HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

AZ ÚR JÉZUS KRISZTUSNAK Mária Julianna által adott üzenete

2020.01.09. 00:46 :: lowoa

2018. január 9. Itthon az Úr Jézus…

„Drága gyermekeim! Higgyetek üzeneteimben és vegyétek komolyan minden szavamat! A haladék lejár, már nagyon kevés az idő. Tegyétek meg mindazt, amit mondok nektek, mert mindenki arról ad számot, hogy mennyiben váltotta tettekre tanításomat. Készítsétek a lelketeket, mert hirtelen fog lecsapni mindazokra, akik süketek szavaim meghallására és vakok az események meglátására. Pedig ha figyelnének a jelekre és kérnék a Szentlélektől a tisztánlátás kegyelmét, nagyon sokan megtérhetnének, még úgy is, hogy nem olvassák üzeneteimet és nem ismerik a Szentírást, mert ezek a nagy, soha nem látott természeti katasztrófák mind intő és sürgető jelek arra, hogy az emberek elgondolkozzanak azon, hogy az életük véges, és mi lesz azután. Ha ezt tudomásul vennék, mind megtérnének Hozzám, hogy ne bántsanak meg többé, és ezzel biztosítsák lelkük üdvösségét.

Drága gyermekeim! Minden nap adjatok hálát azért, hogy az Általam alapított katolikus, egyetemes Egyház tagjai vagytok, akik megélitek hiteteket és tettekre váltjátok tanításomat. Én minden bajtól megóvlak benneteket. Csak az történhet meg, amit Én megengedek. Kézen fogva vezetlek titeket, hogy elkerüljétek ellenfelem csapdáit. Szent angyalaimat küldöm, hogy őrizzenek benneteket, hogy el ne essetek az úton. Ha mégis megengedek apró gyarlóságokat, az kizárólag azért van, hogy el ne bízzátok magatokat. Az életszentség csak úgy érhető el mindenki számára, ha önmagát megtagadva küzd minden kísértés és bűn ellen. Megragadja tanításomat, mint egy kardot, és erős hitével állandóan harcol a sátánnal, aki el akarja buktatni. A szentek mind bátor harcosok, és kivétel nélkül vértanúk. Van, aki a fehér vértanúság pálmáját kapja Tőlem, van, aki a pirosat. Odaát nem teszek különbséget, mert nem az ember választja meg sorsát, hisz azt Tőlem kapja. Nektek csak egy adatott: a szabad akarat és az ebből következő döntés joga. Ezért erről az egyről ítéllek meg benneteket. Előttem a puszta szándék is olyan, mintha már megtettétek volna. Legyen az jó, vagy rossz. Mert a beteljesítés az Én kegyelmem, de a szándék a ti döntésetek. Éppen ezért, kicsi gyermekeim, tanításom ismeretének fényében, amely lámpásként világít előttetek, döntsetek mindig a jó mellett, ami törvényeim megtartása. Szeressetek Engem mindenekfölött, a felebarátot pedig úgy, mint magatokat. Ezt hozzátok magatokkal az ítéletre. Ha ezt megtettétek, már átmentetek az ítéleten, az nem sújt titeket. Akkor ölelő karjaimba fogadlak benneteket, és örök jutalommal ajándékozlak meg. De jaj azoknak, akik megátalkodottak! Tiszteletben kell tartanom szabad akaratukat és át kell engednem őket annak, akit választottak maguknak, vagyis a sátánnak. Az ilyenekért imádkozzatok, de kerüljétek őket! Soha ne vállaljatok velük sorsközösséget! Az ilyen emberek nem érdemlik meg, hogy egy közösségben legyenek veletek. Azért, mert megzavarnának titeket és akadályoznának a Felém vezető úton. Ezért mondom azt, amit tanítványaimnak is: ne is köszöntsétek őket, vagyis ne álljatok velük szóba. Határolódjatok el tőlük, mert bűneik fertőznek. Egyetlenegyet tehettek: imádkozzatok értük. Ezzel eleget tesztek kérésemnek és esélyt adtok nekik arra, hogy megmentsék lelküket, mert még több kegyelmet kapnak imáitokra.

Drága kicsinyeim! Szívemet boldoggá teszitek engedelmességetekkel és Irántam való lángoló szeretetetekkel. Megáldalak titeket megerősítő áldásommal ebben a kaotikus szellemi zűrzavarban vonagló világban, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szentírási megerősítések: Mk 9, 7: „A felhőből szózat hallatszott: „Ez az én szeretett Fiam, őt hallgassátok!”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr4713619256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása