meglássuk: egyedül Rád van szükségünk, hogy átérezzük, egyedül Általad és Benned van életünk! ÁmenURam! Köszönöm az életemet. Add hogy örömöm teljék benne minden nap, s ne menjek el közömbösen azok mellett, akik hiányt kénytelenk elhordozni! Ámen

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr116215098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.