HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenetei

2020.06.01. 04:08 :: lowoa

2012. június 1. Szentségimádáson a Szűzanya: “Jézus itt áll előtted hófehér ruhában. Ha látnád, milyen gyönyörű és szeretettel teljes, belehalnál a vágyba, hogy mielőbb Vele legyél a mennyben.”Bonajunkta atya, megboldogult drága Lelkiatyám még életében ezt mondta: “Az Úr Jézus azért rejtőzik el előlünk, hogy ne kövessen el rajtunk erőszakot, mert ha láthatnánk Őt színről színre, mindenki Őt választaná. De Ő a mi szabad akaratunkra bízta választásunkat.”

2012. június 1. Szentségimádáson Jézus: “Drága kislányom! Látod, milyen romlott a világ. Engesztelj! Engesztelj! Engesztelj! Mindazok, aki paráznaságban és más súlyos bűnben élnek, a pokolra mennek. Ott lesz sírás és fogcsikorgatás. Értsétek meg végre, nem arra kaptátok a testet, hogy kéjelegjetek vele, hanem hogy Engem szolgáljatok a felebarátban! Nem arra kaptátok az életet, hogy a sátánt szolgáljátok, és mindenféle bűnöket kövessetek el, hanem arra, hogy elnyerjétek azt a magasabb rendű teljes életet, amelyet megszereztem nektek Szent Vérem kiontásával a keresztfán, és másokat is vezessetek Hozzám! Értsétek meg, hogy Előlem nem rejtőzködhettek el! Én belétek látok, ismerem gondolataitokat, látom minden cselekedeteteket, hallom minden szavatokat. Én vagyok a ti Bírótok, Akinek számadással tartoztok. Nem vagytok a magatokéi. Nagy volt a ti váltságdíjatok. Ti mindannyian az Enyéim vagytok, mert Én vettem Magamra a ti bűneiteket, és Én szenvedtem el az érte járó büntetést. Ezzel engeszteltem ki Atyám jogos haragját. Atyám csak azokkal engesztelődik ki, akik engedelmeskednek Nekem, a Megváltónak. Akik nem akarnak tudomást venni Rólam, megvetnek Engem és tanításomat, és a bűn rabszolgái, azok kiszolgáltatják magukat a sátánnak, aki az örök tűzre taszítja őket. Gyermekem! Megdermednél, ha megmutatnám neked egy súlyos bűnben élő ember lelkét. Annyira eltorzítja, elcsúfítja a bűn, hogy nem hasonlít az emberi formára, inkább a fenevadra. Az ilyen már elevenen halott. A lelke bűzlő hulla. Ha meghal a teste, azonnal a pokol tüzében találja magát. Gyermekeim, ha tudnátok, mennyi ilyen ember él a földön! Bele remegnétek, sőt a fájdalomtól meghalnátok, ha azt látnátok, amit Én. Ti, akik hisztek Bennem, és követtek Engem, kérve kérlek benneteket, hogy szüntelenül imádkozzatok, és ajánljátok fel magatokat a szegény bűnösökért! Így vigasztaljatok meg Engem, Aki világ végéig a keresztre feszítés agóniáját szenvedem el minden bűnös miatt, mert tudom, hogy ha elkárhozik, örökre elveszett a Szentháromság és az örök boldogság számára. Isten végtelenül szereti minden teremtményét, hisz az Ő szeretetéből lett, és Isten szeretete azt akarja, hogy minden teremtménye legyen, és örökké éljen. Ezért készített nektek örök otthont a mennyben. Szeretném, ha megértenétek, és legalább részben átélnétek Atyám és az Én fájdalmamat minden elveszett lélek miatt. Ne legyetek közömbösek! Imádkozzatok minden bűnösért! Így imádkozzatok:

Atyám! Te minden embert az örök boldogságra teremtettél. Kérlek, ne engedd, hogy egy is elvesszen közülük. Szűz Mária hétfájdalmas Szeplőtelen Szíve és könnyei által felajánlom Neked a Te hőn szeretett Fiad, a mi Urunk Jézus Krisztus Sebekkel és Vérrel borított drága Szent Testét. Az Ő fájdalmas kínszenvedésére és kereszthalálára kérlek, mentsd meg a szegény bűnösöket! Ragadd ki őket a sátán karmaiból! Add meg nekik a hitet, hogy higgyenek Fiadban, Aki megváltotta őket, és üdvözüljenek. Ámen.
Minél többször mondjátok el mély hittel ezt az imát, annál több lélek üdvözül. Atyámnak az a legkedvesebb ima, amelyben Rám, az Üdvözítőre hivatkoztok. Ilyenkor mindig megenyhül haragja. A bűnös lelkén Szent Véremet látja, és megadja neki a menekülés útját, hogy elhagyja a bűnt, és megtaláljon Engem, Megváltóját. Megkapja a hitet, és ha mindvégig kitart Mellettem, üdvözül. Mondom nektek, rajtatok fogom számon kérni bukott papjaimat, és mindazokat a lelkeket, akik elvesztek, mert nem imádkoztatok eleget értük. Az Evangéliumban ezt mondtam: “Minden fölösleges szavatokról számot kell adni.” Minden szabad időtöket töltse ki az ima! Járuljatok a Szentségekhez! Naponta vegyetek részt a Szentmisén, és áldozzatok! Minden Szentmisén ezer lelket menthettek meg, ha áhítattal vesztek részt rajta, és Szentáldozáshoz járultok, és felajánljátok az Én szándékaimra. Az Én szándékom mindig a lélekmentés. Ezért haltam kereszthalált. Az az Én örömöm, ha megmenekül a lélek, hisz ezt mondtam: “Nem akarom a bűnös halálát, hanem hogy megtérjen, és éljen. Azért jöttem, hogy életük legyen, és bőségben legyen.” Várlak benneteket a Szentmisére, és várom felajánlásotokat az Én szándékomra. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.
Drága kislányom! Az idő már nagyon-nagyon rövid. Minden nappal, minden perccel közelebb juttok az ítélet napjához. Akkor nagyon sok lesz a halott, mégpedig hirtelen. Térjetek meg, amíg még nem késő! Fogadjátok meg intő szavamat! Ne vessétek el figyelmeztetésemet! Ne gyártsatok magatoknak saját törvényeket! Ezek az ördög félrevezetései. Csak egy törvény van, Atyám törvénye. Ez a tíz parancs, és a főparancs. Ami ezeken kívül van, az a sátán félrevezetése. A bíróságon sem mondhatjátok, hogy az nem bűn, ha öltök, raboltok. Ez a bírót nem érdekli. Ő a törvény szerint fog büntetni. Isten is így tesz. Nem ti vagytok a törvény urai, hanem az Isten. Atyám és Én már nem bírjuk nézni azt a rengeteg bűnt, ami a világban van. Atyám karja nagyon súlyosan fenyít. Az idő, a haladék lejár. Itt a földön semmi sem tart örökké. Olvassátok el az Ószövetséget! Valahányszor letért a választott nép az Isten útjáról, Isten figyelmeztette őket prófétája által. Ha megtértek, elmaradt a beígért büntetés. Ha nem, akkor beteljesült. Ez most is így van. Nem azért üzenek prófétáim által, hogy vitatkozzatok, és ne higgyétek el. Mindig tegyétek fel magatokban a kérdést: kinek az érdeke, hogy ne fogadjátok el a megtérésre való felhívást? A válasz egyértelmű. Az ördög érdeke. Én nem fenyegetlek titeket, bár ezt is bőven megérdemelnétek, hanem a legnagyobb szeretettel figyelmeztetlek. Ti mennyire megsértetek Engem bűneitekkel, és Én szótlanul tűrjem? Örüljetek, hogy fegyelmeztetlek prófétáim által, és merítsetek belőle hasznot a magatok és mások javára!
Gyermekeim! Az idő, a haladék lejár. Már az türelmi idő legvégén vagytok. Hamarosan eljön a rettegett büntetés, ha nem tértek meg. Úgy lesz, ahogy Szent Péter apostol a Szentírásban leírta: tűz által tisztul meg a világ. (2 Pt.3, 9-13) Újra mondom: Én nem akarom az istentelen halálát, hanem hogy letérjen útjáról és éljen. Térjetek meg, és akkor nincs mitől félni! A halál csak egy átmenet lesz számotokra az Örök Atya kebelére, Aki olyan nagy szeretettel fogad be benneteket az örök hajlékba, ahogy Én ezt a tékozló fiú példabeszédben elmondtam. Az Atya, Én és a Szentlélek végtelenül szeretünk benneteket. Ezért figyelmeztetlek: térjetek meg, és akkor elnyeritek az örök életet. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.
Most egy imát diktálok neked: Ó imádott Szentlélek, szívem Jegyese! Úgy imádlak Téged, ahogy a szavakat az ajkamra adod. Hisz nem én, hanem Te imádkozol bennem. Nélküled nincs hit, nincs imádás. Te Magad jársz közben értünk Istennek tetsző módon. Te imádkozol bennünk, hisz egyedül Te tudod, mire van szükségünk, mi válik a javunkra. Szentlélek! Taníts meg bennünket megismerni az Urat, hogy Neki tetsző életet éljünk! Taníts meg minket imádkozni, hogy Őt, a teljes Szentháromságot méltóképpen dicsérjük! Te óvj meg minket minden veszedelemtől, legfőképpen a sátán kelepcéjétől! Te őrizz meg minket minden bűntől! Te vezess el az örök életre! Ámen.

Ezt X-nek diktálom: Drága kislányom! Az idő közel. Készülj! Elfogadtam felajánlásodat. Sok lélek megmentőjévé teszlek. Nem te, hanem Én hozom meg benned az áldozatot. Hamarosan egy új napra virradsz, amelyben nincs fájdalom, szenvedés, jajkiáltás és halál. Mert az első elmúlt. Hamarosan átszenderülsz az örök életre. Készülj! Tartsd mindig patyolat tisztán a lelkedet! Élj életszentségben! A szíved izzon az Irántam való szeretettől, és Bennem szeress mindenkit, akit csak eléd vezetek! Ha így élsz, készenlétben talállak, amikor eljövök érted. Akkor bevezetlek az örök fénybe, az Én dicsőségembe, és örömödnek soha nem lesz vége. Erre áldalak meg az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr936215081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása