HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.06.13. 10:05 :: lowoa

2015. június 13. Szűz Mária Szeplőtelen Szíve ünnepén itthon a Szűzanya…

Drága gyermekeim, Égi Édesanyátok vagyok! Nagyon vigyázzatok, éljetek szüntelen készenlétben! Ellenségetek, a sátán, ordító oroszlán módjára leselkedik rátok, keresi, kit nyeljen el. Ne álljatok szóba vele! Ha kísér benneteket, azonnal fussatok Hozzám! Kérjétek, hogy takarjalak be titeket Istenanyai Palástommal! Kérjetek meg, hogy Szeplőtelen Szívem Szeretetlángjával vakítsam meg a sátánt! Ha már látja közeledésemet, azonnal elfut Előlem. Égeti őt az Én szentségem fénye, az Én ragyogásom, amely Isteni Fiam örök ajándéka Számomra.

Drága Kicsinyeim! Elképzelni nem tudjátok, mi vár rátok Atyám Országában! Az élet a földön rövid. Tartsatok ki mindhalálig! Imádjátok Isteni Szent Fiamat, és a teljes Szentháromságot! Éljetek mindenkivel szeretetben és békességben! Ha majd látjátok, hogy beteljesednek a próféciák, amelyek a Szentírás megerősítései, tudjátok meg, hogy közel van Szent Fiam dicsőséges visszajövetele a Földre. Bár a napot és az órát egyedül az Atya ismeri, de Szent Fiam előre elmondta nektek a jeleket, amelyek visszajövetele előtt beteljesülnek.

Gyermekeim, ti már a végső időben éltek. Ezért azt mondom nektek, nincs halogatni való időtök a megtérésre. Minden igyekezetetekkel azon fáradozzatok, hogy megmentsétek a lelkeket! Ez legyen a legfőbb feladatotok, hogy Szent Fiam Vére ne omoljon hiába! A mennyben ezek a lelkek lesznek a ti örömötök és gazdagságotok.

Kicsinyeim, vigasztaljátok Szent Fiamat! El nem tudjátok képzelni, mennyi szentségtörés és bűn okoz halálos fájdalmat Neki. Különösen a katolikusokért imádkozzatok, hogy ne kövessenek el szentségtörést, mert amikor Szent Fiam ilyen lélekbe tér be, ahol a sátán az úr, újra keresztre feszítik, és darabokra szaggatják az Ő drága, Szent Testét. Ti mindig csak tiszta lélekkel fogadjátok a legméltóságosabb Oltáriszentséget! Gyakran imádkozzatok az Oltáriszentségi Jézus előtt, engeszteljétek Őt Szentségimádásokon, imádjátok Őt, amikor tiszta lélekkel a szívetekbe fogadjátok! Odaát, a mennyben, ezeknek az imáknak nagyon fogtok örülni. Minél jobban szeretitek a földön Szent Fiamat, annál boldogabbak lesztek Vele a mennyben.

Drága kicsinyeim! Imáimban hordozlak, Szent Fiam elé viszlek benneteket, és ha hívtok, megóvlak titeket még a kísértésektől is, és minden bűntől. Megáldalak benneteket különleges Istenanyai áldásommal, szeretettől lángoló Szeplőtelen Szívem által, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

 

Szentírási megerősítés: Jakab 2, 23: „Ábrahám hitt Istennek…”



Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr186214000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása