HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.07.02. 08:21 :: lowoa

2012. július 2. Szentségimádáson a Szentlélek imája: “Ó mindent beborító fényáradat, Isten, Aki a világ világossága vagy! Világosítsd meg a gyarló elméket, hogy ne a sötét utakat róják, amelyek nem vezetnek sehova, hanem Téged kövessenek, Aki a világ Világossága vagy! Mert Te vagy az út, amely az örök életre visz. Te vagy az igazság, amely, megmutatja nekünk az igazi boldogságot, az Evangélium tanítását, amely az életszentségre vezet.

 
Ó Jézus! Te meghaltál tanításodért, azért, hogy megkösd az új és örök szövetséget Isten és az emberek között. A Te tanításod lélek és élet. Lélek, mert a Szentlélek megtanít mindarra, ami az örök üdvösségre vezet. Élet, mert aki Benned hisz, ha meghal is élni fog. A Te Tested és Véred a mi lelkünk tápláléka, örök életünk.

Ó Jézusom, világ Világossága! Gyújts fényt az elmékbe, hogy ne álljunk szóba a sátánnal, és ne kövessük tévtanításait! Gyújts fényt a szívekbe, hogy igaz, tiszta szeretetre gyulladjon Irántad és embertársaink iránt!

Ó Jézus, Te a keresztfán drága Szent Véredet ontottad értünk. Átszúrt Szívedből Vér és Víz fakadt. Megalapítottad az Egyházat. Három nap templomot építettél nekünk, amely a Te feltámadott Tested és Véred, a Szent Eukarisztia, amely megvéd a sátán cselvetéseitől, minden félrevezetéstől és tévtanítástól.

Ó Jézus! Sokba került Neked a mi megváltásunk. Kérlek, add meg nekünk a kegyelmet, hogy Téged kövessünk, soha el ne hagyjunk! Életpéldánkkal, szavainkkal és tetteinkkel megvalljunk Téged e bűnös világ előtt, és ha Te úgy akarod, vérünk kiontásával is tegyünk tanúságot Rólad, Aki a keresztfán kínhalált haltál értünk. Erre áldj meg minket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében. Ámen.

2012. július 2. Szentségimádáson Jézus: “Drága gyermekeim! Készüljetek! Hamarosan kitör a keresztényüldözés. A rendházakat feldúlják. A szerzeteseket és a papokat elhurcolják, hogy kivégezzék őket. Legfőképp a katolikus Egyházat fogják támadni azért, mert itt vagyok jelen a Szent Eukarisztiában. Aki csak tud, elmenekül a plébániákról és a rendházakból. Menekült papjaim a rejtekben fogják bemutatni a Szentmisét. Rosszabb lesz ez az üldözés, mint a Néró féle. Mindent adjatok át Nekem! Én gondoskodom rólatok, és helyet készítek nektek. Az üldözés nem fog sokáig tartani, de sok lesz a halott. Akkor olyan nagy lesz a káosz, amilyen még nem volt. Templomaimat bezárják, az Oltáriszentséget kidobják a gyóntatószékekkel együtt. Majd egy idő múlva újra kinyitják a templomokat, de már csak ál ökumenikus beszédeket tartanak, Szentmisét nem. Ekkor elsöpröm szám leheletével a gonoszt. Elküldöm pusztító angyalomat, és végzek velük. Ezután jön el e béke korszaka. Az új világ, az ezer éves béke uralma. Akkor leszállok az égből dicsőségben. Népemmel leszek, és ők Énvelem. Akkor olyan nagy életszentségben fognak élni az emberek, hogy méltók lesznek az Én fölséges társaságomra. Én pedig gyönyörködni fogok bennük. Akkor mindenki boldog lesz, mert szeretet és béke fog uralkodni az emberek szívében. A sátán meg lesz kötözve ezer évre. Senkit sem tud becsapni, félrevezetni. Az emberek önfeledt boldogságban és szeretetben fognak élni egymással. Ez lesz az új paradicsom, amikor a menny egyesül a földdel. Az időjárás nagyon kedvező lesz. Nem fog égetni a forróság, és nem lesz fagy. Bő termés lesz. Mindenkinek lesz elég eledele. Magasztalni és dicsőíteni fognak az emberek Engem, és a dicsőséges Szentháromságot. Sokat fognak imádkozni. Akkor a világi hívek is annyit fognak imádkozni, mint a szerzetesek. Mivel betölti őket a Szentlélek, ezért nem fogják soknak tartani az imát, sőt egyre többre vágynak.

Gyermekeim! Mondom nektek: hamarosan beköszönt az új kor, de előtte megítélem a világot. Készüljetek! Gyónjatok, áldozzatok! Így készüljetek az ítélet napjára, hogy megállhassatok Szent Színem előtt! Gyermekeiteket tanítsátok hitre! Mutassatok nekik jó példát! Akkor átmehettek az új korba, ahol olyan boldogságnak lesztek a részesei, amilyet még elképzelni sem tudtok. Készüljetek, mert mindez nagyon-nagyon közel van! Megáldalak titeket megerősítő áldásommal, hogy győzedelmeskedjetek a sátán felett, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr956214985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása