HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.06.06. 04:25 :: lowoa

2015. június 6-án, itthon az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Nagyon szomorú az Én lelkem. Hamarosan lezárul a kegyelem ideje, melyet felvált igazságosságom haragja. Hiába a sok üzenet, a sok kérés, az emberek nem akarnak megtérni. Tobzódnak a bűnben, és acsarkodnak Ellenem. Elrontott életük miatt Engem okolnak, pedig Én azért jöttem, hogy életük legyen és bőségben legyen. Kicsinyeim, készüljetek! Az üldözés már a nyakatokon van. Feldúlják templomaimat, a szerzetesrendeket és nagyon sokakat meg fognak ölni.

Drága Gyermekeim! A gondolataitokat tartsátok mindig makulátlanul tisztán, tekinteteteket mindig Rám, a Megfeszítettre irányítsátok, ne hagyjátok, hogy a sátán akárcsak egy gondolat erejéig eltávolítson titeket Tőlem! Legyetek szigorúak és következetesek magatokhoz! Ha magatokat legyőztétek, minden csatát megnyertetek, mert minden embernek saját maga a legnagyobb ellensége. Legyetek erősek és kitartóak a szenvedések elviselésében, állhatatosak és türelmesek a próbatételekben! Szüntelenül dicsőítsetek és magasztaljatok Engem Megváltásom, és Kereszthalálom hatalmas művéért, és ne legyen semmi áldozat sem sok a lelkekért, akiket általatok akarok megmenteni!

Az idő lejár, hamarosan megfenyítem ezt a világot. Éljetek szüntelen készenlétben, halálra készen! Minden szem meg fog Engem látni, amikor az ég felhőin dicsőségben visszatérek. Készüljetek, ez a nap már nagyon közel van!

Gyermekeim, nagyon szeretlek benneteket! Teljes szívetekből, teljes lelketekből, teljes elmétekből és minden erőtökbőlszeressetek viszont Engem! Nézzetek Rám, a keresztre, mily nagy árat fizettem értetek! Irántatok való szeretetem adott erőt, ahhoz, hogy ekkora áldozatot hozzak üdvösségetekért. Így lássatok Engem, a keresztfán, Aki magamra vettem a világ bűneit, a tiéteket is. Áldozattá lettem értetek, hogy megmentselek titeket az örök kárhozattól.

Kicsinyeim, legyetek boldogok, mert eljön az óra, sőt, már itt is van, amikor mint vértanú szenteket, vezetlek be titeket Atyám dicsőségébe, amit Ő azoknak készített, akik Őt szeretik.

Megáldalak titeket, megerősítő áldásommal, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr466214003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása