HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

2020.07.19. 06:12 :: lowoa

Szűz Mária követésének kegyelme

2019. 07. 19, Péntek

Olyan püspököket, papokat láttam, akiknek a szíve nagyon közel áll a Szűzanyához. A rózsafüzér számukra a legkedvesebb imát jelenti. Láttam, hogy ezek az egyházi személyek a lelki életben is nagy léptekkel haladnak az életszentség felé és a híveket is ezen az úton vezetik. Ők bátrabban fel mernek szólalni a bűn ellen,vállalva az igazságot. Láttam, hogy akik Szűz Máriának ajánlják magukat és az ő vezetésére hagyatkoznak, azok még közelebb tudnak jutni Jézushoz. Akik a Szűzanyát elkerülik, ők lassabban tudnak haladni az életszentség útján. Láttam, hogy akik egész életükben nagy tisztelettel és szeretettel voltak a Szűzanya iránt, azok haláluk órájában Mennyei Édesanyánk karjában fognak meghalni. Ez nagy kegyelem, mert oltalmat jelent a Sátánnal szemben és gyorsabban tudnak eljutni az üdvösségre a Szűzanya közbenjárásának köszönhetően.

Jézus: „Édesanyámon keresztül tudtok a leghamarabb eljutni Hozzám. Ezen ne csodálkozzatok, hiszen nála jobban senki sem ismert Engem. Ő igent mondott a fogantatásomra, méhében hordozott és felnevelt, mint szeretett gyermekét. Alázattal figyelte minden tanításomat, amelyet egészen a szívébe zárt. Ő úgy szeretett Engem, mint Isten Fiát és mint gyermekét. De azt is tudta, hogy Én az Atyától vagyok és azért jöttem, hogy az Ő Országát hirdessem. Édesanyám bölcsességében megértette, hogy mit jelent a Megváltás az egész emberiség számára, ezért bízott mindent Atyám akaratára. Gyermekeim, bátran helyezzétek önmagatokat édesanyám karjaiba, mert általa az Én karjaimba kerültök. Nincs olyan kérés édesanyámtól, amelyet meg tudnék tagadni. Ahogyan ő a földön mindig a közelemben volt, úgy a Mennyben is megkapta azt a nagy kegyelmet, hogy közvetlenül Mellettem lehet. E kegyelemben azok is részesülhetnek, akik édesanyámat hűségesen követik.”


Mária Magdolna

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr3215109966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása