HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.06.08. 10:09 :: lowoa

2013. június 8. Szentségimádáson Jézus…

„Drága gyermekeim! Az idő rövid. Beteljesülnek a próféciák. Sok lesz a halott. Ez az árvíz csak bevezetője a sok további katasztrófának. Ne rémüldözzetek, inkább tartsatok bűnbánatot, térjetek meg, imádkozzatok, és akkor enyhülnek a csapások. Prófétáim által figyelmeztetek mindenkit, mint egykor Jónás próféta által Ninivét, hogy térjetek meg, mert ha nem, elpusztultok mind. Ne Engem káromoljatok a bajok miatt, hanem magatokban keressétek a hibát! Tartsatok lelkiismeret vizsgálatot, és változzatok meg! Éljetek az Evangélium szellemében! Akkor elcsitul a természet, és engedelmeskedik nektek. A föld megtermi gyümölcsét, és jól megy sorotok. De ha továbbra is bűnt bűnre halmoztok, a természeti katasztrófák egyre szaporodni fognak, nemzet, nemzet ellen támad, nagy éhínség és járványok lesznek, amelyek sok áldozatot fognak követelni.
Gyermekeim! Egy szülőnek nem csak jutalmazni, és dicsérni kell a gyermekeit, hanem nevelni is. Ha ezt nem teszi, és nem büntet, akkor a gyermekek nem tudnak különbséget tenni jó és rossz között. Én már mindent tudtul adtam nektek. Az Evangéliumot vég nélkül ismételgetem, hogy megtanítsalak benneteket, hogy hogyan kell élnetek. Nem mondhatjátok, hogy nem ismeritek tanításomat. Ha nem váltjátok tettekre szavaimat, engedetlenek vagytok.
Gyermekeim! Az idő egyre fogy, és egyre nehezebb idők elé néztek. A türelmi idő lejár. Ha továbbra is Nélkülem akartok élni, akkor magatokra hagylak benneteket, és kiszolgáltatlak a sátánnak, akit eddig is szolgáltatok. Vérkönnyeket sírok minden elkárhozott lélek miatt. De tiszteletben kell tartanom szabad akaratotokat. Figyelmeztetlek benneteket, de ha nem fogadjátok meg a jó szót, ellenfelem kelepcéjébe estek.
Gyermekeim, Véremen megváltott kicsinyeim! A lelketekben kiáltok hozzátok. Ne kint keressetek, hanem magatokban, bent a lelketek legbelső szobájában! Teremtsetek magatokban csendet! Figyeljetek a lelkiismeretetek szavára! Minden emberben ott lakom. A lelkiismeret szava által figyelmeztetem. Ha hallgat Rám, megmenekül a sátán csapdájából, és boldog lesz örökre. Ha nem, örökre elvész.
Gyermekeim! A lelketek állapota mindig jelzi, hogy jó, vagy rossz úton jártok. Az Evangéliumban ezt mondtam: az Én békémet adom nektek, amit a világ nem adhat. Ha befogadtok Engem a szívetekbe, és hagyjátok, hogy Én vezesselek benneteket, akkor megtapasztaljátok ezt a belső békét és örömöt. De ha ellenfelem vezet benneteket, belső nyugtalanságot, békétlenséget és boldogtalanságot éreztek a lelketekben. Ha azt gondoljátok, hogy bűnös kapcsolataitokban boldogok vagytok, hamar elmúlik felszínes örömötök, mint a szalmaláng. Kiégtek, üres és céltalan lesz az életetek. Ha kitűztök magatok elé egy-egy földi célt, és azt el is éritek, nem lesztek vele boldogok, mert az igazi boldogság a lélek boldogsága, mert a lélek messze felülmúlja a testet. Szent János Evangéliumában ezt mondtam: „A lélek az, ami éltet, a test nem használ semmit. Hozzátok intézett szavaim lélek és élet…” (János 6, 63.) Ezzel szemben sokan úgy élnek, mintha nem is lenne lelkük, csak testük. „Istenük a hasuk, és azzal dicsekszenek, ami gyalázatukra válik, s eszüket földi dolgokon járatják.” (Fillippi 3, 19.) A lelkük bűzlő hulla, és bármikor belehullhatnak a pokol tüzébe. Ezzel szemben ezt kértem: éljetek szüntelen készenlétben, mert nem tudhatjátok sem a napot, sem az órát! Ha tudnátok, milyen nagy lelki béke és boldogság az ilyen élet! Teljes biztonság, mert Bennem éltek, és Én bennetek. Az ilyen ember számára nincs halál. Amikor a lelke kiszáll a testéből, csak átlép az örök boldogságba, a mennybe, mintha az egyik szobából átmenne a másikba. Én a legnagyobb jót, az örök üdvösséget kínálom fel nektek.
Gyermekeim! Fogadjátok meg szavamat, és akkor boldogok lesztek örökké. Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”
A Szentlélek így imádkozott bennem:
„Ó Jézusom, Te ártatlanul szenvedtél a mi bűneinkért a keresztfán. A mi bűneink és gonosz cselekedeteink húzták a fejedre a töviskoronát. A mi szemérmetlenségünk és paráznaságunk mérték Rád a fájdalmas ostorcsapásokat. A mi megátalkodottságunk és súlyos bűneinkhez való ragaszkodásunk verte bele szent kezedbe és lábadba a szögeket. Most kérünk, bocsásd meg a mi bűneinket! Áldozatainkkal és imáinkkal jóvá akarjuk tenni minden bűnünket. Rászoruló testvéreinket segítve akarjuk jóvá tenni korábbi fösvénységünket és önzésünket. Kérlek, bocsáss meg nekünk! Légy irgalmas hozzánk! Fürdesd meg lelkünket a szentgyónásban drága Szent Véredben, amelyet oly bőséggel hullattál értünk a keresztfán! Fogadj be minket, megtérő bűnösöket értünk átvert drága Szent Szívedbe, és rejts el minket a sátán minden gonosz cselszövése elől! Uram, irgalmazz nekünk, nyomorult bűnösöknek, akik bűnbánatot tartva kolduljuk irgalmadat! Küldd el hozzánk Szent Mihály arkangyalt, hogy űzze el a sátánt! Boríts be minket drága Szent Véreddel, hogy a Mennyei Atya csak a Te Véredet lássa rajtunk, és megenyhüljön jogos haragja! Te állj közénk és minden ember közé, mert ahol Te vagy, oda nem merészkedik a sátán. Te légy Jézus, a mi menedékünk, a Te irgalmas Szíved legyen örök otthonunk. Ámen.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr256215061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása