HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.07.18. 06:07 :: lowoa

2015. július 18. itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus: „Drága gyermekeim! Az idő eljött. Megrostállak benneteket. Szétválasztom a képmutatókat az igazaktól. Most olyan világ jön, amikor nyíltan állást kell foglalnotok Mellettem, vagy a sátán oldalán. Ezen túl már nem lehet két úrnak szolgálni.

Gyermekeim! Azok, akik megvetnek Engem, és a világ fejedelmét szolgálják, a tüzes tóba vesznek. Akik kitartanak Mellettem, ők öröklik a mennyet. Mindaz, aki szégyell megvallani Engem e bűnös nemzedék előtt, azokat Én is szégyellem majd megvallani Atyám, és szent angyalai előtt. De akik kitartanak Mellettem mindhalálig, azokat bevezetem Atyám dicsőségébe, és Velem együtt fognak örvendezni mindörökké.

Gyermekeim! Ne aggódjatok! Én gondoskodom rólatok. Hagyatkozzatok Rám mindenben teljesen! Tartsatok ki Mellettem mindhalálig! Legyetek kisdedek karjaimban! A chippet fel ne vegyétek! Én, Aki forrást fakasztottam a sziklából, amikor Mózes kivezette a népet Egyiptomból, és megszaporítottam a kenyeret és a halat, hogy ne gondoskodnék rólatok. Én ugyanaz vagyok tegnap, ma és mindörökké. Bízzatok Bennem! Bizalmatok mértékében adom a kegyelmet. Ne szegődjetek a fenevadhoz! Határolódjatok el tőle! Hamis csodáival magához csalogatja áldozatait, hogy aztán a pokolba taszítsa őket. Én vagyok a ti Megváltó Istenetek, Aki végtelenül szeretlek benneteket. Maradjatok meg szeretetemben! Merüljetek el Szívem szeretet óceánjában! Semmisüljetek meg Bennem! Adjátok át magatokat Nekem teljesen, akkor rövid úton új emberekké, szentekké formállak benneteket.

Drága gyermekeim! Én vagyok a szőlőtő, ti a szőlővessző. Ha megmaradtok Bennem, örök életetek van. De ha elvágjátok magatokat Tőlem a bűn által, nektek kell viselnetek a következményeket örökre. Ez pedig a pokol, ahol a tűz soha ki nem alszik, és a férgek ki nem pusztulnak. Atyám csodálatos országot készített mindnyájatoknak. De oda csak azok jöhetnek be, akik Istent szeretik. Tartsátok meg törvényeimet, és Én örökre boldogokká teszlek benneteket. Fogadjátok megerősítő áldásomat, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítések: Máté 25, 13. „Legyetek hát éberek, mert nem ismeritek sem a napot, sem az órát.”



Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr816213976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása