HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.07.19. 06:09 :: lowoa

2013. július 19. itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus…

 
Drága kislányom! Most a föld megtisztításáról beszélek neked. Olyan lesz ez, mint amikor a háziasszony kitakarítja a lakást. A fölösleges lomot kidobja, a piszkot összesöpri, a port letörli, és az ablakokat lemossa. Végül az egész ház tiszta, ragyog. Így fog lezajlani a föld megtisztítása is. Csak a piszkot és a fölösleges lomot fogom eltávolítani. Utána ragyogóvá teszem, megújítom a földet, és megsokasítom a népet. Eltávolítom körükből mindazt, amihez ragaszkodnak, amit bálványoznak, és Elém állítanak. Azért, mert ezek a kárhozatukra vannak. Értsétek meg, Én mindent a ti örök üdvösségetekre teszek. Az új világban Magamat fogom középre állítani, a legméltóságosabb Oltáriszentségben, mert egyedül Én vezetlek benneteket az üdvösségre. Minden sallangtól, fölösleges dologtól megszabadítom népemet, hogy elszakítsam őket bálványaiktól, amelyek megfosztották őket Tőlem, Üdvözítő Istenüktől, és a kárhozatba taszítják őket. Ne rémüldözzetek azon, amit hozok! Ne sajnáljátok mindazt, amit el fogtok veszteni! Csupán a lelketeket sajnáljátok, amiért bálványaitok megfosztottak titeket Tőlem, legnagyobb Jótevőtöktől, örök életetek Szerzőjétől.
Hamarosan megújítom a föld színét. Pontosan úgy, ahogy a Jelenések könyvében olvashatjátok. Új eget és új földet teremtek. Megmutatom Isteni hatalmamat. Az új világban nem lesz gyász, és jajkiáltás. Letörlök szemetekről minden könnyet. Az új korban mindenki szent és boldog lesz. Ne féljetek, és ne rémüldözzetek azért, hogy azt mondtam: tűz által tisztítom meg a földet. Örüljetek és ujjongjatok! Elérkezik a ti megváltásotok. Az új ég és új föld lesz a földi paradicsom, amikor a menny egyesül a földdel. Ez lesz az ezer éves béke uralma, amiben Én leszek a világ Ura, és nem a sátán, aki most uralkodik a világ fölött.
Gyermekeim, készüljetek! Soha nem látott csodáknak lesztek tanúi. Örüljetek, és adjatok hálát minden nap, mert Isten szeret titeket. Nem hagyja, hogy a vesztetekbe rohanjatok. Én gondoskodom rólatok, és boldog örök életre vezetlek benneteket. Megáldalak titeket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr996214926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása