HTML

websas.hu
MapFree counters! Free counters! Free counters! ">

„ Jézus szent vére, melyet a kereszten kiontottál értünk, áldd meg ezt a hajlékot és vedd oltalmad alá!”

uzen.blogol.hu helyett uzen-e.blog.hu

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Friss topikok

Locations of Site Visitors ">

HonlaprendszerüNK

 

 

 

2010. december 17-e óta szerkeszthetetlenek:

2013. február 26-a óta szerkeszthetetlenek:

2015. január 22-e óta szerkeszthetlenek:

2020. március 6-a óta szerkeszthetlenek:

 

Urunk Jézus Krisztus üzenete Mária Magdolna által

2020.02.08. 08:54 :: lowoa

Szentbeszéd hatása

2019. 02. 08, Péntek

Az Úr egy templomba vezetett engem, ahol éppen szentmise zajlott. Hallottam a pap prédikációját, amelyet a Szentlélek ihletett. A pap szavai fénysugárként áradtak szét a hívek között, akiknek a szíve megnyílt és befogadták az evangélium tanítását. Láttam, hogy a bukott angyalok őrjöngtek és arra törekedtek, hogy az emberek füleit eltakarják nehogy felismerjék az igazságot. Ám láttam, hogy az ördögök jobban rettegtek attól, hogy az emberek lelkiismerete felébred, mert az bűnbánatra indítja őket. Akiben a bűnbánat elindul, onnantól kezdve a bukott angyalok vereséget szenvednek, mert a lélek kicsúszik a kezeik közül. Ezek az angyalok mindent megtesznek, hogy ezt megakadályozzák. Ezt olyan formában teszik, hogy az emberek figyelmét kísértésükkel a saját problémáikra vagy a világ dolgaira irányítják szentmise közben. Így a szívük bezárul és nem hallják meg azt, amit hallaniuk kellene. Az ördögök olyan alattomosak, hogy még a szentgyónás vagy szentáldozás után is megkísérlik ezt. Szomorúan láttam, hogy az ördögök sokszor sikert arattak a csapdáikkal.

Jézus: „A bukott angyalok készek egészen az oltárig behatolni a templomba. Bizony mondom nektek, hogy ahol Isten jelen van, oda sereglenek a bukott angyalok is, mert nekik az az érdekük, hogy az embereket Istentől elválasszák. Az ördögök különösen szeretnek rombolást okozni a szerzetesközösségekben vagy egyéb közösségekben. A bűn már mindenhol teret nyert magának. Az ember bűnre való hajlama miatt adta át a hatalmat a Sátánnak, aki evilág fejedelme. Vannak olyan felszentelt szolgáim, akik nem az értelmet helyezik az első helyre, hanem a szívet. Akik a szívükkel akarják megérteni tanításaimat, ott Szentlelkem könnyedén tud munkálkodni. Ha a szív hiányzik, akkor az megmutatkozik a beszéden is. Szentséges Szívemnek kedvesek mindazok, akik mélyebben kutatják az Én tanításaim lényegét. Egy pásztor attól igazán pásztora a nyájnak, ha tudja hogyan kell a nyáj szívét megérinteni. Ha egy pásztor elnyeri a hívek szívét, akkor a hívek együtt fognak haladni a pásztorral és nem szóródnak szét. A hívek szívét az Én igéimmel kell táplálniuk. A lélek szomjazza szavaimat és szeretetemet. Minden léleknek szüksége van a fejlődésre. A fejlődést sok minden elősegítheti, de a legnagyobb kegyelem a léleknek: egy Szentlélek által ihletett prédikáció. A Sátán azonban nem marad tétlenül. Számtalan helyen azon munkálkodik, hogy a papokat arra vezesse, hogy értelemmel beszéljenek és ne a szívükkel. Abban is megkísérti papjaimat, hogy bátran hirdessék az új reformokat és az új tanításokat. Ez a lelkek számára veszéllyel jár, mert könnyedén a széles útra léphetnek. Bizony mondom nektek, hogy könnyebb átmenni a széles útra, mint megmaradni a keskeny és göröngyös úton, amely Hozzám vezet. Pásztoraim vállán nagy felelősség van, mert ők nemcsak magukért felelnek, hanem minden lélekért is, akik rájuk vannak bízva.”

Mária Magdolna

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://uzen-e.blog.hu/api/trackback/id/tr6814714975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása