HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

2020.07.10. 09:03 :: lowoa

A szeretet lépcsőfokai

2019. 07. 10, Szerda

Nagy mennyei ünnepséget láttam a Mennyben, mert Isten Országa újabb üdvözültekkel bővült. Láttam egy hosszú asztalt, amelyen szebbnél szebb koronák ékeskedtek. Egyik sem hasonlított a másikra. Mindegyik korona egyedi volt. Az Úr mindenkinek az egyéni érdemei szerint osztotta ki a koronát. Láttam, hogy e lelkek az erényekben kimagaslottak. Nagy alázattal fogadták a koronát, mert tudták a szívük mélyén, hogy érdemeiket Isten kegyelmének segítségével érték el. Miután a lelkek megkapták koronáikat, őrangyalaik elvezették őket méltó helyükre. Láttam a Menny hierarchiáját. Láttam a szeretet fokozatait, amely egyre magasabbra és magasabbra emelkedett közel a Szentháromság személyeihez. A lelkek a Földön elért szeretetük által jutnak abba a fokozatba, amely hozzájuk méltó. Láttam, hogy természetfeletti boldogságuk különleges módon növekedett és attól függött, hogy ki-ki a szeretet mely lépcsőfokát foglalhatta el. Minél magasabb fokozatba került egy lélek, annál boldogabb volt, mert így kerülnek még közelebb Istenhez. Mindenki olyan mértékben lehet Isten közelében, amilyen mértékben szerették Őt a földön. Láttam, hogy Isten boldog színről-színre látásának is fokozatai vannak. Az Eucharisztia iránti tiszteletünk, szeretetünk és hódolatunk fogja meghatározni, hogy odaát a Mennyben milyen fokban fogjuk látni Istent. A szeretetnek különböző fokozatai vannak: istenszeretet, önszeretet, felebaráti szeretet, hazaszeretet, ellenségszeretet. A legmagasabb fokozatra azok kerülnek, akik életüket adják Krisztusért és felebarátaikért és azok, akik ellenségeiket is tudják szeretni. Ez a szeretet legmagasabb lépcsőfokai.

Jézus: „A boldogságnak fokozatai vannak a Mennyben. Istent mindenki látni fogja színről-színre, de más-más mértékben. Minden embernek megadatik a földön, hogy eljusson az életszentségre. Az életszentség nem más, mint a megszentelő kegyelem állapota. Ebben az állapotban tudjátok igazán az erényeket tisztán gyakorolni. A szeretet magasabb fokozatára eljutni az tud, aki egészen megnyitja a szívét Előttem és engedi, hogy Én vezessem és formáljam. A Mennyben is van hierarchia, egy rend, amely harmóniában működik örökkön-örökké. Az angyalok és az üdvözültek közel vannak egymáshoz a hierarchiában. Isten szeretett teremtményeit alkotják az angyalok és az emberek. Mindkét teremtmény arra van hívva, hogy a Szentháromságot szolgálja. Őrangyalaitok mindig mellettetek vannak, és segítenek nektek, amint kéritek őket. Ne hanyagoljátok el a velük való kapcsolatot, hiszen ők értetek vannak!”

Mária Magdolna

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr6815109964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása