HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Urunk Jézus Krisztus üzenete Anna Terézia által

2020.07.18. 06:08 :: lowoa

Krisztus követése ma

 

2015. 07. 18.    

Kedveseim, mutassátok meg szereteteket és hűségeteket Krisztus iránt! Amikor az Ő nyomdokain jártok, akkor szeretitek Istent és egymást. Ezen az úton haladni ebben a világban nagyon nehéz. Kevesen vannak, akik ezt hűségesen teszik. Bár nekik az Úr törvényeinek megtartása nem jelent nehézséget, mert az Ő ösvényein járnak, és azt cselekszik, ami kedves Előtte. Mégis a világ megnehezíti életüket. Számtalan kísértés veszélye fenyegeti őket. Ilyenkor gondoljatok arra, hogy amikor elhatalmasodik a világban a bűn, Isten túlárasztja kegyelmét. Kapaszkodjatok Jézus kegyelmi mentőövébe, és éljetek a szentségekkel, hogy megerősödjetek! Nincs más út, ami az üdvösségre vezet, csak ha megmaradtok Krisztus szeretetében és az Ő tanítását követitek.

2015. 07. 19.   

Kedveseim, akik hallgatnak lelkiismeretük szavára, azokban működni kezd Isten kegyelme. A lelkiismeret a lélek legérzékenyebb műszere, amely segíti, hogy felismerjük bensőnkben Isten hangját. Figyeljetek ezekre a jelzésekre és ne fojtsátok el ezeket! Engedjétek magatokat felrázni e jelek által, hogy még érzékenyebben reagáljatok a Szentlélek működésére! Minél jobban figyeltek rá, annál pontosabban fogjátok felismerni a lelketekben rejlő isteni gazdagságot. Ezért soha ne féljetek meghallani figyelmeztető szavát, mert minden felismerés egy újabb kegyelmi forrást fakaszt bennetek. Örüljetek azoknak a kegyelmeknek, amelyek felszínre hozzák bűneiteket, mert ezáltal tökéletesedtek.

2015. 08. 02.      

Kedveseim, maradjatok Jézussal és engedjétek általa vezetni magatokat. Hagyatkozzatok teljesen Rá, és teljesítsétek azokat a kéréseket, melyeket elétek tárt. Kérjétek mindenkor a kegyelmet és bízzatok benne, hogy a szükséges időben megadja nektek ajándékait. Vigyázzatok magatokra, mert aki áll, az hamar eleshet. Soha ne bízzátok el magatokat, inkább legyetek szerények és állhatatosak a hitben. Nem könnyű a hit útján járni, mert a hit teljes ráhagyatkozást kíván és még a buzgó lelkeknek is nehéz ezen az úton járni. Nem biztos, hogy az az ember követi Jézust a hitben, aki sokat imádkozik. Hanem az, aki meg tudja nyitni szívét, hogy befogadja Isten kegyelmét. Az imádságos lelkület ugyan szükséges a hitben járáshoz, de önmagában nem elegendő. Bízzátok magatokat teljesen Jézusra, akkor meglátjátok erősödni fog bennetek a hit kegyelme.

2015. 08. 03.     

Kedveseim, gondolkodjatok el azon, hogy mit jelent számotokra Krisztussal élni! Hogyan élitek meg minden nap a Vele való egységet? Mert minél tökéletesebb Jézussal a kapcsolatotok, annál hatékonyabban tudtok Róla beszélni és tanúságot tenni hitetek megéléséről. Sajnos egyre kevesebben vannak a világban, akinél természetesen működik ez a bensőséges kapcsolat a Szentháromság személyeivel és égi Édesanyánkkal. Legyetek ti, drága engesztelők azok, akik elhozzák a világi emberek számára ezt a szentháromságos szeretetet azáltal, hogy szüntelenül mások javán fáradoztok, miközben meghaltok saját elképzeléseiteknek. Kérjétek a bátorság kegyelmét, hogy bátran felvállaljátok hitetek örömét. 

Anna Terézia


http://engesztelok.hu/lelkielet/982-krisztus-kovetese-ma

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr96213995

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása