HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.07.27. 06:38 :: lowoa

2012. július 27. Szentségimádáson Jézus: “Drága gyermekeim! Az idő közel. Készüljetek! Hamarosan a véreteket fogják kiontani Értem. Valljatok meg Engem a pogányok előtt, hogy Én is megvalljalak titeket Atyám és szent angyalai előtt! Ne feledjétek: aki mindvégig kitart, az üdvözül.

Gyermekeim! Most olyan eseményeknek lesztek tanúi, amelyek egyedülállóak a történelemben. Most jön el e beígért tisztán látás, a Szentlélek kiáradása, a nagy figyelmeztetés. Ez a legnagyobb kegyelem a bűnös emberek számára. Készüljetek, mert nagyon közel van! Mindenki meglátja egész életét, cselekedeteit, jóságát vagy gonoszságát az Én szememmel. Nem lesztek akkor elfogultak magatok és bűneitek iránt. A bűnt bűnnek fogjátok látni. Akkor nem tud becsapni benneteket a sátán, aki téveszméket hintett el köztetek, és ti vakon követtétek. Most szembesültök tévedéseitekkel, és megismeritek az egyetlen igazságot, Engem, az élő Evangéliumot, az egy igaz Isten Igéjét, Aki leszálltam közétek a földre. Ott hagytam Atyám dicsőségét, hogy megismertessem veletek Atyám tanítását, és az Ő végtelenül irgalmas szeretetét. De ti figyelmen kívül hagytátok az Igét. A saját fejetek után mentetek. Megvetettetek Engem, és tanításomat, pedig Én a Véremet ontottam értetek a keresztfán. Mindenféle hazugságot elolvastok, mindenre van idő, de az Evangélium tanítását nem ismeritek. Találóan írt erről a nemzedékről Szent Pál apostol: “…az utolsó napokban nehéz idők következnek. Az emberek önzők, kapzsik, elbizakodottak, kevélyek, szüleik iránt engedetlenek, hálátlanok, istentelenek, szeretetlenek, összeférhetetlenek, rágalmazók, mértéktelenek, kegyetlenek, lelketlenek, árulók, vakmerők és felfuvalkodottak lesznek. Inkább az élvezetet keresik, mint az Istent. …mindig csak tanulnak, de az igazság megismerésére soha el nem jutnak.” (2 Tim. 3, 1-4.7.) Pedig csak magatoknak ártotok, mert elveszítitek az örök életet. Az Én végtelen örök szeretetemnek köszönhetitek a nagy figyelmeztetést, amelyet azért adok, hogy megmentselek benneteket a pokol örök tüzétől, hogy megadjam a tisztán látást, hogy megtérjetek, és üdvözüljetek.

Gyermekeim! Nagy harc folyik értetek. “Ellenségetek, a sátán, ordító oroszlán módjára ott kószál mindenütt, és keresi, kit nyeljen el.” (1 Pt. 5, 8) Ti egy valóságos csatatéren éltek. Az ördög nem alszik. Kétszínű, aljas, hazug és ravasz. Ti csak úgy tudjátok legyőzni, ha életszentségben éltek. Ez azt jelenti, hogy szüntelenül imádkozzatok, minden vasárnap, vagy naponta vegyetek részt a Szentmisén, járuljatok Szentáldozáshoz, és havonta, vagy gyakrabban gyónjatok. Ha ezt nem teszitek, és Nélkülem akartok élni, akkor úgy jártok, mint a fegyvertelen katona a háborúban, elesik. Eltapos titeket a sátán, mert ő erősebb, mint ti. Ti csak Velem együtt tudtok győzelmet aratni felette, mert Én Isten vagyok, és a sátán csak annyit tehet, amennyit Én megengedek. Ti szabadítjátok ki a pokolból az ördögöket, amikor beengeditek őket az életetekbe. Hagyjátok magatokat rászedni a gonoszságokra, pedig tudjátok, hogy az bűn. A sátánnak nincs keze, lába. Ő nem tud ölni, rabolni, gyilkolni, háborúkat vezetni. Mindezeket ti, emberek követitek el, amikor szóba álltok vele, és engedelmeskedtek neki. Nincs halál. Amikor elveszitek a másik ember életét, megrövidítitek az idejét az örök életre való felkészülésre. Mert egyedül erre kaptátok a földi életet, hogy szeretetben éljetek egymással, tegyetek minél több jót, és ezzel megszerzitek a magatok számára az örök életet. Az Evangéliumban megmondtam: mit ér az embernek, ha az egész világot megszerzi, de a lelke kárt szenved. Mit adhatna cserébe lelkéért?

Gyermekeim! Az üdvösség ingyen kegyelem. A végtelen Isten úgy szerette ezt a világot, hogy egyszülött Fiát adta érte, hogy aki hisz Benne, el ne vesszen, hanem örökké éljen. Ha Isten így szerette a világot, nektek is szeretnetek kell Őt, mert Isten azoknak készítette a mennyországot, akik Őt szeretik. Értelmetlen az anyagi javak hajhászása. Minden itt marad. Keressétek a mennyek országát, és annak igazságát, a többi mind megadatik hozzá nektek. Az élethez két dolog kell: az Istenbe vetett bizalom, és a szorgalmas munka. Aki Bennem bízik, meg nem szégyenül. Aki megéli az életszentséget, vagyis tettekre váltja tanításomat, arról Én Magam gondoskodom. Nem lát hiányt semmiben, mert Én Mindenható vagyok. Én megszaporítottam a kenyeret és a halat is, és emberek ezreit lakattam jól. Én megadom ezt a kegyelmet mindazoknak, akik Engem szolgálnak. Higgyetek Bennem, és kövessétek hívásomat! Én emberek halászaivá akarlak tenni benneteket. Az aratni való sok, a munkás kevés. Ha tudnátok, milyen nagy boldogság Engem szolgálni, mind ezt akarnátok tenni. Értelmetlen, üres, sivár és céltalan az életetek, mert nem akartok Engem szolgálni. Inkább szolgáltok a sátánnak, és Engem okoltok, ha nagy bajokba kerültök, semmi sem sikerül, és boldogtalanok vagytok. Most megkapjátok a tisztán látást, és mindent meg fogtok érteni. Ez lesz életetek legtartalmasabb órája, amikor különbséget tudtok tenni jó és rossz között. Valódi örök érték, és szemét között. Értsétek meg végre: az idő eljött. Nem lehet többé bukdácsolni, és kétfelé sántikálni. Lehullanak az álarcok. Leleplezem a képmutatókat. Véget vetek a hazugoknak, akik álnokul rászedték embertársaikat. Értsétek meg végre: nem az anyagi javak megszerzése adja az örök életet. Azt az Emberfia adja nektek a Legméltóságosabb Oltáriszentségben. Aki eszi az Én Testemet és issza az Én Véremet, annak örök élete van. Én feltámasztom az utolsó napon. Ez azt jelenti, hogy ha meghal is élni fog.

Gyermekeim! Nincs halál. Amikor kiléptek földi testetekből, mint egy ruhából, az egyéni ítélet következik. Meglátjátok egész életeteket leperegni a bölcsőtől a sírig. A szerint, hogy jót, vagy gonoszat cselekedtetek, három út áll előttetek: az életszentségben élők, akik megtartották tanításomat, felmennek a mennybe.
Akik követték tanításomat, de közben el-elbuktak, a tisztítótűzbe mennek. Ide tartoznak azok is, akiket mások imájára mentek meg. Akik mindvégig megvetnek Engem, és tanításomat, és sorozatosam visszautasították hívásomat, azok a földről a pokolba mennek. Ne tévesszen meg benneteket egy dolog: ha valaki sok jót cselekedett, de nem szeretetből, hanem hiú dicsőségvágyból tette, azt nem üdvözíti jó cselekedete. Nálam csak a szeretet számít. Még a puszta szándékot is megjutalmazom, ha az őszinte tiszta szeretetből fakad. Minden az Én kegyelmem. Ha egy ember szeretetből elhatároz valami jót, de közben megbetegszik, és nem tudja teljesíteni, Én úgy veszem, mintha megtette volna, és megjutalmazom érte. Ugyanígy a rossz szándékot is. Ha akadályoztatva volt valaki, és azért nem tudta elkövetni, úgy veszem,mintha megtette volna, és megbüntetem érte. Ez az Evangélium tanítása.

Gyermekeim! A tét nagy. Értelmet és szabad akaratot kaptatok. Ti döntitek el örök sorsotokat. Én megadtam hozzá a tudást és a bölcsességet, hogy helyesen döntsetek. De nektek kell dönteni. Helyettetek ezt senki más nem teheti meg. Mindenki magáról ad számot. Így igazságos. Ez méltó az emberhez. Legyetek körültekintőek, hogy mikor kinek engedelmeskedtek: Istennek, vagy a sátánnak. Amikor nem tudtok dönteni, tegyétek fel magatokban a kérdést: kinek az érdeke, hogy én ezt tegyem? Ha az üdvösségem szempontjából az én javamat akarja, akkor azt Isten akarja. De ha nem, akkor az ördög. Mindig az üdvösség legyen az elsődleges szempont. Én az életemet adtam, a Véremet ontottam a ti megváltásotokért. Legyetek éberek! Törekedjetek bejutni a szűk kapun, mert széles az út, és tágas a kapu, amely a kárhozatba visz. Sokan mennek rajta. Ti törekedjetek úgy élni, hogyha bármely pillanatban kiszólítalak benneteket a testetekből, elnyerjétek az örök életet! Erre áldalak meg benneteket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr86214901

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása