HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.07.29. 06:53 :: lowoa

2010. július 29. Szentségimádáson Jézus: „Most egy imát diktálok neked: Jöjj, Szentlélek, jöjj! Áraszd ki ránk hét ajándékodat! Jöjj, Szentlélek, kérlek, tölts be minket a Te mindeneket felülmúló bölcsességeddel, hogy meg tudjuk különböztetni a jót a rossztól, hogy mindig felismerjük a sátán kísértéseit, és ellene mondjunk, hogy megtegyük Isten törvényeit, és elnyerjük az örök életet! Jöjj, Szentlélek, jöjj! Töltsd be lelkünket isteni erõddel, hogy lelkileg megerõsödve mindhalálig kitartsunk az Istenbe vetett hitünkben! El ne tántorítson bennünket Jézustól semmi! Sem szükség, sem jólét, sem öröm, sem bánat. Jöjj, Szentlélek, jöjj, áraszd ki ránk szeretetedet, hogy eltelve az Isten iránti szeretettel, minden felebarátban, ellenségben az Úr Jézust lássuk, és szolgáljuk! Minden ellenségeskedést, minden rosszat jóval gyõzzünk le! Jöjj Szentlélek, jöjj, áraszd ki ránk az istenfélelmet, hogy féljük az Istent! Tiszteljük és szeressük Õt! Bûnt soha el ne kövessünk! Inkább akarjunk meghalni, mint vétkezni! Undorodjunk a bûnnek még a gondolatától is, és soha ne álljunk szóba a sátánnal! Jöjj Szentlélek, jöjj, áraszd ki ránk a jámborság lelkét! Add, hogy jámbor, tiszta gondolkodásúak legyünk! Szeressük az egyszerûséget, és megvessük a pompát, az e világi csillogást! Ne akarjunk betelni a hamis mammonnal, hanem mindig csak Isten igéjével, amely az örök életre visz! Jöjj, Szentlélek jöjj, add nekünk jó tanácsodat, hogy életutunk során mindig Isten mellett döntsünk! Õt soha el ne hagyjuk!
Tudjunk lemondani minden e világi elõnyrõl, ha ez eltávolítana az Isten törvényeinek a megtételétõl! Segíts, hogy döntésünkkel mindig hûségesen ragaszkodjunk Istenhez, és az Õ törvényeinek megtartásához! Jöjj, Szentlélek, jöjj! Add nekünk a Te tudományodat! Add, hogy megismerjük az Evangéliumot, az Úr Jézus tanítását, az Atya titkait, amelyeket a megtestesült Ige közölt velünk, és elénk élt! Add, hogy ez a jó hír ránk is vonatkozzon: mi is meghaljunk Krisztussal ennek a világnak, és minden csábításának, és Vele együtt feltámadjunk az örök életre! Jöjj, Szentlélek, jöjj! Áraszd ki ránk a Te értelmedet! Adj nekünk okos észjárást, amely Isten törvényei szerint való! Adj nekünk értelmet, hogy belássuk: ki a legfontosabb számunkra, és hogy Õt állítsuk az elsõ helyre az életünkben! Ez a valaki pedig egyedül Jézus Krisztus, a mi Megváltónk legyen! Ámen.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr936214896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása