HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Az Úr Jézus Krisztusnak Mária Julianna által adott üzenete

2020.02.07. 01:50 :: lowoa

2014. február 7. Szentségimádáson Jézus…

Drága gyermekeim! Az idő közel. Hamarosan fellép az antikrisztus, mint nagy békítő. Lehengerlő modorával sokakat meg fog téveszteni. Ő fogja egymással kibékíteni a nemzeteket. Úgy fog bemutatkozni, mint messiás. Az ördög erejével sok hamis csodát fog tenni. Mindazokat, akik nem ismerik a Szentírást, meg fogja téveszteni. Ezekért a tudatlan lelkekért adom üzeneteimet prófétáimon keresztül, hogy megismerjék az Evangéliumot, és ne dőljenek be a sátán emberének, az antikrisztusnak. Fogalmatok sincs, mennyi lelket mentek meg üzeneteim által, akik elolvassák, és tettekre váltják azokat.

Drága gyermekeim! Most azt kérem tőletek, akik ismeritek az Evangéliumot és üzeneteimet, figyelmeztessétek a környezetetekben élő összes embert, és mindazokat, akiket elétek hozok! Adjátok meg nekik a tisztán látást és a bölcsességet, hogy ne higgyenek az antikrisztusnak, aki a sátán embere, és főleg ne higgyék el, hogy ő a messiás! Hívjátok fel figyelmüket, hogy ne higgyenek a sátán megtévesztő csodáinak, mert mondom nektek, aki elfogadja az antikrisztus segítségét akár gyógyulást, vagy más, esetleg anyagi segítséget, az már hisz benne, és ezáltal eladta a lelkét a sátánnak. Azt kérem tőletek, hogy ha fellép, ne nézzetek a szemébe, mert megront benneteket! Ha mégis megtettétek, azonnal mondjátok el az ördögűző imát, a Szent Mihály kezdetűt, és azonnal fussatok Hozzám, és kérjétek Tőlem magatokra Szent Vérem kegyelmét, amely megóv a sátán minden gonosz cselvetésétől! Értetek kiontott drága Szent Vérem a ti megváltásotok és menedéketek minden veszélyben. Minden házban legyen a falon legalább egy feszület, és az előtt imádkozzatok! A feszület legyen megszentelve! Ha nincs pap, aki ezt megtegye, ti vigyetek haza a templomból szentelt vizet, és hintsétek meg vele a keresztet, minden kegytárgyat, és a ház minden helyiségét! Vessetek keresztet az egész házra és magatokra szentelt vízzel az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében! De ha lehet, hívjatok papot, hogy ő szentelje meg hajlékotokat, a keresztet és kegytárgyaitokat. Fontos, hogy hordjatok magatokon megszentelt keresztet, ha lehet, Szent Benedek feszületet, csodás érmet, és kérjétek a Karmelita templomban, hogy adják fel nektek a Szűzanya skapuláréját. Ez napi imával van összekötve, és azzal az ígérettel, hogy ha viselitek, és a Szent Szűz szándékára imádkoztok, a halálotokat követő legközelebbi szombaton kiszabadultok a tisztítótűzből. Látjátok, mennyi kegyelmi eszközt, fegyvert adok a kezetekbe a sátán kísértései ellen. De nektek kell használni, hogy megmeneküljetek a gonosz fenevadtól, ami mint ordító oroszlán jár körbe, keresve, kit nyeljen el. (1 Péter 5,8.)

Drága gyermekeim! Legyetek éberek, mert örök üdvösségetek múlik rajta! Ne dőljetek be az antikrisztusnak, aki a rejtekben előbb mindent jól összekuszál, háborúkat szít, éhínséget csinál, hogy aztán, mint nagy békítő feltűnjön, és békét teremtsen. Ne higgyetek neki! Ő egy közönséges sátánimádó, aki eladta a lelkét az ördögnek. Ő ellenfelem eszköze, aki által meg akarja téveszteni az egész világot.

Gyermekeim! Ez a végső nagy harc, amit a sátán folytat a lelkekért. De mondom nektek, hamar lezárul ellenfelem uralma a földön, mert visszajövök dicsőségemben az ég felhőin, és szám leheletével, és tündöklésem ragyogásával megsemmisítem az antikrisztust és a sátán minden csatlósát. Az ördögöt láncra verem, és a pokol fenekére taszítom ezer évre. Ezzel megkezdődik a földön az a paradicsomi állapot, ami a teremtés kezdetén volt. A menny egyesül a földdel, a szentek mind lejönnek, és uralkodnak Velem. Az első pápa, Szent Péter apostol fogja irányítani és győzelemre vinni Egyházamat. Soha nem látott béke és boldogság tölti be az emberek szívét. Az életkor kitolódik. Halál nem lesz, csak átszenderülés a mennybe. Boldogok lesznek azok, akik megérik az új kort. Imádkozzatok, hogy visszajöjjek dicsőségemben, és rendet tegyek ebben a világban! Magammal hozom jutalmamat mindazoknak, akik megtartották törvényeimet. De megfizetek mindenkinek, aki hátat fordított Nekem, és ellenfelemet szolgálta. Ők a tüzes tóban fognak gyötrődni örökkön örökké.

Drága gyermekeim! Kövessetek Engem a keresztúton! Tartsátok meg parancsaimat, éljetek életszentségben, mert a tét nagy! Örök élet, vagy örök kárhozat. A pokolból már nincs visszaút. Ezért vegyétek nagyon komolyan figyelmeztetésemet! Térjetek meg, még ma! Addig, amíg itt éltek, mert a halál hirtelen jön, és utána már lezárul az idő. Járuljatok a Szentségekhez! Gyónjatok, áldozzatok! Az idő rövid. Addig jöjjetek, amíg még van gyóntatás és Szentmise! Hamarosan el fogják törölni. Utána már csak bűnbánatot tudtok tartani, de nem lesz pap, aki feloldozzon benneteket. Ha a rejtekben hozzájuttok, nagyon ritka lesz, és vegyétek különösen nagy kegyelemnek!

Gyermekeim! Most nagyon nehéz és szomorú idők következnek Egyházamra és az egész világra. De a választottak kedvéért megrövidítem az időt. Imádkozzatok, hogy visszajöjjek dicsőségemben! Ti is így kiáltsatok, mint az első keresztények: Marana Tha! Jöjj el Urunk Jézus! Bizony hamar eljövök. Az idő közel, és ez a közel a ti időtök szerint értendő. Megáldalak benneteket értetek átdöfött Szívem túlcsorduló szeretetével, az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

Ezt üzenem X-nek: Tartsd meg az Evangéliumot, élj életszentségben! Szeress Engem lángolóan! Szítsd fel magadban naponta többször is az Irántam való szeretetet! Nézd hosszan keresztre feszített Vérző Testemet! Tudatosítsd magadban, hogy ezt személyesen érted szenvedtem el! Gyakorolj kisebb önmegtagadásokat! De a legnagyobb az engedelmesség. Tedd meg mindazt, amit az Evangéliumban kértem, tanítottam! Én gondoskodom rólad. Legyen elég neked az Én kegyelmem! A bűneiddel ne foglalkozz! Ha szívből megbántad és meggyóntad, Én megbocsátottam és elfelejtem. Soha ne magadra tekints, mindig csak Engem szemlélj! Nézd Véremtől áztatott drága Szent Testemet, és Szent Arcomat a lelki naplón! Figyeld tekintetemet! Szelíd, szeretettel teljes. Rád nézek, és szemeim beszélnek hozzád. Békét és szeretetet sugárzok feléd. Ezt mondom: szeretlek. Megváltottalak. Az Enyém vagy. Soha nem engedlek el. Örökké boldoggá teszlek országomban. Tarts ki mindhalálig! Megáldalak téged érted átdöfött vérző Szívem végtelen szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.

Ezt üzenem Y-nak: Drága kisfiam! Nagyon szeretlek téged. Kiválasztottalak Magamnak, hogy az Enyém légy, és nagyon szeress viszont Engem! A mennyben helyet készítettem neked. Légy hűséges Hozzám mindhalálig, és Én a fejedre teszem az örök élet koronáját. Légy hűséges Hozzám az üldözésben, ami nemsokára elkövetkezik minden keresztényre, akik buzgón akarnak követni Engem törvényeim megtartásában, és az evangéliumi életszentségben. Légy hűséges akkor is, amikor az életedre törnek, és valljál meg akkor is, ez előtt a bálványimádó, bűnös nemzedék előtt akkor is, amikor azzal fognak megfenyegetni, hogy az életeddel fizetsz meg érte. Ne félj azoktól, akik a testet megölik, de semmi egyebet nem tehetnek. Lelked akkor egyenesen a mennybe száll, és az üdvözültek megszámlálhatatlan seregével együtt fogod zengeni dicséretemet és dicsőségemet mindörökké. Maradj hűséges Hozzám mindhalálig! Erre áldalak meg Szívem minden értelmet meghaladó, túláradó szeretetével az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében.”

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr486214234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása