HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

2020.02.02. 02:40 :: lowoa

Gyertyaszentelő Boldogasszony

2019. 02. 02, Szombat

Többen elmentünk a Szent Korona elé, hogy a Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepén ismét felajánljuk országunkat Istennek. Az Úr korábban elmondta, hogy Mennyei Édesanyánk ünnepein különösen megnyílik az Ég a kegyelmekre. A felajánlás pillanatában láttam Jézust a kereszten, és a kereszt alatt Magyarország térképe helyezkedett el. Hazánk határai körül hatalmas felhők gyűltek össze, melyek egyre beljebb és beljebb akartak jönni. Láttam, hogy az imádság és felajánlás hatására az ellenség belső és külső támadásai kijjebb szorultak. A Szentlélek megértette velem, hogy csakis az állhatatos imádság és áldozat által lehet a támadásokat feltartóztatni. Jézus így szólt:

„Az ellenséges támadások nem fognak megszűnni hazátok ellen, hiszen Édesanyám országa vagytok. Bizony mondom nektek, hogy a támadások nem gyengíteni fogják a magyar népet, hanem megerősíteni. Sokan irigylik és gyűlölik a magyarokat, mert királyaitok nagyobb örökséget hagytak rátok, mint a sajátjaik. A ti örökségetek nem evilági javakból áll, hanem szellemi javakból. Ezek a javak örökké fennmaradnak, mert az Én áldásom van rajta. Gyermekeim, az imádság fegyvere még egy hadsereg erejét is felülmúlja. Bár kevesen vagytok, Én mindig tekintettel leszek a ti imáitokra különösen akkor, amikor az a szívetekből fakad. A magyar nép rászorul minden kegyelmemre, hiszen az igazi megtérés a szívben kezdődik el. Gyermekeim, sose bizonytalanodjatok el amiatt, ha a saját közösségetekben kevesen vagytok. Egy kitartó lélek imádsága nagy hatással lehet egy nemzet sorsára is.”

Láttam, hogy Magyarország fölött megjelent egy olyan fa, ami egészen különleges volt. A fa törzse, ágai és gyümölcsei fényben ragyogtak. Voltak olyan gyümölcsök is, amik rossz állapotban voltak. Az angyalok a fa alá helyeztek egy edényt, aminek a közepéből tömjénfüst áradt fel (engesztelő ima) és lassan a rossz gyümölcsök átalakultak jó gyümölcsökké. Az Úr így szólt:

„Ez a fa Magyarország múltját, jelenét és jövőjét jelképezi. Kegyelmemnek köszönhetően nagy felvirágzás vár nemzetetek életére és a múlt rossz gyümölcsei átalakulnak jó gyümölcsökké. Azt akarom, hogy a magyar nép élete helyreálljon. A múlt sok sebet és kárt okozott a magyar emberek szívének. Elérkezett annak az ideje, hogy Magyarország a nemzetek fölé álljon. Imádkozzatok azért, hogy a magyarok Isten oldalára állva mutassanak példát Európának és az egész világnak!”

Mária Magdolna

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr4314714971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása