HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019.09.21. 10:37 :: lowoa

2013. szeptember 21. itthon a kegyelem órájában az Úr Jézus: „Drága kislányom! Élj szüntelen készenlétben! Készülj fel mindarra, amit előre közöltem veled! Most teljesülnek be szavaim.

 

Drága gyermekeim! Az az Én akaratom, hogy ti, akik közel álltok Hozzám, Velem együtt sírjatok, zokogjatok és engeszteljetek Engem a világ, tengernyi bűnéért. Imádkozzatok a szegény bűnösökért!

 

Gyermekeim! Ütött az óra. Most fog színre lépni az Antikrisztus. Tönkre teszi Egyházamat. Sokakat meg fog téveszteni. Sokan behódolnak neki, saját kárhozatukra.

 

Gyermekeim, készüljetek! Visszajövök dicsőségemben, és szám leheletével elpusztítom az Antikrisztust. Akkor mindenki fel fog ismerni Engem, az igaz Megváltót, a második Isteni Személyt, és sokan fognak hinni Bennem. Így szerzem vissza a rászedett, becsapott lelkeket.

 

Gyermekeim, készüljetek! Az óra itt van. Olvassátok az Evangéliumot, és higgyetek benne! Minden betűje be fog teljesedni. Várjátok készenlétben dicsőséges visszajövetelemet! Úgy fogok visszajönni, mint amikor a cikázó villám lecsap az égből. Minden szem meglát Engem dicsőségemben. Készüljetek! Soha nem látott csodáknak és eseményeknek lesztek tanúi. Az élet rövid. Az örök élet elnyerésére törekedjetek! Tartsátok meg törvényeimet, legfőképpen az irgalmas szeretetet mindenkivel, de elsősorban hittestvéreitekkel! Lezárul ez a korszak. Egy új következik. A szeretet és a béke korszaka. Abba csak az igazak mehetnek be. A gonoszok elpusztulnak. Fogadjátok meg szavaimat, amelyek még a ti életetekben teljesülnek be. Megáldalak benneteket megerősítő áldásommal az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szentírási megerősítés: 2 Péter 3, 9. 13. „Az Úr nem késik ígéretét teljesíteni… Mi ígérete alapján új eget és új földet várunk, az igazságosság hazáját.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr116214709

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása