HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus üzenetei Mária Magdolna által

2019.10.19. 05:02 :: lowoa

Angyalokkal kötött szövetség

A váci 7. kiengesztelődési találkozón történt meg a Szent Angyalokkal való szövetségkötés. Előtte, illetve alatta ezt láttam.

A Menny összes angyala szeretett Atyánk elé gyűlt, aki így szólt hozzájuk: „Drága hűséges teremtményeim, ma egy különleges eseménynek lesztek tanúi. Az emberekkel fogtok szövetségre lépni. Ez a szövetség a veletek való szorosabb kapcsolatra fogja buzdítani gyermekeimet. Így most felszólítom közületek Szent Mihály arkangyalt, aki az Én erőmmel legyőzte Lucifert!” Ekkor Szent Mihály előlépett, és mély alázattal, tisztelettel letérdelt a Mennyei Atya előtt és azt mondta: „Atyám, itt vagyok és bármit kérsz tőlem, azt én örömmel teljesítem.” Mennyei Atya: „Azt akarom, hogy te képviseld az angyalokat és lépj szövetségre gyermekeimmel!” Jézus egy kelyhet helyezett Szent Mihály kezeibe, melyben az Ő drágalátos Szent Vére volt és a következőt mondta neki: „Az Én hűséges követőim mindig legyenek egységben a Szentháromsággal. Szent Vérem lesz az, amely igazán össze fog kötni titeket.” Amikor az emberek Szent Mihályhoz mentek a szövetségkötés úgy jött létre, hogy mindketten (angyal és ember) ujjukat belemártották a kehelybe és megjelölték egymás homlokát a kereszt és háromszög jelével. Ezután elmentünk Mózeshez, aki karjaiban tartotta a két aranyszínű kőtáblát, és Szent Mihállyal együtt a kezünket ráhelyeztük a tízparancsolatra. Közben ő így imádkozott: „Atyám, az angyalok nevében örök hűségünket megújítjuk előtted és szeretett teremtményeid az emberek e napon mellénk társulnak. Szabad akaratukból elhatározták, hogy minden erejükkel törekedni fognak a Te Szent Törvényeid betartására. Ez egy újabb lépést jelent számukra, hogy még nagyobb egységben működjenek Veled. Köszönöm, hogy közvetítői és tanúi lehettünk e szövetségkötésnek. Mindent megteszünk, hogy ez a szoros kapcsolat tökéletes egységet alkosson. Boldogok vagyunk, hogy az emberekkel együtt szolgálhatunk Téged! Általa megrövidülnek a sátán és bukott angyalainak napjai.” Amikor visszamentünk, a Mennyei Atya így szólt hozzánk: „Gyermekeim, ti most különleges védelemben részesültetek. Örömömre szolgál, hogy hűséges angyalaimmal együttműködtök jobban, mint eddig valaha. Mellettük megismeritek azt, hogy mit is jelent az igazi hűség és hogyan kell azt megvalósítani. Ők tudatában vannak létezésemnek és a valós igazságnak. Bátran kérjétek segítségüket! Sokat tanulhattok tőlük, hiszen hasonló küldetésben van részetek. Áldásomat adom egységetekre! Tegyetek róla tanúságot és adjátok hírül testvéreiteknek! Békesség veletek!”

A szövetségkötés után nagy ünnepség volt a Mennyben. Lábaink elé pálmaágakat szórtak, a gonosz lelkek feletti győzelem előjeleként. Ünnepség közben a Szűzanya hófehér ruhában odajött hozzánk és egy arany színű stólával átkötötte kezünket Szent Mihály kezével, és azt mondta: „Az angyalok királynőjeként édesanyai áldásomat adom a köztetek, angyalok és emberek között létrejött szövetségre. Ekkor különböző színű rózsaszirmok hullottak az égből, miként az eső. A Szentlélek ezt mondta: „Életetek minden napján bőséges kegyelemben lesz részetek.”

2013. 10.19. Mária Magdolna
http://engesztelok.hu/egi-kegyelmek-zapora/2013-10-26-11-52-37

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr586214604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása