HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

2020.06.15. 10:08 :: lowoa

Szentháromság

 

Kedveseim, ezen a vasárnapon különleges ajándékkal halmoz el titeket a Szentháromság. Szeretetük izzását kaptátok meg, melynek felbecsülhetetlen az értéke. Képtelenek vagytok felfogni ezt az óriási kegyelmet. Mivel állandóan felajánlotok mindent a Szentháromságnak, és ez már egészen mélyre gyökerezet bennetek, ezért hálájuk jeléül kaptátok ezt a hatalmas ajándékot. Legyetek végtelenül hálásak érte és igyekezzetek még több mindent átadni a Szentháromságnak abból, ami titeket érint. Készséges szívetek jutalmát nyertétek el, amit semmivel sem tudtok kiérdemelni. A Szeretet lángja egészen beföd mindnyájatokat és ezért vagytok egységben. Őrizzétek és óvjátok féltékenyen, hogy soha ki ne essetek ebből a hatalmas kegyből.
2014. 06. 15.    

Kedveseim, készséges odahallgatással figyeljetek a Szentháromság személyeire. Mint akik nem akartok mást előnyben részesíteni, mint az Atyát, aki képes minden pillanatokat újjá teremteni, Jézust, aki jelenlétével megerősít benneteket minden nap, amikor megáldoztok, és a Szentlelket, aki a leglehetetlenebb körümények között is vezet, ha egészen rábízzátok magatokat. Járjatok könnyedén az Ő jelenlétükben, ami csak úgy sikerülhet, ha elszakadtok a világ szellemétől, és ha engeditek, hogy a Szentháromság szelleme ragadjon meg és éltessen benneteket. Ne hódoljatok be a világnak semmilyen szinten se és ne engedjétek, hogy belesodródjatok a hazugság ösvényébe.
2014. 06. 16.

Kedveseim, mutassátok meg a Szentháromságnak, hogy minden erőtökkel híven szolgáljátok Őt. Legyen ez számotokra is olyan ígéret, amihez minden áron ragaszkodtok. Nem kell mást tennetek, mint minden nap belehelyezkedni az Ő jelenlétébe és engedni, hogy alakítsa életeteket a kegyelem által és formálja minden tetteteket, üdvösségeteket. Belehelyezkedni annyit jelent, mint egészen elfogadni mindent Isten kezéből, és soha nem zúgolódni azon, ha valami nem a kedvetekre való. Nagyon fontos a teljes elfogadás, melyet szüntelenül élnetek kell, hogy egészen begyakoroljátok. Maradjatok meg ebben a szent egységben a Szentháromsággal és testvéreitekkel, akiket azért kaptatok, hogy gyakoroljátok élethivatásotokat közöttük, velük és általuk. Sokszor a családtagokkal nem tudjátok ezt az istenes életet gyakorolni, de bízzatok, mert imáitok által ők is eljutnak majd és elfogadják életükben a kegyelem teljességét. Évátok, amen
2014. 06. 17.

Kedveseim, minden időben magasztaljátok a Szentháromságot és dicsőítsétek meg életetekkel. minden áldozatot hozzatok meg és ajánljatok fel Neki, hogy méltó engesztelést nyújthassatok. Ne feledjétek, kötelességetek visszatükrözni az emberek felé a Szentháromságtól kapott szereteteteket, mert amit kaptok, azt tovább kell adnotok. Ezzel kamatoztatjátok talentumaitokat. Ezeket nem szabad feltűnő módon továbbítanotok, csak szerényen, a legnagyobb alázattal. Szelíden, ahogy Jézus, a Mester tette és olyan alázattal, aki mindig elfogadta és beteljesítette a Mennyei Atya akaratát. Nektek is Hozzá kell hasonulnotok és engednetek kell, hogy teljesedjenek be rajtatok Isten rólatok való elgondolása, amiért megalkotott titeket.Mindenkinek rá kell találnia arra az útra, amiért teremtve lett.
2014. 06. 18.  

Kedveseim, maradjatok meghitten a Szentháromsággal! Gondoljatok az Általuk nyújtott örömre és boldogságra, amit azoknak ad, akik kérik és vágyakoznak eltelni ezzel a szent szerelemmel. Hűséges az Úr mindazokhoz, akik egyre jobban vágyakoznak utána és képtelenek betelni ezzel a boldogsággal. Újítsátok meg akaratotokat arra a küldetésre, amelyre meghívást kaptatok, hogy véghezvigyétek mindazt, amiért megalkotott benneteket a Mennyei Atya. Találjátok meg ezt az utat és mélyüljetek el benne, másokat is hozzásegítve Isten akaratához. Legyetek mindig kedvesek, készségesek és engedelmesek feladataitok véghezvitelére.
2014. 06. 19.  

Kedveseim, hárítsatok el minden akadályt, ami utatokba kerül. Ne engedjétek, hogy lelketeket beszennyezze a gonosz lélek, amikor a Szentháromság jelenlétébe vagytok. Kérjétek a kegyelmeket, hogy bátran szembenézzetek azzal az erővel, ami el akar taszítani titeket a Szentháromságtól azért, hogy ne foglalkozzatok Vele. Minden erejével a világ felé akar csábítani és ehhez bőséges kísértést is ad. Harcoljatok a sátán minden démona ellen, amikor arra akarnak rávenni titeket, hogy ne hallgassatok az isteni szóra, mert az nem adja meg nektek az örömöket. Vigyázzatok, még azokat is nagy veszély fenyegeti, akik stabilak az engesztelésben. De ha ezt nem alázattal teszitek, hanem kérkedtek vele, és hiú öntetszelgéssel teszitek, akkor már eltérített és nem is fogjátok felismerni a tévedést, csak ha figyelmeztetésben részesültök. Fontoljátok meg jól és legyetek mélyen alázatosak!
2014. 06. 20.  

Kedveseim, minden időtöket szánjátok arra, hogy a Szentháromsággal bensőségesebb kapcsolatba kerüljetek. Először is engedjétek meg, hogy a Szűzanya behelyezzen a jelenlétükbe. Akkor tudtok szüntelenül a Szentháromság jelenlétébe maradni, ha minden ügyeteket és gondotokat belé helyezitek. Nem kell senkire tekintettel lennetek, csak azt nézzétek, hogyan tudjátok tetteitekkel megdicsőíteni a Szentháromság személyeit. Ne engedjétek, hogy az emberek befolyásoljanak titeket, hanem adjátok át ti őket a Szentháromságnak. Így azok is ott lehetnek veletek, ahova helyeztétek magatokat. Figyeljetek mindig elsősorban az odafönt valókra és azután minden szükségetek kielégíttetik.
2014. 06. 21.            Anna Terézia


http://engesztelok.hu/lelkielet/852-szentharomsag




Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr376215043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása