HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

2020.07.25. 06:33 :: lowoa

Az első feltámadás, az elragadás és az Újvilág



2019. 07. 25, Csütörtök

Láttam, hogy az Úr másodszor az ég felhőin fog eljönni angyalai kíséretében. Az Ő eljövetele a büntetés végén fog bekövetkezni, amikor is a világ a tűz által fog megtisztulni. Azokban a napokban fog megtörténni az első feltámadás és az elragadás. Övéi fel fognak támadni a halálból és hirdetni fogják Isten dicsőségét a Föld minden táján. Az angyalok pedig elragadják azokat az embereket, akik Krisztusnak gyermekei. Őket az angyalok az Úr elé viszik. Láttam, hogy a büntetés végén a Föld olyanná vált, mint egy puszta. Ám Isten egy új Paradicsomot alkotott, ahol az emberek új életet kezdhetnek. Láttam, hogy az első feltámadottak és az elragadottak is ott élhettek. Az ég és a föld között egy híd volt. A bűn már nem szennyezett be semmit. A Sátán és angyalai nem kísérthették az embereket. Láttam, hogy az Úr parancsára a tizenkét apostol és az angyalok segítettek az embereknek újjáépíteni mindent. Minden vissza fog térni az ősegyház állapotába. Az alapoktól kell kezdeni az újjáépítést. Láttam, hogy lesznek papok és szerzetesek is. Akik nem ezt a hivatást kapják, azoknak a föld benépesítése lesz a feladat, hiszen nagyon kevesen élik túl a büntetést. Az emberek ugyanúgy fognak sokasodni, mint napjainkban, azzal a különbséggel, hogy mindenki tiszta szentségi házasságban fog élni. A szülés már nem lesz fájdalmas. A nők otthon lesznek, mint édesanyák, akik gondoskodnak a gyermekekről és a házimunkáról, a férfiak pedig a családfenntartók lesznek, vagyis végzik a munkát. A férfiak számára a munka nem lesz fáradsággal, verítékkel teli. A Földön nem átok lesz, hanem áldás. Az új Paradicsomban minden ember egyenértékű lesz. A társadalmat Isten törvényei alapján fogják felépíteni. Mindenhol a rend fog uralkodni.

Szent Pál: A parancsszóra, a főangyal szólítására, Isten harsonájának zengésére az Úr maga száll le a mennyből. Először a Krisztusban elhunytak támadnak fel, azután mi, akik életben maradtunk. A felhőkön velük együtt elragadtatunk a magasba Krisztus elé, és így örökké az Úrral leszünk. Vigasztaljátok tehát egymást ezzel a tanítással!” (Tessz 4, 16-17)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr7415109970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása