HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2019.10.06. 04:11 :: lowoa

2015. október 6. Szentségimádáson Jézus: „Drága gyermekeim! Az éj sötétje borult erre a világra. A bűn belepte a lelkeket. Soha nem látott szükségem van rátok, hogy beragyogjátok ezt a Földet, mint fáklyák, amelyek mutatják az igaz utat az éj sötétjében. Ezt mondtam: Ti vagytok a világ világossága, a Föld sója. Nem kell belőletek sok, de akik Hozzám tartoztok, úgy éljetek, hogy életszentségetek felülmúlja a farizeusokét. Elsősorban életpéldátokkal hirdessétek Evangéliumomat! Ma inkább tanúságtevőkre van szükség, mint tanítókra.

 

Gyermekeim, imádkozzatok! Az, amiben most éltek, a sötétség órája, a számkivetettség, a siralomvölgy. A ti szeretetetek ragyogja be elkeseredett, Engem kereső felebarátaitok lelkét! Sokan rossz helyen keresik a boldogságot. Ezért van annyi csalódott, szerencsétlen ember. Ti mutassátok meg nekik, hogy az igazi boldogság Én, Magam vagyok! Én vagyok a drága kincs, Akiért mindent elad, aki megtalált, csak hogy Engem birtokoljon. Mindent eladni azt jelenti, hogy lemond a világ összes élvezetéről csak azért, hogy törvényeimet megtartva, Engem fogadjon a szívébe, Aki a legméltóságosabb Oltáriszentségben köztetek maradtam. Felfogni nem tudjátok azt a nagy kegyelmet, amikor Maga az Isten száll alá a lelketekbe. Ezért kicsinyeim nagyon tisztáknak és szenteknek kell lennetek, mert a legnagyobbat, Magát az Istent birtokoljátok.

 

Drága gyermekeim! Ezt a hatalmas kegyelmet majd csak országomban fogjátok teljes egészében felfogni. Addig is legyetek nagyon alázatosak, és adjatok hálát ezért a nagy kegyelemért! Elmélkedjetek kínszenvedéseimen! Nézzétek átszegzett, Véremmel borított, értetek szenvedő, haláltusámat vívó, vonagló Testemet! Ne fordítsátok el szemeteket Rólam, a Megfeszítettről! Mindezt értetek szenvedtem el. Ennyire szeretlek benneteket. Ilyen nagy árat fizettem a ti üdvösségetekért. Ezért tartsátok a legfontosabbnak lelketek tisztaságát, törvényeim megtartását! Tartsátok távol magatokat minden bűntől, gyarlóságtól! Minden kísértést azonnal vessetek el magatoktól! Mindig Engem lássatok magatok előtt! Menyit szenvedtem értetek. Ha így éltek, már most a Mennyországban lehettek. Ezt mondtam: A Menny köztetek van, ha szeretetben éltek. Arról ismernek föl benneteket, hogy Hozzám tartoztok, ha szeretetben éltek egymással.

 

Kicsinyeim! Odaát soha nem látott boldogság és gazdagság vár rátok. Ha a kicsiben hűek vagytok, csak akkor kaphatjátok meg. Helyet készítettem nektek, amit csak akkor nyerhettek el, ha szeretitek az Istent. Éljetek szeretetben! Legyetek világító fáklyák ebben a kopár, kietlen siralomvölgyben, amit a bűn sötétje borít. De nemsokára felvirrad a Nap, az Örök Fény birodalma, az ezer éves béke uralma, amikor a Szentlélek fénye és ereje tölti be a lelkeket. A Szentlélek adja meg mindenkinek az Isten ismeretet. Ő ragyogja be a lelkeket, és Ő Maga fog szeretni minden ember által. A nagy hazudozót, a sátánt ezer évre megláncolom, aki tévútra vezette a népeket. Nem lesz akkor kísértés, sem gyűlölet, sem jajkiáltás. Minden ember testvérként fogja szeretni egymást. Úgy fogtok körülvenni Engem az Oltáriszentségben, mint egyetlen nagy család. Soha nem látott tisztelettel, szeretettel és imádással fogtok Körém gyűlni. Mindenkinek bőven lesz ideje imára, pihenésre. A föld bőven megtermi gyümölcsét. Sok gyermek fog születni, akik által Maga a Szentlélek fogja dicsőíteni a Szentháromság egy Istent. Boldogok lesznek, akik megérik ezt az új kort, vagy beleszületnek.

 

Adjátok át az életeteket Nekem! Bízzatok Bennem! Hagyatkozzatok Rám teljesen! Akkor Én rövid úton szenteket formálok belőletek. A sátán hiába acsarkodik. Ő az örök vesztes. Hamarosan egy új világ virrad fel rátok.  A béke korszaka. Erre áldalak meg benneteket a Bennem való bizalom Lelkével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Ima a Szentlélek által: „Hőn imádott Istenem! Kérünk, tekints le ránk! Töltsd be szívünket Szentlelkeddel! Vezess minket Magadhoz! Gyújts fényt a lelkünkbe, hogy Téged imádjunk és dicsőítsünk!

Teremts bennünk fényt, hogy Téged hordozzunk körül a világban, mert Te vagy a világ Világossága!

Teremts bennünk tisztaságot, hogy méltó tabernákulumaid legyünk! Te élj és működj mindenkor bennünk!

Teremts bennünk békét, hogy a Te békéd eszközei legyünk! Ahol csak járunk – kelünk, a megbékélést hirdessük!

Teremts bennünk szeretetet, hogy Te szeress általunk! A Te szereteted égessen ki belőlünk minden gyarlóságot, és a Te szereteteddel szeressünk mindenkit!

Ó Jézus, Aki leszálltál közénk, és fölvetted Szűz Anyád méhében az Emberi Testet. Formálj belőlünk szenteket, akik egy egész örökkévalóságon át hirdetjük dicsőségedet! Téged magasztaljunk, és áldjunk! Neked hálát adjunk! Ott legyünk, ahol Te, és lássuk dicsőségedet! Örökké gyönyörködjünk Benned, ó szentek Szentje, drága jó Megváltó Krisztusunk! Légy áldva, dicsőítve és magasztalva örökkön örökké! Ámen.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr996213967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása