HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.06.05. 04:27 :: lowoa

2017. június 5. Itthon az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Nagyon szomorú az Én Lelkem. Az embert arra teremtettem, hogy szeressen, és szomjazzon a viszont-szeretetre. Ehelyett csak gyűlölködés és öldöklés folyik szerte a Földön. Ez így nem mehet tovább. Be kell avatkoznom, és meg kell állítanom ezt a gyűlölet-hadjáratot és gyilkolást. Megtisztítom ezt a Földet. Megfenyítem a Föld lakóit. Saját könnyeikben és vérükben fognak megtisztulni. Mint ahogy Én fölmentem a keresztfára és kiontottam értük Véremet, ők ugyanúgy fölmennek a saját szenvedéseik Golgotájára, hogy megbánják, megsirassák bűneiket és elégtételt adjanak érte.

 

Gyermekeim! Imádkozzatok még többet a bűnösökért, hogy belássák bűneiket és felhagyjanak azokkal, hogy megkapva a tisztánlátást Hozzám térjenek.

 

Kicsi gyermekeim! Adjatok hálát azért, hogy ti a keresztény hitbe születtetek, és gyakoroljátok vallásotokat. Mondjátok el ezért mindennap a Te Deum-ot, és kérjétek magatokra a mindhalálig való kitartás kegyelmét, még akkor is, ha üldözést szenvedtek és az életeteket fogjátok adni Értem.

 

Féltékenyen szerető Istenetek vagyok. Azt akarom, hogy csak Bennem éljetek és Engem imádjatok! Én legyek minden örömötök, boldogságotok forrása! Én legyek szívetek egyedüli vigasza, reménye, örök boldogsága! Megismertetem veletek szeretetem mélységeit: mily nagy szeretet vitt fel Engem értetek a Golgotára. Megismerhetitek ellenállhatatlan vágyamat, amely az emberi nem üdvösségét, örök boldogságát kívánta. Ez az izzó szeretet és vágy vitt fel Engem a Golgotára, a keresztfára. Ez adta az erőt Nekem, amikor a kínzások helyén rettenetes kínszenvedéseket álltam ki, mert azt akartam, hogy ti is ott legyetek, ahol Én, és lássátok dicsőségemet. Nem akartam, hogy csak egyetlenegy is elvesszen közületek. Mivel szabad akaratot kaptatok, és bűnbe estetek, így szükséges volt, hogy az elégtételt bűneitekért Én fizessem meg, amikor Magamra vállaltam vétkeiteket. Hatalmas Közbenjáró vagyok. Isten-ember, Aki az Istennél könyörgök értetek: emberré lettem – egy közületek, hogy meg tudjak halni bűneitekért. Nem kérek mást, csak azt, hogy szeressetek viszont, és teljesítsétek törvényeimet, mert csak így tudtok megmenekülni a gonosz hatalmából. Jöjjetek Hozzám mindnyájan! Szárnyaim alatt menedéket találtok. Csak Én vagyok az egyetlen, az egyedüli, Aki ki tudlak szabadítani a sátán rabságából, Aki meg tudom menteni lelketeket az üdvösségre. Hallgassatok Rám! Engedelmeskedjetek figyelmeztetéseimnek, mert a fekete felhők már egyre tornyosulnak. Ítélet alatt áll a világ. Az emberiség nem kerülheti el a büntetést és fenyítést, mert bűneik az Égbe csapnak, és büntetésért kiáltanak. Ne higgyétek, hogy megúszhatjátok! Erre áldalak meg benneteket, kicsinyeim, Szívem minden emberi értelmet felülmúló, végtelen szeretetével, megerősítő áldásommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szentírási megerősítés: „Márk 5, 39: „(Jézus) szólt hozzájuk” 13, 35-37: „Legyetek hát éberek! Nem tudjátok ugyanis, mikor érkezik meg a ház ura: lehet, hogy este, lehet, hogy éjfélkor vagy kakasszóra, vagy reggel. Ne találjon alva, ha váratlanul megérkezik! Amit nektek mondok, mindenkinek mondom: Legyetek éberek!”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr4512724070

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása