HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.06.02. 07:18 :: lowoa

2017. június 2. Itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Minden kereszténynek meg kellene menteni bizonyos számú lelket, amennyit Én előre meghatároztam. Akkor csak nagyon kevesen, egy-két ember kerülne a pokolba. Ha a keresztények mindig elfogadnák az áldozatokat és a szenvedéseket, és fölajánlanák azt úgy, ahogy Én kérem, és életszentségben élnének, akkor teljesítenék elvárásomat. De sajnos ezt csak nagyon kevesen vállalják. Pedig minden jó szándékú munka, szenvedés, áldozat, jócselekedet lelkeket ment, mert beszámítom ezeket. Ezért sokkal több hárul rátok, akik Engem követtek, és engedelmeskedtek hívásomnak. De Én megáldom teherbíró képességeteket. Keresztetek súlyosabbik végét Én viszem, és megadom nektek a kegyelmet, hogy kitartsatok követésemben mindhalálig. Mert az Én követésem nem más, mint az Én Megváltásom művében való részvétel, ami a maga lélekmentés.

 

Drága gyermekeim! Így tekintsetek a keresztre, amelyet nap, mint nap föl kell vennetek, és ahhoz, hogy hordozni tudjátok, önmegtagadásra van szükségetek. Ezért kértem ezt a kettőt, amikor meghívtalak követésemre.

 

Drága kicsinyeim! Az idő sürget. A bűn nagyon elburjánzott a Földön. Atyám büntető keze hamarosan lesújt. Az irgalmasság ideje lejár, amelyet kemény igazságosságom haragja vált fel. A harmadik világháború már elkezdődött. Hideg szele végigsöpör az egész Földön. Az országok fegyverkeznek és katonákat toboroznak.

 

Gyermekeim! A kehely csordultig betelt. A türelem ideje lejár. Nagyon szomorú események következnek rátok. Emberek milliói, tömegei fognak hirtelen meghalni. Ezért jobb lenne minden embernek megtérni, mert élete végén már az ítélet következik, és arra a sorsra jutnak, amit cselekedeteikkel kiérdemeltek. Túl sokat foglalkoznak a testükkel, ami elrohad, és semmit sem törődnek a lelkükkel, ami örökké él, de nem mindegy, hova jut. Ezért, drága kicsinyeim, jobb lenne, ha a lelketeket táplálnátok szentségeimmel. Megtisztulnátok a bűnbánat szentségében, Szent Vérem fürdőjében, és megerősödnétek a Szent Eucharisztia vétele által.

 

Kicsinyeim! Ezt hirdessétek mindenkinek, és főleg imádkozzatok és hozzatok áldozatot a bűnösökért, hogy meghallják figyelmeztetésemet, és tettekre váltsák azokat. Én az igazságot hirdetem nektek, ami a Szent Evangélium ismétlése. Ne mondjátok, hogy félelmetesek üzeneteim, mert ezek mind megegyeznek a Szentírással. Kétezer évvel ezelőtt ugyanezeket mondtam, nektek, amelyek a történelem folyamán többször is beteljesültek. Száz évvel ezelőtt Édesanyám Fatimában ezt mondta: „Ha nem tér meg a világ, egy még pusztítóbb háború következik.” Sajnos a világ azóta sem tért meg. Bűneik az Égbe csapnak, és büntetésért kiáltanak. Még a gyermek is fél az apjától, ha engedetlen, de a bűnös nem féli Istent, csak káromolja és szidja. Ez így nem mehet tovább. Minden atya, aki szereti fiát, megfenyíti, hogy jobb útra térítse. Ez a háború is egy fenyítés, amely által még sok lélek meg fog térni, amikor tisztán fogja látni, hogy az élete véget ér, és választania kell Isten és a sátán között. Még olyanok is megtérnek Hozzám, akik soha nem hallottak Rólam, mert ilyenkor rengeteg kegyelmet adok.

 

Gyermekeim, készüljetek! Beteljesülnek a próféciák. Megáldalak titeket Szívem minden emberi értelmet felülmúló végtelen, csodálatos szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

 

[Végtelenül szomorú volt az Úr a háború miatt. Itt olyan pusztaságot láttam, hogy csak halottak voltak. Meg üregek a földben. Házak eltűnve.]

 

Szentírási megerősítések: 1Kor 11, 32: „Ha azonban az Úr ítél meg bennünket, az fenyítésünkre szolgál, hogy ezzel a világgal együtt el ne kárhozzunk.” 2Tim 2, 9: „Isten szava”

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr6212724052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása