HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenetei

2020.06.05. 04:23 :: lowoa

2012. június 5. Szentségimádáson Jézus: “Drága kislányom! Az idő közel. Figyeljétek a jeleket! Hamarosan kitör a keresztényüldözés. Ti, gyermekeim nem vagytok ebből a világból, mint ahogy Én sem voltam. Ti Engem követtek, ezért gyűlöl titeket a világ. Vigyázzatok, mert hamarosan kezet emelnek rátok. Ti vagytok a föld sója, a világ világossága. Nektek minden körülmények között világítani kell. A lámpát nem rejtik véka alá. Nektek akkor is ki kell tűnni feddhetetlen életszentségetekkel, ha ezért az életeteket követelik tőletek. Ne felejtsétek el szavaimat: aki odaadja életét Értem és az Evangéliumért, megtalálja azt. Most hamarosan válaszút elé állítom híveimet. Nem lehet többé kétfelé sántikálni. Nem érem be a vasárnapi kereszténységgel. Egy héten egyszer egy órára keresztényeknek valljátok magatokat, de ahogy kimentek a templomból, ott folytatjátok, ahol abba hagytátok bűnös, képmutató életeteket. Döntenetek kell: vagy Engem követtek a tiszta életszentségben, vagy elvesztek. Ti választjátok meg örök sorsotokat. Ez az élet hamar elmúlik. Lezárul a lehetőség a megtérésre. Aki a szakadék szélén tántorog, könnyen beleesik. Onnan pedig nem lehet többé kijönni. Vigyázzatok! Minden embernek csak egy élete van. A halál után lezárul az élet, és jön a számonkérés. Ezt senki sem kerülheti el. Olvassátok el Szent Pál levelét, és a dúsgazdag és a szegény Lázár történetét! “…az ember számára az a rendelkezés, hogy egyszer haljon meg, és utána ítéletben legyen része…” (Zsid. 9,27.) “…a koldus meghalt, és az angyalok Ábrahám kebelére vitték. Meghalt a gazdag ember is, és eltemették. Amikor a pokolban kínjai közt feltekintett, meglátta messziről Ábrahámot és kebelén Lázárt.” (Lk. 16, 22-23. ill. 19-31.) Ne higgyetek az újraszületésben! Ez a sátán csalétke: “ráértek a megtéréssel, majd addig születtek újra, amíg elnyeritek a nirvánát.” Ez közönséges hazugság, tévtanítás, amely az ördögtől származik. Ne higgyetek neki! Én vagyok az út, az igazság és az élet. Én csodatetteimmel, kereszthalálommal és feltámadásommal bizonyítottam, hogy Isten Fia vagyok. Aki Bennem hisz, és tanításomat követi, az üdvözül. Aki nem, elkárhozik.

Gyermekeim! Én azért jöttem, hogy megmentselek benneteket az örök haláltól. Én az életemet adtam a ti üdvösségetekért. Higgyetek Nekem, Véremen megváltott drága gyermekeim! Készüljetek! Hamarosan meg kell vallanotok Engem az emberek előtt. Emlékezzetek, mit mondtam: aki megvall engem, azt Én is megvallom Atyám és az Ő szent angyalai előtt. Aki megtagad Engem ez előtt a bűnös, házasságtörő nemzedék előtt, azt Én is megtagadom Atyám és az Ő szent angyalai előtt. Tartsatok ki mindhalálig, akkor a fejetekre teszem az örök élet koronáját. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

Hamarosan egy akol lesz és egy Pásztor. Figyeljétek a jeleket! Kérjetek, és megadatik nektek! Kérjétek a Szentlelket, hogy áradjon ki az egész világra! Világítsa meg az elméket, a szíveket, és a lelkeket! Csak a Szentlélek kegyelme tudja megvalósítani az Egyház egységét. Nem azon múlik, aki erőlködik, hanem a könyörülő Istenen. A szél ott fúj, ahol akar. De az imát tőletek kérem. Megújítom Egyházamat. Olyanná teszem, mit az első keresztények idejében voltak. Csupa szeretet lesz a szívük. Nem lesz köztük nélkülöző, mert azt a keveset, amit birtokolni fognak, szívesen megosztják a rászorulókkal.

Gyermekeim! Nekem abban telik kedvem, ha békében és szeretetben éltek egymással. Ha megvalósítjátok a Szentírás szavait. Én az egységet kérem tőletek. Főpapi imámban így imádkoztam: “Legyenek mindnyájan egyek.” (Jn. 17,21.) Minden válaszfal és egyenetlenség a sátántól van. Ő a szétdobáló, aki megrontja az emberi kapcsolatokat, felbontja a házasságokat, és szétszakítja a barátokat. Én ezzel szemben ezt tanítottam: bocsássatok meg szívből egymásnak hetvenszer hétszer, vagyis mindig. Akkor is, ha nem kérnek tőletek bocsánatot. Ti ne ápoljátok a sérelmeket, mert akkor ellenségeitek rabjaivá váltok! Emelkedjetek felül minden sértésen! Így gondolkozzatok: nem az számít, hogy az emberek hogyan vélekednek rólam, hanem az, hogy az Isten, Aki engem megteremtett és megváltott, feltétel nélkül szeret, és elfogad engem úgy, amilyen vagyok. Ő akarja, hogy éljek, és helyet készített nekem az Ő országában, és azt akarja, hogy elnyerjem az örök boldogságot. Nekem Vele kell együttműködnöm minden körülmények között, és azt kell tennem, amire Ő tanított. Imádkozni kell ellenségeimért, és kérni kell rájuk Isten áldását, és az Ő gyógyító szeretetét. Ha ezt kéritek, Én meg tudom változtatni ellenségeitek szívét, megtöltöm szeretettel, úgyhogy titeket is szeretni fognak. Ha megnyitjátok szíveteket, a tieteket is megtöltöm megbocsátó szeretetemmel, úgyhogy tudjátok szeretni ellenségeiteket is. Nincs nagyobb sem a mennyen, sem a földön, mint a szeretet. A szeretet sok bűnt elfed. Aki szeret, annál mindig lehet újra kezdeni. Ezért legyetek bizalommal Irántam, mert Én szeretlek benneteket. Én mindent megbocsátok, sőt el is felejtek. Nálam minden őszinte, jó szentgyónás után újra kezdhetitek az életeteket. Én megbízom bennetek, és új kegyelmeket adok. Rám mindig számíthattok.

Gyermekeim! Az idő rövid. Fogadjátok meg figyelmeztetéseimet! Váltsátok tettekre tanításomat, és akkor mindörökké Velem lesztek az Én dicsőségemben. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a fiú és a Szentlélek nevében.”

A Szentlélek imája bennem: “Imádott Jézusom! Szeretlek. Szívem minden erejével imádlak, és csak Téged akarlak szolgálni, imádni utolsó leheletemig! Ha Te úgy akarod, meg akarlak vallani mindenki előtt, még üldözőim előtt is. Ha Te úgy akarod, az életemet is oda akarom adni Érted, én imádott Üdvözítőm, amiképpen Te is értem adtad. Nagyon-nagyon szeretlek Téged! Mindig meg akarom tartani törvényeidet, és Irántad való szeretetemből megbocsátok szívből minden ellenségemnek. Imádkozom értük, és kérem rájuk a Te áldásodat.

Jézusom, imádott Királyom! Légy az én Közbenjáróm az Atyánál! Azt kérem Tőled, hogy minden ember üdvözüljön! Lelkeket akarok menteni a Te dicsőségedre! Ehhez kérem a Te, és az Atya kegyelmét. Ámen.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr76215067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása