HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.06.03. 04:17 :: lowoa

2017. június 3. Elsőszombaton Szentségimádáson, Pünkösd előestéjén: „Én a Szentlélek vagyok. Írd! Betöltök mindent és mindenkit, akik megnyitják Előttem lelküket. Én, a Szentlélek, újítom meg ezt a világot, és benne minden embert. Előttem nincs akadály. Még a legnagyobb bűnösöket is megtérítem. Tiszteletben tartom a szabad akaratot. Ahova nem engednek be, oda nem megyek. De a következményeket mindenki maga viseli. Most pedig dicsőítsd Általam az Istent, a szentek Szentjét, Aki három Személy, de mégis egy Isten. Légy áldva, és magasztalva Legszentebb Szentháromság, Atya, Fiú és Szentlélek! Dicsőítelek és áldalak Téged, Akinek szavára lett a világmindenség. Aki a semmiből teremtetted az embert azért, hogy hálát adjon Neked, mert a Te szeretetedből létezik. Dicsőítsen és szeressen Téged úgy, hogy megtartja törvényeidet. Minden cselekedete a Te szeretetedet türközze, hogy magasztalják miatta az örökkön élő Istent. Ó, ember! Ha tudnád, mekkora méltóságra hívott meg Teremtőd. Szent Fia képmására alkotott. Értelmet és szabad akaratot kaptál azért, hogy munkatársa légy az Emberfiának a Megváltásban. Ha tudnád, mekkora jutalom és dicsőség Krisztus sorsában osztozni a Földön! Ti mindnyájan viszolyogtok és menekültök az áldozatoktól és szenvedésektől. Pedig ha Jézuséval egyesülve felajánljátok szenvedéseiteket, Maga a Megváltó menti általatok a lelkeket. Ő Maga folytatja bennetek áldozatait és szenvedéseit a világ végéig. Amíg a sátán szedi áldozatait, addig ti Jézus követői, kiragadhatjátok a markából a lelkeket, ezzel megdicsőítve Isten Fiát, Aki kínszenvedésével és kereszthalálával váltott meg benneteket. A Mennyben hatalmas az öröm egy megtérő lélek miatt, akinek üdvösségét ti elő tudjátok mozdítani.

 

Gyermekeim! Mentsétek meg a bűnösöket! Imáitokkal, áldozataitokkal és szenvedéseitekkel meg tudjátok tenni. Nyissátok meg Előttem szíveteket. Én betöltelek titeket mennyei fényemmel. Megadom nektek a tisztánlátást, és a hajlandóságot arra, hogy engedelmeskedjetek Istennek, és tettekre váltsátok tanításomat. Ez a Pünkösd legyen más, mint az eddigiek! Most, amikor a bűn túlárad a világban, legyetek világító fáklyák! Sugározzátok Krisztus fényét, életpéldátokkal, szavaitokkal és cselekedeteitekkel! Soha nem látott szükség van rátok. Nélkületek sokan mennének a pokolba, mert nincs, aki imádkozzon értük. Én, a Szentlélek, kérlek titeket: nyissátok meg Előttem szíveteket és váltsátok tettekre tanításomat! Erre áldalak meg titeket Isten lángoló tűz-szeretetével, megerősítő áldásommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

2017. június 3. Itthon az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Készüljetek mindarra, amit mondtam nektek, mert beteljesednek szavaim. Ítélet alatt áll ez a világ. A rengeteg természeti katasztrófa Atyám fenyítése, ami a világ bűneinek a következménye.  Atyám meg akarja menteni gyermekeit, ezért azt akarja, hogy féljék az Istent, térjenek bűnbánatra és megmeneküljenek az örök kárhozattól. Tulajdonképpen már az első ilyen természeti katasztrófa láttán imádkozni kellene, és Egyházamnak meg kellene szerveznie, hogy a plébániákon éjjel-nappal Szentségimádást végezzenek. Ha ezt tennék papjaim, rengeteg rossztól menekülnének meg azok a városok, ahol ezt teszik, és az egész világra kihatna ez a hatalmas kegyelem-kiáradás, amelyet azoknak adok, akik szüntelenül imádnak és engesztelnek Engem a Legméltóságosabb Oltáriszentségben. Az Evangéliumban ezt mondtam: „kérjetek és adatik”, és a hittel teli ima hegyeket mozdít el. De ha nem kérnek Engem, nem imádkoznak, és nem hisznek Bennem, akkor mire adjam a kegyelmet? Az imádság párbeszéd Istennel. De ha a gyermek nem kéri apját, hogy segítsen rajta, akkor nem kap segítséget. Ezt mondtam: „aki hisz, üdvözül, aki nem hisz, elkárhozik”. Keresztény híveimnek misszionálni kellene úton-útfélen, hogy hitre térítsék a hitetleneket, meg a más vallásúakat. Ehelyett csak a maguk dolgával vannak elfoglalva, vasárnapi keresztények, akik egy héten egyszer bejönnek a templomba, de miután kimentek, úgy élnek, mint a pogányok.

 

Gyermekeim! Ne csodálkozzatok azon, hogy megtisztítom a világot. Ha ez így menne tovább, szinte mindenki elkárhozna.

 

Kicsinyeim! Imádkozzatok és engeszteljetek, hogy vegyem vissza a büntetés ostorát, és ne kelljen kiinni a kelyhet. Mert ha nem imádkoztok, egy még szörnyűbb háború sújt le rátok, amely rengeteg halottat követel. Annyi lesz a halott, mint a tenger fövenye. De hittel teli imáitokkal, engeszteléseitekkel és áldozataitokkal még csökkenthetitek a szenvedéseket. Még egy pici időt koldulhattok, mielőtt végérvényesen lejárna irgalmasságom időszaka. Éljetek szüntelen készenlétben, és akkor bármikor csap le rátok, készenlétben talál titeket a halál, és nem fogtok elveszni.

 

Megerősítő áldásomat adom rátok, Szívem túláradó, végtelen szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szentírási megerősítések: Kolosszei 1, 25: „Isten szava”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr3612565783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása