HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

AZ ÚR JÉZUS KRISZTUSNAK Mária Julianna által adott üzenete

2020.01.16. 01:15 :: lowoa

2018. január 16. Itthon az Úr Jézus: Szentírási megerősítések: Mt 27, 50: „Most Jézus még egyszer hangosan felkiáltott, és kilehelte lelkét.”

 

„Drága gyermekeim! A keresztről beszélek hozzátok. Kislányom, Én indítottalak, hogy kinyisd a Szentírást, Én mondtam, hogy hol nyisd ki és Én adtam eléd az imént felolvasott szavakat. Egyházam ugyanazt a kálváriát járja be, amit Én kétezer évvel ezelőtt. Egyházam a megdicsőülés felé halad, de előtte meg kell tisztulnia. Előtte föl kell mennie a Golgotára, a Keresztfára, kínhalált kell szenvednie, hogy bűneiből megtisztulva feltámadjon és megdicsőüljön. Az Egyház Én magam vagyok. Ami most történik, az Velem ismétlődik meg misztikusan, Aki a világ végezetéig szenvedek az Egyház tagjainak bűneiért. Mert amikor az Egyházban valaki vétkezik, akkor egy gennyes seb keletkezik misztikus testén. Egyházam most csupa seb és az agóniáját járja. Minden egyes tagjának bűnéért Én szenvedek rettenetes kínokat és Engem ölnek meg, feszítenek keresztre nap, mint nap, percről percre, amikor súlyos, halálos bűnt követnek el.

 

Drága gyermekeim! A pokol összes ördöge ki van engedve. A bűnös emberek a bűneikkel engedték ki őket. Azzal, hogy engedelmeskedtek ellenfelem kísértésének, beleegyeztek a bűnbe és elkövették azokat. De nem lesz ez így mindig. Ellenfelem kikérte Egyházamat, hogy megsemmisítse. Az ideje hamarosan lejár. Nemsokára újra meg lesz láncolva és a pokol fenekére lesz taszítva. Azután dicsőül meg Egyházam, az ezer éves béke uralmában. De addig is sokat kell imádkoznotok a lelkek megmentéséért, mert rengeteg ember tart a szakadék felé, amely, ha elnyeli őket, soha többé nem lesz számukra szabadulás.

 

Ti, kicsi gyermekeim, akik követtek Engem a keresztúton, az önmegtagadásban és a kereszthordozásban, hamarosan nagy jutalomban részesültök. Adjatok hálát azért, hogy meghallottátok hívó hangomat és igennel válaszoltatok rá. Adjatok hálát érte, hogy ott lehettek, ahol vagytok. Nagyon kérlek titeket: életetek legfontosabb küldetésének és feladatának tartsátok a lélekmentést. Beszéljetek Rólam, hirdessétek az Evangéliumot, akár alkalmas, akár alkalmatlan! Mentsétek meg a lelkeket szenvedéseitek türelmes elviselésével, amelyet az Én kínszenvedéseim és kereszthalálom örök érdemeivel egyesítve ajánljatok fel az Örök Atyának irgalomért, és fogadjátok el az áldozatokat, amelyeket még küldök és megengedek, hogy minél több léleknek legyetek a Mennyben égi szülői.

 

Gyermekeim! Az idő hamar lezárul. Most meneteltek ennek a korszaknak a lezárása felé, amikor az elemek megolvadnak, és az egek nagy robajjal felbomlanak. A világ egy hatalmas atomháború előestéjén áll. Az ember most fogja kipusztítani önmagát és az egész bolygót. De csodát fogok tenni, és nem engedem, hogy minden teljesen megsemmisüljön. Viszont az emberiség 2/3-a el fog pusztulni. Az 1/3 megmarad hírmondónak, és azért, hogy utána elszaporodjon.

 

Gyermekeim! Vegyétek nagy kitüntetésnek, hogy szólok hozzátok! Örüljetek annak, hogy megadom számotokra a tisztánlátás kegyelmét, és útmutatást adok, hogy mikor mit kell tennetek. Fogadjátok meg intéseimet, figyelmeztetéseimet, amelyet azért adok, hogy elkerüljétek a kárhozatot és más lelkeket is mentsetek meg tőle.

 

Gyermekeim! Az idő rövid. Hamar lezárul ez a korszak. Ellenfelem csodákat tesz, hogy elhitesse veletek hazugságait. Aki nem hisz neki, és Bennem bízik, csak az menekül meg.

 

Higgyetek szavaimnak, amelyek hamarosan beteljesülnek. Szeressetek Engem lángolóan, és Én megadom szívetekbe a békét, a derűt, a boldogságot és a szeretetet. Reményt öntök a lelketekbe, hogy mindig csak Bennem reméljetek, és akkor soha sem fogtok csalódni. Fogadjátok megerősítő áldásomat a jövő nehézségeire, melyet Szívem túláradó szeretetével adok rátok, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

 

Szentírási megerősítések: Mt 17, 5: „A felhőből szózat hallatszott: „Ez az én szeretett Fiam, akiben kedvem telik, őt hallgassátok!”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr8613622624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása