HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.06.25. 10:45 :: lowoa

2010. június 25. Szentségimádáson Jézus: „Drága kislányom! Én, az Úr beszélek hozzád. Nagy dolgok előtt álltok. Nagyon szokatlan események fognak történni. A nagy figyelmeztetés előestéjén álltok. Mindenki meg lesz rostálva. Mindannyian meg fogjátok látni lelketek állapotát. Akkor a jók még jobbak lesznek. A rosszak szembesülnek tetteik súlyával és azok következményeivel. Sokan megijednek, és jó útra térnek. Meg fognak rettenni a pokoltól, amelyet kivétel nélkül meg fogok mutatni mindazoknak, akik súlyos bűnben élnek. Nagy kegyelem lesz ez Részemről azért, hogy megmentsem őket az örök kárhozattól. Csak nagyon kevesen maradnak meg megátalkodottságukban, akik a sátánt választják, és kitartanak gonoszságaikban. Ezek lesznek a ti üldözőitek. Gyűlölni fognak titeket Énértem, és a sátán uszítására sokakat meg fognak ölni. Végül mindörökre elvesznek. Vértanúimat viszont örök dicsőség övezi. Vég nélkül fognak örvendezni Bennem. Én Magam leszek örök jutalmuk, Aki betöltöm őket minden jóval. Éljetek szüntelen készenlétben, mert nem tudhatjátok sem a napot, sem az órát. Életetek legfontosabb cselekedete a bűnbánat. Éljetek a bűnbocsánat szentségével, vagyis gyónjátok meg minden bűnötöket őszintén! Ha tiszta a lelketek, fogadjatok Engem a szívetekbe a szentáldozásban. Mindezeket magatokkal hozzátok az örök hazába. Szem nem látta, fül nem hallotta, emberi szív fel nem foghatja, amit Atyám készített az ilyen tiszta lelkeknek, akik az Istent szeretik. Ne halogassátok a szentgyónást és a szentáldozást! Addig járuljatok a szentségekhez, amíg még megtehetitek! Ne mulasszatok el egyetlen alkalmat sem, mert a kegyelem időhöz van kötve. Mint ahogy egyetlen pillanat sem tér vissza, úgy a kegyelem sem, amit elmulasztottatok. Tegyétek meg mindazt, amire alkalmat és lehetőséget adok. Minden jócselekedetre Én adom az alkalmat és a kegyelmet. De Engem tegyetek az első helyre! Szentmise helyett ne menjetek el beteget látogatni. Csak Szentmise után. Azt mondtam: Nálam nélkül semmit sem tehettek. Töltekezzetek előbb Belőlem, akkor tovább tudjátok sugározni embertestvéreitekre az Én szeretetemet. Ti vagytok a szőlővessző, Én a szőlőtő. Jó gyümölcsöket csak úgy tudtok teremni, ha Bennem vagytok.
Készüljetek! Az idő rövid. Úgy éljetek, mintha bármelyik pillanatban meg kellene halnotok! Éljetek halálra készen! Úgy, ahogy halálotok pillanatában szeretnétek, hogy éltetek volna. Már most haljatok meg a test kívánságainak, a világnak és minden csábításának! Mondjatok le mindenről Értem! Nézzetek Rám, a keresztre! Mit vállaltam értetek! Ti is így legyetek keresztre szegezve a test kívánságainak és a világ csábításainak. Önmegtagadásotok és kereszthordozásotok jutalma lesz örök boldogságotok. Forduljatok el a bűntől! Éljetek életszentségben! Erre hívtalak el titeket. Ezért szálltam le közétek a mennyből, Atyám öléből, és ezért lettem Én, a megtestesült Ige, Atyám tanítása, hogy életpéldámmal és szavaimmal tanítsalak az életszentségre, hogy elnyerjétek az örök életet. Szent Testemmel és Szent Véremmel táplálom és erősítem a lelketeket, hogy legyőzzétek a gonosz minden kísértését, és kitartsatok az evangéliumi életszentségben. Aki így él, annak nem kell félnie a nagy figyelmeztetéstől. Az ilyen ember örömkönnyek között fog hálát adni Nekem a kapott kegyelmekért, amelyeket kamatoztatott. Nem az életszentségben élő emberekért küldöm a nagy figyelmeztetést, hanem a bűnösökért, hogy elforduljanak a bűntől, és megtérjenek Hozzám, az élet Szerzőjéhez.
Kicsinyeim! Legyetek éberek! Figyeljétek az idők jeleit! Ítélet alatt áll ez a bűnökkel teli világ. A bűnök már az égbe csapnak. Az erkölcstelenség, a paráznaság, a lopás, a gyilkosság és a jogos bér visszatartása az égbe kiált. Megtisztítom ezt a világot. Sok lesz a halott. Ezért mondom: Éljetek halálra készen! Ezek az utolsó felszólításaim. A büntetés már a küszöbön van. Bátorság! Ne féljetek! Térjetek meg és imádkozzatok! Akkor nincs mitől félnetek. Én veletek vagyok a világ végezetéig. Imáitokra sok lelket mentek meg az örök kárhozattól. Bízzatok Bennem! Én szüntelenül munkálkodom, és mindent a ti javatokra, a ti üdvösségetekre fordítok. Megáldalak benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr216215009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása