HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.06.09. 01:10 :: lowoa

2016. június 9. Itthon az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Azért beszélek nektek, hogy eljussatok az igazság ismeretére és üdvözüljetek általa. Kicsi gyermekeim! Legyetek mindig nyitottak tanításaim befogadására, mindig szakítsatok időt lelketek művelésére és üdvösségére! Nincs ennél fontosabb, mint hogy megismerjétek a szent Evangéliumot, a tanítást, az Igét, amelyet elhoztam a mennyből, az Atyától nektek. Ezért születtem meg a Szent Szűztől, az Én drága Anyámtól és lettem Emberré, hogy hirdessem az Igét, és csodáimmal igazoljam, hogy Én Isten Fia vagyok, a Messiás, a Krisztus. Végül föláldoztam Testemet a ti üdvösségetekre és misztikus, Eucharisztikus Testemmel és Véremmel köztetek maradtam, hogy tápláljam lelketeket ebben a kietlen sivatagban, hogy eljussatok az üdvösségre.

Gyermekeim! Az Én Testem és Vérem, melyet a Szentáldozásban, ha tiszta lélekkel fogadtok, minden kegyelmet megad nektek. Megóv titeket a bűntől, amely elválasztana Tőlem. Távol tartja tőletek az összes gonosz szellemet, akik állandóan harcra készen állnak, hogy elveszejtsenek titeket. Megóv, betakar, védőpajzs, biztonság mindazok számára, akik hisznek valóságos Jelenlétemben, segítségemért folyamodnak és szeretnek Engem. Gyermekeim, ha semmi másotok nem lenne ebben a világban, csak egy falatka Kenyér és Bor, amely az Én Testem és Vérem a Szent Eucharisztiában, már mindenetek megvan, mert ez maga az örök élet, az örök boldogság.
 
 
Drága kicsinyeim! Naponta adjatok hálát azért, hogy itt maradtam köztetek. Nemcsak akkor, amikor Szentáldozáshoz járultok, hanem ahányszor eszetekbe juttatja a Szentlélek, midig köszönjétek meg, hogy évezredeken át, nap, mint nap, külön-külön minden embernek rendelkezésére állok, hogy a szívébe térjek. Tőletek csak annyit kérek, hogy illő módon, tiszta lélekkel és hittel járuljatok e nagy Szentséghez, amely a legnagyobb kincs mennyben és a földön. Azok, akik vakok, és az evilági mammont hajhásszák, nem boldogok, mert nem tudják mikor, de egyik pillanatról a másikra mindent itt kell hagyniuk. De ti, akiknek Én vagyok az egyedüli Kincsük, magatokkal visztek Engem az Atya trónusa elé, és mint legdrágább Kincset, átadtok Neki ezekkel a szavakkal: „Atyám, hálát adok Neked, Aki Egyszülöttedet elküldted a földre, hogy üdvözüljön Általa a világ. Atyám, köszönöm Neked Őt, a szentek Szentjét, Aki itt maradt köztünk a világ végezetéig, hogy drága szent Testével és Vérével táplálja lelkünket. Atyám, köszönöm Neked, hogy ez a drága Kincs az enyém is lehetett, és hogy most színről-színre láthatom Őt, Aki a világ Megváltója, Üdvözítője, a Te Egyszülött Fiad. Atyám, hálát adok Neked, hogy megteremtettél, hogy üdvözítettél, hogy a Tied lehetek örökkön-örökké. Ámen.”
 
Drága kicsinyeim! Ezen a földön csak úgy szabad élnetek, mint zarándokok, akik egyik helyről a másikra mennek, mert nincs itt maradandó hazátok. A ti hazátok a mennyben van, ahol a teljes örök boldog élet vár rátok, amelyet megszereztem nektek a keresztfán, értetek kiontott drága szent Véremmel.
 
Kicsinyeim adjatok hálát Nekem szüntelen ezért a nagy kegyelemért, hogy Általam Atyám gyermekeivé fogad titeket és az örök élet részesei, birtokosai lesztek. Kicsinyeim, azt szeretném, ha a világ forgatagában, megélhetési gondok közepette soha nem feledkeznétek el az igazgyöngyről, az Igéről, a tanításról, az Eucharisztiáról, örök életetekről. Újra csak azt kérem tőletek, hogy ne az evilági mammonért fáradozzatok, hanem az örök boldogságot igyekezzetek elnyerni! Fordítsatok Rám idő! Dolgozzatok saját lelketek megszentelődésén, és másokat is vezessetek el az örök boldogságra!
 
Kicsinyeim, a boldogság csak Istenben van. Ami a világban van, az csak a boldogság imitálása. Az igazi öröm az örök élet. Hazavárlak titeket Atyám kimondhatatlan szerető karjaiba és az Én irgalmas Szívembe, amely nyitva áll mindazok előtt, akik Istent szeretik. Erre áldalak meg titeket Szívem túláradó, végtelen, irgalmas szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.
 
Szentírási megerősítés: Mk 14, 18: „Jézus így szólt…”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr558890498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása