HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus üzenetei Mária Magdolna által

2019.10.23. 05:27 :: lowoa

2010. Október 23. Szombat
Ezen a napon elmentünk Vácra. Évente van itt a kiengesztelődés napja. Mindig sokan vannak  az ország több városából, falujából és Romániából, Szlovákiából is eljönnek ide. Sok kegyelemben részesít minket a Szentháromság és a Szűzanya. Találkoztam az Úr egyik kedves választottjával, akivel nagyon szeretek beszélgetni. Amikor felé sétáltam erősen éreztem, hogy gyorsan ver a szívem, ilyenkor tudom, hogy az Úrjézus jelenlétét érzem, mert Ő megérezteti velem.
Szomorú voltam. Jézus: Drága gyermekem, ne légy szomorú, mert én itt vagyok melletted. Ne bánkódj, jöjj gyermekem karjaimba, mert én átölellek és megvigasztallak téged!
Szűzanya: Drága gyermekem, hallgass Szentfiamra! Ne légy szomorú! Vigasztaljon meg téged, hogy mi itt vagyunk melletted. Jöjj, gyermekem, mert én átölelve betakarlak palástommal és megvigasztallak!
Előfordul, hogy nagy szomorúságomban élni sem akarok. Jézus: Ilyen gondolat meg se forduljon az értelmedben, főleg az én jelenlétemben! Ellenségem a gonosz akar ezzel a gondolattal elvenni tőlem!
Szentáldozás előtt Jézus: Drága gyermekem! Mindent megbocsátottam neked. Jöjj, mert én nagy szeretettel várlak szentáldozáskor! Légy boldog, gyermekem, mert az üdvösségedet, engem veszel magadhoz valóságosan!
Kértem X atya áldását. Jézus: Drága gyermekem! A pap által én rajzolok valóságosan keresztet a homlokodra!
A templom udvarában van egy szép Szűzanya szobor, oda mentem hozzá imádkozni, és közben fogtam mindkét kezét a Szűzanyának. Kértem, hogy mondjon valamit nekem. Szűzanya: Drága gyermekem, fogd a kezeimet, mert én erősen fogom a te kezeidet. Jöjj gyermekem, mert én végig vezetlek az életszentség útján és Szentfiam elé viszlek!
Sajnos többször előfordult, hogy fáradtságból nem tudtam elmondani az esti imát. Jézus: Gyermekem! Esti ima előtt mond el a Szent Mihály imát, mert ellenségem akadályoz téged abban, hogy megmenthess oly sok lelket.

Este megöleltem és megcsókoltam az úr 5 Szent Sebét. Jézus: Gyermekem! Amikor megcsókolod sebeimet, mindig szeretettel és tisztelettel gondolj rám, hogy mi mindent megtettem érted a Golgotán.

http://engeszteles.bocsajozsef.hu/egi-kegyelmek-zapora/20101023

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr296214588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása